Влади Въргала показа украинските си племенички, наричат го "дядя Владя"

София и Анастасия са дъщери на доведеният му брат от Украйна
Обновена: 26 юни 2022 12:30 | 26 юни 2022 12:30, Йоана Цонева
49
Влади Въргала показа украинските си племенички, наричат го "дядя Владя"
Снимка: БГНЕС

Близначките София и Анастасия са дъщери на доведения брат от Украйна на актьора Влади Въргала. "Дядя Владя" го наричат те.

"Да ме наричат така ми е най-топло, защото когато ги видях за първи път, те вече ходеха и говореха. Тогава се затичаха към мен, гушнаха ме и оттогава "дядя Владя" е техен за цял живот", разказа той пред bTV.

Баща им остава в Украйна заради закона за мобилизация, а според актьора и заради това, че там има подем на духа на нацията и не може да напусне родината. След четири дни пътуване, момичетата пристигат заедно с майка си в София от Харков.

Влади Въргала заяви, че е много важно да се различава думата "родина", когато става дума за държава, защото тя идва от "род", след което сподели с надежда, че се надява "Бог да бъде милостив" и да пощади доведеният му брат.

Влади се сдобива с брат когато е в трети клас. Димитър Йорданов е втори баща на актьора, а Костя е дете от първия му брак. Разкказвайки трогателната семейна история, той споделя за трудностите, които са преживели, докато двамата се сближат.

Още по темата
Актьорът разказа за момента, в който баща им си е отивал и му дал дума, че ще се грижи за Костя и семейството му.

"Неговите деца са част от душата и семейството ми", казал той на умиращият им баща.

Когато Анастасия и София тръгват към София, той ги предупредил да се подготвят за друга страна, както и че  България ще стане тяхната "страна за живеене".

Близначките са студентки, като преди месец са навършили 18 години. Те признават, че българите се отнасят по различен начин към тях - има такива, които им помагат, но се срещат и други, които са негативно настроени към тях.

С присъщото си чувство за хумор, Влади Въргала сподели, че трябва да работи малко повече, защото има "още три вилици на масата". В предстоящият театрале сезон го очаква съвместна работа с театрите в Разград и Търговище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
34
 
! Отговори
Пффффф преди 1 година
Нито е смешен, нито забавен , а сега вече 100% лузер. !
11
1
 
27
 
! Отговори
11 преди 1 година
Баххххти и джурналята, пълно с правописни грешки. Авторката, освен другите грешки, явно постоянно си мисли за напълнен член.
10
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СССР ли нахлу в Чехия, Полша, че и Франция. За Югославия и Гърция да не говорим. ------////------ Глу пендер, докато Хитлер е нахлувал в изброените страни, Сталин е нахлувал във Финландия, Прибалтика, Бесарабия, Китай. През това време Велика Британия е воювала с Хитлер, на когото Сталин е помагал.
9
2
 
39
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 1 година
"Дядя" на руски означава "чичо". Дядо е дедушка.
8
8
 
21
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
войната придоби некв конвенционален облик и всички помагачи изпълзяха изпод камъните да приберат по неко лев, че така се не живеа. от въргала през тил от рамщайн до крайно левите антифа джендъре от джинджер, всички се наредиха да монетизират човешкото съчувствие. а белким си купат свещи тия пари.
7
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българските икони за подражание са всички с някакви прякори Шишето, Курбана, Въргала и.т.н. Западнала нация с ниско косен уличен речник! З да не ме разбирате погрешно Въргала е само като пример даден, без да го познавам. Искам просто да изразя, че и уличния език в България е под колана!
6
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи да не го мислим... 2 племеннички по 40лв са 80кинта на ден. 2400 ги прибира Въргалчето. Пък може и на някое хотелче безплатно да намаже покрай тях. Я на Златните я в Паничище.
5
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо няма новини от Киро , да не го прибраха в Карлуково
4
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да ги осинови че и друго. Няма лощо ако станат и баджанаци.
3
13
 
24
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Оффффф и тоя се чуди как да напомни за себе си... Тия двете девойки ги изтипоса и в черешката на тортата и там също за малко да пОсна една сълза... Та в същото предаване му слагат хубава домашна ракиия, нашиО се чуква за наздраве и само я мирише- даже не близва... Егаттти и демонстрацията- Видите ли ме вече съм нов и не пия!!Хахаха пич- не ти е виновна водката, а количеството. И аз пия ама знам кога да спра.За капак и заряза жената дето му роди и изгледа децата.Не му се смея- по скоро ми е жал
2
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя цър вулда не ще прави и той партия че го рекламирате?
1
13
 
29
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Дядя Владя Водката.