За голите сцени в "Еуфория" - говорят актрисите

Доста от тях са били орязани
20 фев 2022 14:30, Александър Попов
29
За голите сцени в "Еуфория" - говорят актрисите
Снимка: HBO

Няколко актриси от популярния сериал на HBO „Еуфория“ наведнъж разказаха как са се чувствали неудобно заради „ненужните“ голи сцени, предвиждани в сценариите.

Минка Кели, която изигра любовницата на къщата, в която Мади работи, призна в интервю за Vanity Fair, че сцената в съблекалнята с участието на тези героини първоначално е трябвало да бъде по-откровена. Предполагаше се, че след като Мади помогне на господарката на имението да разкопчае роклята си, тя ще падне на пода. Минка почувства, че това е излишно и помоли режисьора Сам Левинсън да промени сцената:

„Това беше първият ми ден в шоуто и не бих се чувствал комфортно да стоя там гола. Казах, че ще се радвам да направя тази сцена, само ако роклята остане върху мен. Сам нямаше нищо против нито за миг”.

Малко преди това Сидни Суини, която изигра Каси, каза пред Washington Post, че тя също трябвало да обсъди с Левинсън прекомерната голота на нейната героиня в някои сцени.

"Казах на Сам, че Каси не трябва да е гола в тази или онази сцена и ще ми е неловко, защото всеки просто ще гледа в гърдите ми и няма приемаше сериозно това, което се случва”.

Актрисата отбеляза, че Левинсън я подкрепил и не я принуждава да прави нищо, но феновете на Суини все още се притесняват, че образът й в сериала е твърде сексуализиран.

Клои Чери разкри, че е трябвало да бъде напълно гола в сцената, където нейната героиня Фей убива мъж. Въпреки това дори партньорът й Тейлър Чейс, който играеше гаджето на Фей, намери голотата за излишна. „Може би щеше да ни е по-удобно, ако имахме повече време да се опознаем. Сам искаше да не нося никакви дрехи за тази сцена, но Тейлър каза, че това е прекалено и сценарият беше променен. Във всеки случай бях цялата във фалшива кръв и ми беше приятно да се снимам”, сподели Чери.

Актрисата Марта Кели, чиято героиня Лори в един от епизодите постави Ру, страдаща от абстиненция, във вана за инжектиране на морфин, също отказала да участва в конфузна сцена. В сценария беше още по-страшно, защото Лори трябваше да помогне на Ру да се съблече, а сцената миришеше на педофилия. „Веднага реших, че не мога да го направя. Малко хора искат да играят герой, който може да нарани дете”, разкри Кели. Актрисата сподели чувствата си с Левинсън и той също се съгласил на промени в сценария.

Въпреки обаче факта, че режисьорът взе предвид мнението на актрисите, техните коментари предизвикаха разгорещена дискусия в мрежата. Много потребители коментираха, че дори с направените ревизии, сценариите на Левинсън имат твърде много разголени сцени, които е трудно да се оправдаят с художествени намерения./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Еуфория
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 10ТВ рейтинга на НВО в България не се измерва официално чрез пийпълметрията.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова много пари бадеева вземат, могат поне да показват нещо от време на време
20
1
 
7
 
! Отговори
днозавър54 преди 2 години
Гледах няколко серии и се отказах...Не съм бил в Щатите, пък и нямам намерение да ходя там, достатъчно ми е, че зная какво става в Европа и Азия.., за да си направя извода накъде сме се запътили с бясна скорост като в "автомобил по наклон без спирачки"!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи от прочетеното стигам до заключението че: Порноактрисата - Чери, трансджендъра - Шефър и дъщерята на стриптизьорката - Минка участват в продукция където ги карат да прекрачват границата на онова, което смятат за нормално? Горките момичета или там каквито се самоопределят... Много се изнежи този свят. Само до преди век Чери и Минка щяха да стискат палци да ги разменят за някоя коза, а Шефър най-вероятно щеше да е игумен и любима играчка на целия манастир.
18
0
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Не съм го гледал. Но да не участват. Има други чакат своя шанс.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Еуфория" е страшно добра продукция, а това са поредните феминистки тъ_потии. Феновете на Суини много се били притеснявали, че образът й в сериала е твърде сексуализуаран - ами те сериала ли гледат или актрисата? Защото пероснажът на Суини е тийнейджърка от дисфункционално семейство, която запълва празнотата, оставена й от напусналия ги баща, с твърде разкрепостено поведение. А и фотосесиите на актрисата не са никак невинни. Другата пък (Клои Чери) е автентична порноактриса.
16
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тия сега се събличат без някой да ги е карал, а след 15 години ще се сетят, че са ги изнасилили и ще съдят режисьора
15
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Като не искат да се събличат , да са станали продавачки ! По принцип младите (и хубави ) жени обичат да се събличат и показват ! Не обичат да правят това тия , от остров Лесбос !
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без стрък свежа многоцветна перуника в зад$ика вече нищо не става!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пък нашите не можеш да ги накараш да се облечат.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрах какво предпочитат българските актриси - гола до облекчаване ли?
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, кво да кажат стриптизьорките... -)))) Тази за една гола ц-ца взема колкото елитна стриптизьорка за цяла година!
10
1
 
16
 
! Отговори
Айде и тия преди 2 години
след 40 години ще се пишат изнасилени.
9
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заплата е 20 бона $ на серия. Майката на Минка е стриптизорка.
8
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сигурен съм, че над 95% от българите нито гледат тоя канал, нито са чували актрисите, нито знаят къф е тоя сериал. Иначе евала за новината супер полезна и в никакъв случай не е загуба на време нито за читателите нито за рудакторите.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клоу Чели - порно актриса. Минка Кели - манекенка(40) и т.н... Кинтите им са били малко явно.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ми изтрихте коментара, че русата "госпожица" всъщност е мъж?
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормалните хора, ако искат да гледат голи жени имат достатъчно избор. Тея като не искат да се снимат що са станали актриси? То и да имаше нещо за гледане. Тоя свят съвсем стана "политкоректен".
4
0
 
11
 
! Отговори
И защо тъй преди 2 години
При положение че си има сайтове за голотии не виждам смисъла да се съблича. Като цяло аз не успявам да оценя нещо творческо в едни сиси
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не са голи няма да вземат долари.

Спонсорирани публикации