Коронавирусът погуби фолкпевецът Ангел

Той се разболял от пневмония преди 10 дни
26 сеп 2021 19:57, Нели Христова
314
Коронавирусът погуби фолкпевецът Ангел
Снимка: Instagram

Певецът Ангел е починал от коронавирус в столичната болница ИСУЛ, съобщи "България днес". Тъжната новина е била потвърдена за изданието от пресцентъра на лечебното заведение.

36-годишният изпълнител, който е баща на малко дете, се разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница с висока температура. Уж оздравял много бързо, дори планирал да напусне болницата, но, вместо да го изпишат, лекарите му казали, че се влошава и го преместили в друга, където имало "по-добра машина за кислород".

Ангел спортувал редовно, макар сам да е споделял, че е взимал и стероиди. Той се чул с близките си вчера и им казал, че е добре. Имал чудесен апетит и поискал да му донесат храна. Затова те недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват да се проучат всички подробности по случая.

След като научи за неочакваната кончина на фолкпевеца, гримьорът на звездите Бони написа: "Светъл път, момче! Толкова рано, толкова тъга... Почивай в мир, Ангелчо! Съболезнования на семейството му".

Андреа също изрази съболезнования: "Когато записахме песента, не знаех, че в деня , в който ще я споделим със света, ще е този ден - днес, когато теб те няма... Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме... ах! Ти не дочака този ден ! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен ! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място ! Животът е толкова несправедлив!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
5
 
1
 
! Отговори
до247от petrg5s преди 2 години
Коментираме си , за да създаваме работа на маймунки като теб !
248
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да повярвам, че хора, които нямат медицинско образование коментират причините за смъртта на Ангел и медикаменти като успокоителни, без дори да знаят за какво се използват. Но забравих, че българинът чете бг мама и фейс бук и е по-ограмотен от останалите нации, особено компетентен е по ваксината за ковид и чиповете в нея. А останалите, че се ваксинират- те кво ли разбират. Пък и лесно е когато лекарите винаги са убийци. Дано бог да ни пази от прекалено много всезнайковци!
247
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който е допрял до ИСУЛ, жив не е излязъл. Само това ще кажа и нищо повече.
246
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко. Да се беше ваксинирал . Жестока е тази болест.
245
14
 
15
 
! Отговори
1 преди 2 години
Цял ден ли за него ще четем. Заравяйте го вече. Хората са ти измислили ваксина, а ти да умреш като куче все едно си в 14 век и то от ***. Да заповяда следващия експерт конспиратор.
244
3
 
5
 
! Отговори
Макарити преди 2 години
То от ИСУЛ здрав не мисля, че може да излезе човек.
243
4
 
9
 
! Отговори
Дфб преди 2 години
Преди години в Исул, д-р Конов ми постави фалшива диагноза рак, само и само да ме пусне за източване по разни пътеки. Преглед-в коридора, от престилката му изпаднаха стотици левове от тези прегледи! Та вие за един ковид се съмнявате че ще ви пришият!
242
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е поредният случай за който разбирам, където от 5-та градска местят някой в Исул и той не оцелява. Какви договорки има между тези две болници? Да излязат и да кажат! Няма официални изявления нито от едната, нито от другата болница за който и да е случай. А хората умират.
241
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами много тъжно. Факт е, че набримчват машината за интубиране на макс и ... се надяват да не стане грешка и то най-често става. По този начин поднесена информацията, наистина говори за некомпетентност. Каква е истината, само те си знаят. Почивай в мир!
240
5
 
18
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Успокоителни ПРИ ТРУДНОСТИ В ДИШАНЕТО = УБИЙСТВО! НИМА ЛЕКАРИТЕ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ УСПОКОИТЕЛНИТЕ ПОТИСКАТ ЦЕНТЪРА НА ДИШАНЕТО?!?!?!? СРАМ И ПОЗОР!!!
239
6
 
12
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ПРИ ДВА НЕГАТИВНИ ТЕСТА, НО НАЛИЧИЕ НА СИМПТОМИ И РЕНТГЕН, СЕ ПРАВИ КРЪВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД, ТОЙ ВИНАГИ ПОКАЗВА ТОЧНО. ВИРУСЪТ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА НЕ Е В НАЗОФАРИНКСА, НО В КРЪВТА Е !!!! ЛЕЧЕНИЕТО НА АНГЕЛ Е С МНОГО ПРОПУСКИ И ЧАСТИЧНО ПОГРЕШНО!!
238
10
 
10
 
! Отговори
Ми2 преди 2 години
Свободата изисква жертви.Никога няма да се ваксинирам.
237
4
 
5
 
! Отговори
Антивакс томбола преди 2 години
238 Я кажи колко процента от холандците са ваксинирани. Тези 2-3 които умират там сигурно са *** от източна Европа.
236
10
 
15
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
До Мъка: Съжалявам за съпругата ви! Но, тук имаме два негативни теста... Как така, сега умрял от Ковид!?! Какво смърди от всички тези тестове и пандемии, специалисти...??? Отговора, го оставям на всички Ви!
235
1
 
25
 
! Отговори
Qwerty преди 2 години
Жалко за този млад човек. Живея в Холандия, тук от корона умират около 2-5 души на ден, няма никакви мерки. Но здравеопазването е на съвсем друго ниво.
234
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лекарите са го у.били ФАКТ ! 1во не го приемат в болница, защото нямал положителен тест ?!?!?!? Ако нямаш + тест, значи е може да се лекуваш вече в болница, така ли ?!?! И второ, за тези успокоителни писаха от няколко държави, че така отпускали мускулатурата, че чак спираш да дишаш... У.Б.И.Й.С.Т.В.О !!!!
233
4
 
6
 
! Отговори
Колов. преди 2 години
Някой са толкова умни,че просто не осъзнават,че гушват букета.Бог да го прости.
232
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той не почина от коронавирус, а от "лечението" което му приложиха. Химия с химия
231
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз също от както се ваксиниран преди седмица,мога да кажа,че нищо не усещам вече Повръщах само 5дни ,но като цяло и допълнителния ми крайник вече е по-добре
230
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Исул е една от най-скапаните болници влизаш там зле излизаш още по -зле или най-лошото. Нищо чудно и там да са влошили момчето още повече.