Ники Кънчев: Това беше година на борбата на светлината срещу мрака

На 26 декември той отбелязва своя рожден ден
25 дек 2021 17:50, Нели Христова
27

Година на борбата между светлината и мрака. Такава беше 2021 за популярния журналист и TV водещ Ники Кънчев. Как ще празнува рождения си ден и какво пожела на зрителите на Bulgaria ON AIR?

Зимната ни разходка с Ники Кънчев започва с разговор за отминаващата година, доминирана от пандемията от коронавирус и политическа нестабилност.

"Това беше година на борбата на светлината срещу мрака - в края на годината си отиде Димо от P.I.F., Косьо Марков от "Тангра", Лорина Камбурова и още много приятели и колеги. Г-н Радев - основателят на Дарик Радио. От друга гледна точка в края на годината - едно ново начало. Намериха се нови хора, които имат желанието да движат нашата страна", коментира Ники Кънчев.

Според него делението на ваксъри и антиваксъри също е оставило своя отпечатък през последните няколко месеца.

"Не искам да ги съдя, да ги убеждавам, но ние сме общество, живеем заедно и за мен ваксината е предпоставка да оцелеем", допълни радиоводещият.

През 2021 Ники Кънчев се включи в редица благотворителни каузи. Близки до сърцето му остават малкият Ради от Перник, както и Гоги от Варна. И двете деца се нуждаят от средства за трансплантация на костен мозък в Киев.

"Когато те познават хората и те спират по улицата, е хубаво да използваш това, не го правя нарочно, просто ми идва отвътре. Гоги и Ради много си приличат, не могат да говорят, майките им не могат да чуят: "Как си,мамо, как мина денят ти", коментира Кънчев.

А утре, на 26 декември, той ще празнува и рождения си ден. С вяра и надежда, че доброто предстои.

"Ще съм с тези прекрасни мисли - че се пазим от Ковид-19, че съм ваксиниран, че България продължава да бъде прекрасно място за всички", сподели с надежда водещият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
5
 
! Отговори
не разбирам преди 2 години
и какво точно трябваше да разберем от статията ?! че кънчев е казал нещо ? кой го интересува това ???
17
7
 
1
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Ей това е смислен коментар и преценка за отминаваща година. Тежки са загубите, за които Ники Кънчев говори. Нека е жив и здрав на рождения си ден и да има много успехи! Всяка година е година на някаква борба, не само тази, която вече отминава и предишните. А борбата е условието за измъкване от бедствие, тъмнина, както и за напредък. Ако ти си се вкарал в локвата сам, няма кой да те изкара. Обзор на година е безполезен, когато не отправиш послание към хората да са по-упорити и морални.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, българи, когато властимащите започнат да ви говорят за почтеност, светлина и морални ценности, бъдете нащрек, това е знак, че някой пак иска да ви обере, докато ви прожектира възвишени лозунги. Затова не гледайте лозунгите, а дръжте под око спестяванията си, да не се изпарят под магическата пръчка на новите вълшебници.
15
1
 
9
 
! Отговори
F-off преди 2 години
Отворко и Кокорко ли са светлината, бе Кънчев....?!?!Или тези, които им дърпат конците...?!?!Въпрос за 100 000лв., без право на жокер!!!
14
1
 
6
 
! Отговори
неприятен тип преди 2 години
Застанал на страната на Мрака и кряка "Дръжте крадеца!" Типичен козирог.
13
0
 
11
 
! Отговори
МОЛЯ преди 2 години
Служителите на мрака да не развалят светлия празник с елементарна пропаганда.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ПО ДОБРА ГОДИНА
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не спомена Живко от Варна!?
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже какъв загубеняк!
9
5
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Биг брадър ше пуска ли пак Кънчо Ников :)))
8
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що между другото споменавате, че две деца се нуждаят от средства за лечение, а наблягате на ваксинацията? Колко пари се наринаха за отрови и г.золизане, а за децата няма? Лицемери долни. Няма да ви се размине, да знаете!
7
9
 
32
 
! Отговори
МАЙОРА преди 2 години
ХАХАХА Колко са забавни такива блюдолизци като Кънчев! Кои са новите хора! Славун чалга мумията ли! Или *** с кльопналите уши! Или олигарх Прокопи заедно с олигарх Нинова от БСП! Тия ли ще ви направят промяната! БУХАХАХАХАХА Или Кьорчо и Кокорчо - поставените лица на Черепа! БУХАХАХАХА
6
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, Ники, и накрая светлината победи с двойни цени на тока. Честита победа, Ники!
5
8
 
27
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Жалък ***-хипохондрик!
4
22
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Не ги мисли ,те ще ходят където си поискат ,но теб вече никъде не те искат ...пандемията ни направи огромна услуга като ограничи дебилната част от населението да си стои в *** !
3
8
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А Къцамун къде е ... Къци Вапцаров :)))
2
9
 
29
 
! Отговори
:( преди 2 години
Не пропагандирай завоалирано и не се излагай, иначе ужажаеми от мен г-н Кънчев :)
1
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямам нужда от Ники Кънчев. Нито от Кунчев. Да се пазят като ги е страх, или да емигрират с Израел.