Джони Деп може отново да осъди Амбър Хърд

Актрисата заяви, че ще държи на показанията си "до последния си дъх"
15 юни 2022 22:45, Йоана Цонева
15
Джони Деп може отново да осъди Амбър Хърд
Снимка: БГНЕС

Джони Деп може отново да съди Амбър Хърд след последното ѝ интервю, предполага правен експерт.

Актрисата каза, че тя и бившият ѝ мъж са се държали ужасно един с друг по време на "токсичната" си връзка, признавайки, че е направила "много грешки - но винаги е казвала истината".

Хърд заяви, че ще държи на показанията си, които даде във съда във Феърфакс, Вирджиния, до последния си дъх. Въпреки че съдебните заседатели отсъдиха в полза на Деп - те заключиха, че твърденията й, че е жертва на домашно насилие, са клевета, съобщава "Sky news".

Това става ясно от първото интервю, дадено от Хърд, пред журналистката Савана Гътри от NBC News, след присъдата от 1 юни.

Първата половина на интервюто, бе излъчена във вторник и Хърд каза, че разбира защо съдебните заседатели са повярвали на Деп вместо нея, описвайки го като "обичан човек, когото хората чувстват, че познават". Тя също така каза, че е била представена като ненадеждната персона в случая.

Споделя, че се е държала нетипично за нея по време на брака им, и че съжалява. Но че не спестява истината. На целия този процес, на който някои гледаха като на съдебен цирк, тя коментира, че това е нормално за обикновените хора и тя на тяхно място също би се дразнила от такива холивудски досадници.

Попитана дали смята, че адвокатите на Деп са по-добри от нейните, Хърд каза, че адвокатите му си свършили добре работата, за да отклонят вниманието на журито от истинските проблеми.

На друго място в интервюто Хърд казва, че процесът я е накарал да се чувства "по-малко от човек".

Описвайки тълпите от фенове на Деп, наредени пред входа на съда във Вирджиния, Хърд каза: "Всеки ден минавах през три, четири, понякога шест квартала, градски квартали, заобиколени от хора, които държаха плакати с надписи: "изгори вещицата", "смърт за Амбър", предава UNILAD.

Още по темата
"След три седмици и половина излязох на свидетелската скамейка и видях само една пълна съдебна зала с фенове на Капитан Джак Спароу, които се изказваха гласно."

Говорител на Хърд заяви, че тя е участвала в интервюто, за да сподели своята гледна точка и да поправи дисбаланса в отразяването.

Деп и Хърд започнаха да се срещат, след като се запознаха на снимачната площадка на филма "Дневникът на рома" през 2011 г., а през 2015 г. се ожениха. През следващата година Хърд получи ограничителна заповед срещу Деп и през 2017 г. те финализираха развода си.

През 2020 г. Деп загуби дело за клевета, заведено срещу "The Sun", заради статия, в която беше наречен "насилник над жени".

Той отрича всички обвинения в злоупотреба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
stela преди 1 година
в негова полза защото,за щастие на жена му не и пукаше дали са в мола,в заведение,на улицата,у приятели и го малтретираше където и падне.Това му осигури множество свидетели които му помогнаха да се спаси от нея и да вземе и синът си с него.Разказах ви това,за да знаете,че не само жените могат да са жертви.И когато мъж е малтретиран то не е задължително да е женчо.Просто има принципи и не удря жени.
12
0
 
3
 
! Отговори
stela преди 1 година
то тя се засилваше срещу него.Разбира се тя литваше в обратната посока и понякога падаше я върху нещо,я се спираше в стена.Тогава започна другия цирк,който и г-ца Хърд изпълнява.Той ме бие.И когато боксьорката паднеше,започваше да изпълнява съчетания на които и най-тренираните футболисти биха завидели.Търкаляне,превъртане, симулация на травма като след самолетна катастрофа.И разбира се в началото любезните полицай вярваха,че горката жена е малтретирана.За радост на моя роднина нещата приключиха
11
1
 
3
 
! Отговори
stela преди 1 година
и дере мъжът си).С очите си съм виждала как един мъж,100 кг. 1.90 см. стои и гледа земята докато жена му 1.60см. 60кг. виси на него с една ръка държейки се за косата му а с другата го налага където и падне.И човека седи.Седи защото някога я е обичал,защото е майка на детето му и защото знае,че ако отвърне може би няма да успее да и нанесе контроширан шамар а ще я излопа така,че освен нацапаните ***,може да има и перманентни мозъчни увреждания.Но след 2 такива години той започна да я блъска кога
10
0
 
1
 
! Отговори
stela преди 1 година
за да му светне на човек,че точно защото не е агресивен и не я бие е станал жертва на тормоз.Психически и физически.Защото когато това чудо подивее и му налети на бой единствените варианти да получи тишина,мир и спокойствие са или да я простре с един шамар или да търпи.Но и търпението има граници.В един момент е започнал да се пази като я блъска с цел да я махне от себе си(мое лично мнение на базата на това,че съм била свидетел на това как жена с години предизвиква спорове за да удря,скубе
9
0
 
0
 
! Отговори
stela преди 1 година
Когато чета коментари под новини за тези двамцата,освен големия брой хора които прозряха,че госпожата яко послъгва ми прави впечатление, че има и голяма група "мъже" с огромни, но кухи топ*и.Че тая лъже е ясно,че като актроса е гола вода,също е ясно,че отношенията им са били екстремни и отровни също е ясно.Не ми е ясно лично на мен обаче,защо има хора(предимно мъже) които смятат,че мъж не може да бъде жертва на домашно насилие.Защото-какъв мъж,ще е тогава.. Пълни глупости и не се иска много акъл
8
1
 
1
 
! Отговори
Теди преди 1 година
Както ми даде съвет една мъдра жена по такива поводи в този същият сайт ПУСКАЙ ВОДАТА В ТОАЛЕТНАТА СЛЕД НЕГО иначе няма да го преживее нещастният си брак като няма любов продължаваш напред и толкова живота си тече и не се обръщаш обратно
7
0
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Предстои сериозно опъване на Амбър,докато изплати парите на Джони.
6
0
 
7
 
! Отговори
Бат Койчо преди 1 година
Давай Джонка,. Джонката - президент!!!
5
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Красив жена. А това, че е акала в леглото означава, че няма задръжки в сеха и удоволствието да си с нея ще е голямо. Жалко, че не са се спогодили
4
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То ясно че пияницата ги ступва. Обаче е изпечен и немогат да го хванат :)
3
1
 
34
 
! Отговори
д преди 1 година
Много ясно че ще държи до последно, те тия голддигърки са готови на всичко за пари виждали сме и го виждаме постоянно. Ороспии сър
2
0
 
26
 
! Отговори
:-) преди 1 година
Целият зор на феминистките е, че общественото мнение (включително на обикновените жени) ще се промени. НПО-тата от десетилетия прокарват промени в законите в духа на ИК - широки определения за насилие, за секстормоз, голяма давност, едностранчиви промени в законите, в съдебните процедури, субсидии за организациите. Всичко това води до злоупотреби и трябва да бъде премахнато.
1
6
 
3
 
! Отговори
Нов преди 1 година
Титаник знаеш ли колко здрави са умрели на титаник а 80годишния вампир как щял да кара с тая пенсия