Есил Дюран грабна първата победа в "Капките"

Певци и актьори в новия сезон на шоуто
15 фев 2022 07:49, Александър Попов
16
Есил Дюран грабна първата победа в "Капките"
Снимка: Нова тв

Есил Дюран грабна първата победа в новото издание на шоуто "Като две капки вода". Тази година ще се състезават 10 участници, като изборът е паднал върху певци и актьори - Анелия, Алисия, Крисия, Мариана Попова, Есил Дюран, Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов.

Журито остава в непроменен състав - Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки.

Есил Дюран спечели зрителите и журито с образа на Арета Франклин и изпълнението на "Natural Woman".

Александър Сано заложи на рок хита "Zitti E Buoni" на италианската група, която спечели последното издание на Евровизия – Maneskin.

Веднага след него излезе Крисия, преобразена като Тони Бракстън, докато Алисия полетя над сцената като Дуа Липа.

Руслан Мъйнов пък успя да пренесе всички във филмовата класика „Кръстникът“ като влезе в ролята на италианската звезда Джани Моранди.

С три поредни имитации на български звезди под прожекторите излязоха актьорите Моню Монев, Дарин Ангелов и певицата Мариана Попова. Моню бе избрал за първа своя имитация Дони и неговия хит „Ближи си сладоледа", Дарин заложи на Орлин Павлов, а Мариана Попова изпълни "Повей, ветре" на Паша Христова.

Краси Радков пък изненада с добра имитация на Елвис Пресли и хита "Love Me Tender".

Изненадата на вечерта бе певицата Анелия, която влезе в шоуто като 10-и участник и избра да дебютира на сцената с хита на гръцката изпълнителка Елена Папаризу – “My Number One”.  

Шоуто завърши с добре познатия Бутон на късмета, пред който всички се изправиха за първи път. Той отреди Дарин да бъде Meat Loaf, Моню да влезе в ролята на Николина Чакардъкова, Мариана Попова да излезе на сцената следващата седмица като Rag’n’Bone Man, Крисия да имитира Бритни Спиърс, Алисия ще се превъплъти в Богдана Карадочева, Краси Радков изтегли късата клечка и Бионсе.

Анелия ще трябва да имитира Лили Иванова, Александър Сано ще бъде Риана, Руслан Мъйнов ще влезе в образа на Фреди Меркюри, а Есил Дюран ще пресъздаде образа на David Damian от Maneskin.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
3
 
! Отговори
ИСТИНСКИ османскиРОМ преди 2 години
Уникално, прекрасно, НЕВЕРОЯТНООО!!! Следващия път фикиии ! Иии накрая СИКИИИ.!.
12
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Замисълът на предаването е страхотен, утвърден формат е, във всички държави, в които се излъчва, печели зрителски интерес, но у нас е шоу за приятели, не само то. Ако не приятели, то близки на продуцента по някакъв начин хора.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствено образа на Дони беше наистина забавен, весел и добре имитиран. Останалите, дори и Есил, която пее страхотно да ме прощават но са супер-мега скучни и като образи и като изпълнение. Анелия пък с това поведение на умряла коза, пълна трагедия.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предпочитам оригиналните пред българските груби но силни гласове!
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таргета на това предаване е най-ниската прослойка на обществото.Чалгаджии и провинциалисти.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поповехналте и откровено нелепи звездички на Слави започнаха да огряват в предаваннията на Халваджиян. Радков е тотал щета. То бива простотия и посредственост, ама айде стига толкоз. Мина им времето на славевите простотии. Магърдич беше малко по на ниво. Или сега вятъра духа откъм Слави и е добре да сме си с него дружка. Все пак той ще вземе БНТ - там е изгодата. Иначе махнете Радков и Крисия и Капките ще стават за гледане.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелето ми взе да се вмирисва и вони!
6
1
 
5
 
! Отговори
Перниканец преди 2 години
От 100 предавания, това беше най-слабото. Краси Радков и Руслан посъживяват шоуто, но с тея останалите мъртви коне ще е трудно да се направи сезон
5
2
 
19
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Тия гнусни реалитита даващи сцена на всякакви бездарници кой ги гледа?
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
таз така ще я трясна
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краси Радков, Рачков, Геро и ако викнат и Любо Нейков и ги оставят да импровизират ще е изключително забавно
2
2
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Най...добрият певец-имитатор в Капките е Краси Радков. Изглеждаше досущ като Елвиса,а гласа му бе...прегракнал,като на...оригинала в късните му години.
1
2
 
5
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 2 години
Не мозе да бъде.!.