Принц Хари и Меган Маркъл може да останат без пари

Приходите на херцогството на Корнуол спаднали рязко
29 юни 2020 11:45, Петя Славова
24
Принц Хари и Меган Маркъл може да останат без пари
Снимка: БГНЕС

Британският принц Хари и съпругата му, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, може да останат без пари поради загуби, причинени от пандемията коронавирус, пише Daily Mirror.

Очаква се през 2020-та година приходите на херцогството на Корнуол да спаднат рязко. Именно тези средства са големият дял от доходите на принц Хари и Меган Маркъл, а бащата на Хари, принц Чарлз, обеща да ги плаща дори след като синът му замина за САЩ. Поради загубите на херцогството сумата, на която могат да разчитат херцогът и херцогинята на Съсекс, ще бъде драстично по-малка, предаде БГНЕС.

„Уверени сме, че допълнителните приходи ще намалеят със значителна сума, главно защото нашите търговски предприятия не работят“, заяви секретарят на херцогството на Корнуол, Аластър Мартин. Според него, херцогството не е кандидатствало за държавна помощ, но все пак плаща заплати на служителите.

След като се отказаха от кралските привилегии и се преместиха в Съединените щати, принц Хари и Меган Маркъл спряха да получават финансиране, но все пак получават дял от печалбите на херцогство Корнуол, контролирано от принц Чарлз. През 2019 г. то му е донесло приходи в размер на 22,2 милиона паунда.

На 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да бъдат членове на британското кралско семейство. За да получат правото да се преместят в САЩ, да работят и да правят бизнес, те трябваше да се откажат титлата "Вашето кралско височество", държавното финансиране и търговската марка Sussex Royal.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Нашият Тлъстак е добър - ще им даде от чекмеджетата си...
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сами са си виновни. Никой не ги караше да се отделят от кралското семейство. Гладни няма да останат ама тая "принцеса" няма да може да си купува марковите парцалки и обувки както преди. Писали били простотии за нея в пресата - дреме ми, че пишат. Нали цял живот ще съм на държавна хранилка? Ако егото й не беше толкова голямо нямаше да са сега на тоя хал.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, нали Меги е актриса? Що не си намери работа в някоя треторазрядна сапунка и да им оправи бюджета?
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господ да я прости лейди Ди, искаше синовете й да видят истинския живот. Обаче май не й стигна времето да отвори очите на тоя глезльо! По света умират хора от глад, а тия хленчат, че са останали само с няколко милиона, защото ги мързи да си изпълняват кралските задължения! Смешници! А и хайде Хари си е глезен по рождение, ами тая Меган е забравила каква е била едно време. Обикновено момиче! Обаче така се е взела на сериозно... пълен смях!
14
0
 
4
 
! Отговори
Геле преди 3 години
Безмислена статия (новина). Кой все още се интересува от тази двойка?
13
0
 
13
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Хари, Хари, баща ти Чарз ( ако ти е баща, защото имаше клюки, че само Уилям му е син) като умре какво ще правиш? Няма да е вечен да ти праща пари.Нали си военен? Трябва да идеш на някоя мисия. Благотворителната дейност е като хоби на богатите, не е работа.А Меган да беше учила! Не е особено красива да я държат в киното цял живот. Е, ако беше еврейка може би, ама не е.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кръчмето до нас наема персонал...все си мисля, че ще се справят.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въх, горките! Като останат на 400 лв помощи от Бюрото по труда, тогава да се жалват!
10
0
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Ех Хари тъй ли не можеш да пробуташ Меган на някой милионер? Малко е му.га.вичка, ама щом е актриса ги разбира чалъмите. За порно актриса не става горката, ама ти може да си й ,, агент".
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знам един строеж, на който търсят общаци. Освен това, една приятелка ми каза, че се търсят и касиеринвъв Фантастико. Ще звънна на Хари да му кажа.Не бива да ги оставяме в беда!Може и един DMS да им пуснем докато закурпят положението.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пролях сълза.Крокодилска.Не, направо ихтиозавърска.
7
0
 
13
 
! Отговори
restorant dedovo преди 3 години
Тъкмо търся една сервитьорка и скараджия , ресторанта е модерен , гарантирано добро отношение и даже ще им изплатя заплатите за август , щото са с английски
6
0
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Курназ ханъм и будала ефенди!Въпросът е кой курдиса Харито да вземе тая ******???Тука и МИ-5 ще се озори...
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато тия останат без пари, обещавам да ги осиновя барабар с Арчито !
4
0
 
25
 
! Отговори
манолов преди 3 години
каква новина няма да мога да спя от притеснение
3
0
 
12
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Да иде на морето за летото
2
0
 
14
 
! Отговори
малоумния принц преди 3 години
Който се е хванал с... кръстoска, хаир не е видял!
1
0
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Ами ако няма къде да отидат-Аз ще ги подслоня- ще изгледаме заедно мелезчето ,,,ХМ!