Вижте трите красиви деца на Матю Макконъхи

Актьорът доведе семейството си на премиерата на „Ела, изпей! 2“
20 дек 2021 20:09, Теодора Драгоева
12
Вижте трите красиви деца на Матю Макконъхи
Снимка: Getty

Матю Макконъхи превърна премиерата на новия си анимационен филм „Ела, изпей! 2“ в „семейна афера“. Холивудският актьор мина по червения килим в Лос Анджелис в неделя заедно с очарователната си съпруга Камила Алвес и трите им прекрасни деца, които станаха център на внимание.

Носителят на „Оскар“, който повтаря ролята си на Бъстър Мун – оптимистичната коала, която обича шоубизнеса, в предстоящото продължение на филма, присъства на събитието с двамата си сина – Леви (13) и Ливингстън (8) и с дъщеря си Вида (11).

39-годишната половинка на актьора – Камила сподели снимка в своя Instagram акаунт, на която 52-годишният Макконъхи позира със синовете си на червения килим, като нарече триото „трите най-важни мъжки присъствия в живота ми“.

„Каква благословия е да видя момчетата ми толкова големи!!“, добави бразилската красавица, на която децата си приличат изключително много.

Макконъхи също сподели семеен кадър от премиерата на филма в своя Instagram акаунт. Неговата колежка Рийз Уидърспун беше една от първите, които коментира снимката му с думите: „Какво прекрасно семейство!! Обичам ви!“

Снимките на децата на Матю и Камила, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко друго, но не и хубави!
8
1
 
1
 
! Отговори
Феликс преди 2 години
Без да звуча нескромно,но аз на приятелката му бих и направил по хубави деца.
7
1
 
3
 
! Отговори
Е преди 2 години
чак пък красиви. Най-обикновени деца.
6
0
 
6
 
! Отговори
INFO преди 2 години
Не знам дали сте гледали някой от неговите подкасти където говори за семейството си и ценностната система която има. Един от малкото актьори заедно с Дензъл и Джим Кавазиел , Мел Гибсън които не се страхуват да отстояват християнската си вяра.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иииии, победителя е - бялото и жълтото с малко черно!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Додо - Еш па и тоа ... Момче - ти беше на 1 година от това, да те вкарат в същите лагери, дето вкарваха евреите, ама нали се размина, още си мислиш, че Хитлер е щял да ти прости.
3
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кой номер е БСП и кой цвят. Защо не дадохте повече власт на хората от БСП? Те са опитни политици, не са диктаторска партия, взимат решенията си чрез допитване и гласуване и мнозинството от тях са добри хора.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честно казано не може да се разбере кое какъв пол е. А да то вече не е модерно момичетата да приличат на момичета и момчетата на момчета.Това в розовото прилича на момче а това русото то на неопределено прилича а малкото и то на неопределено
1
4
 
6
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Това хубаво, но щеше да бъде още по-хубаво, ако децата му бяха европейчета по раса, а не кафяви монгрели, но, да са му живи и здрави!