Теодора надви Деси и я изхвърли от "Фермата"

От предаването по свое желание си тръгна Мариян Щерянов
26 сеп 2021 10:49, Александър Попов
19

Снимка: bTV

Десислава Павлова си тръгна от "Фермата", след като загуби категорично дуела от Теодора Дякова с 1:14.

Деси прикова вниманието с изявлението си, че харесва повече американските закони, правила и дисциплина. Тя обаче бе обвинена от част от участниците, че всъщност нарушава правилата в шоуто, обвиниха я, че е и сноб.

"Не съжалявам, че напускам "Фермата", защото взех моята награда - участвах във възстановяването на стопанството на манастира "Свети Архангел Михаил" в село Шума", каза Десислава преди да се сбогува с конкурентите си.

Сблъсъкът между съперничките започна още в петък, когато двете за първи път се изправиха една срещу друга на Арената и продължи с пълна сила в събота. В първите битки Теодора поведе с 3 на 1 точки. В следващите изпитания тя категорично доминира, като показа по-голяма бързина и ловкост. В последната, изключително атрактивна кална отсечка, Десислава беше значително по-бавна от нея и по-слабо мотивирана.

Освен че показаха различни умения и темперамент при новите правила в първия елиминационен дуел, двете участнички сблъскаха различните си представи за родолюбие.

Въпреки че се е завърнала от САЩ у нас, Десислава силно копнее по живота зад Океана.

"В Америка се чувствах спокойна, защото имаше ред и закони. Тук забелязах хаос", каза разочаровано тя. Теодора, която живее със семейството си в Чикаго, определи България като майка, а не като мащеха. "Тача родината, обичам земята ни, вярвам в нашия дух, в това, че българите сме свързани", заяви съпругата на бившия футболист Танко Дяков.

Освен Десислава, преди дуела от "Фермата" си тръгна още един участник. Мариян Щерянов напусна предаването по свое желание заради травма - той нарани дланите си при влизането си в стопанството, не можа да се включи в работата наравно с останалите и предпочете да напусне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази седмица да се маха от екран и другото недоразумение Мани от "Игрите на фарса''на тЪпарев и сие.Зрителите нямат нужда от подобни твари натрапващи простафелщината си от телевизорО.
15
1
 
7
 
! Отговори
дедо преди 2 години
Тези "одухотворени" същества,за пари са готови да правят и кларинети на магаре! Честита да ни е новата реалност...
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Госпожата не е наред с главата щом се подлага на пластични операции за да заприлича на друг човек/и то на дебелогъзата Ким Кардашиян/.Явно много се мрази.Има нужда от психолог.Имало ред в САЩ но тя не спазва реда във "Фермата".Объркан нарцистичен човек.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десислава не се е върнала в България просто така. Тя е член на феминистка организация зад океана, задачата й е да разпространява идеите в България. Тя твърди, че се е върнала заради семейството, но не видяхме нито един нейн роднина във видеата на близките й. Всички бяха жени, основно живеещи зад граница. В България Деси обикаля телевизиите в опит да намери поприще за идеите си. Формата на фермата изобщо не й допадаше, тя търсеше само реклама.
12
1
 
14
 
! Отговори
Пълна деградация преди 2 години
Не ги гледам, някъде ми се мярна заглавие и снимка на една ......по зелен бански чисти пода на манастира. Не в някой долнопробен.бардак, а в религиозен храм! !!!!!!!!! И тия щели да подпомагат възраждането на духовни ценности. Само заради това кощунство трябва да им свалят предаването на ония двамата "изписани с подобрение, хилят се без причина".
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли места в лудницата за тези ......???!!!!
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако в събота вечер гледаш как някой забива пирони и цепи дърва и ти е интересно -имаш проблем.
9
1
 
11
 
! Отговори
ти да видиш преди 2 години
ах какви драми във фермата , драги радиослушатели .
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избърсах се с черна салфетка Лукс.
7
3
 
26
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
Деса ,и тук имаше правила и закони ,които се спазваха и точно краварите и тукашните лизогъзци и свиркаджий направиха хаоса и беззаконието!!!!Връщай се при кравите и не се връщай повече,не ни трябват ***!!!!!
6
14
 
22
 
! Отговори
- преди 2 години
Част от причината ГЕРБ да е на власт цели 12 години са именно затъпяващи предавания от този тип! Опростачването на народа върви по план! Иначе тЪз Деса бих я о...ал!
5
3
 
21
 
! Отговори
Край преди 2 години
Много е интересно как телевизии и сайтове си правят реклама взаимно. От далече си личи че собствениците са си близки. Те и собствениците на банките са олигархията. Те ви формират политиката те ви казват за кого да гласувате. Нова и БТВ и сайтовете не минава час без да ви информират за НОВИЯ ПРОЕКТ.Така се промиват моъците - направо се полират.
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кои формати са по-глупави..тези на бтв или на нова. Толко ли е затъпял тоя народ , че му е интересно да гледа подобни неща...
3
4
 
11
 
! Отговори
Свиневъд преди 2 години
Това някаква нова порода прасенца ли са? Много кални, уа. Ама лазещото русо прасче ми 'ареса. нЕма откажа да ми "лази" и у мойта *** (-;|
2
2
 
30
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Абе за пореден път покорявате върхове.Това е новина отпреди поне 12часа.Иначе се радвам, че Деса *** от хАмерика отпадна.Дала куфар пари на хирурзи, за да я направят като Ким Кардашиян.Да си ходи в щатите.
1
5
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кой плаща на тия хайлази да лазвт у калта :)))

Спонсорирани публикации