Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното

В Instagram тя разказа, че не е пострадала сериозно
24 авг 2022 12:20, Нели Христова
623
Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили, която стана популярна с безразсъдното си каране на тротинетка по магистрали и скоростни пътища, е претърпяла инцидент на Околовръстното шосе в София. За случката съобщи самата тя в Instagram, а в социалните мрежи веднага се появиха видеа на очевидци.

"За щастие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред", пише в пост в Instagram Емили. Тя е паднала от превозното средство, докато се е движела със 100 км/ч.

В публикацията си Емили обяснява, че времето е било ужасно, но тя носила необходимите протектори за тяло.

"Всичко беше наред, карах си по правилата, спазвах нужната дистанция от автомобилите и управлявах ел.тротинетката внимателно! Но по едно време докато си карам в средната лента на градската магистрала, настигам автомобил, който видимо се движи по бавно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се готвя за изпреварване! В същото време започвам да правя трагичната маневра! След което, поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!", обяснява трансджендър момичето.

Още по темата

В Instagram Емили е публикувала схема на инцидента според която, след падането от тротинетката, тя се е пързаляла около 50 м по асфалта, а превозното средство - 100 метра.

"За миг от секундата, забравям къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзкам със огромна скорост по платното! След което започнах да се въргалям и спрях в мантинелата в района на OMW! Тоест аз се влачих около 50 метра по пътя докато спра от 100 км/ч! А тротинетката продължи още толкова и спря на средната лента 50 метра от мен!", разказва още Емили.

"Автомобилите спряха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха как съм след това падане, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията преместиха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е състоянието на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се само със ожулване на дупето!", пише тя.

Във видео, публикувано от очевидци на инцидента, Емили обяснява, че е била излъгана, че гумите на тротинетката ставали за дъжд.

"Карах със 100 км/ч, защото ми бяха казали, че гумите са устойчиви и могат да си карат в дъжд. Но явно са ме излъгали", казва Емили, а един от мъжете, заснемащи видео, отбелязва, че тя кара в дъжда с джапанки.

Преди няколко седмици МВР глоби Емили, която не просто управлява тротинетка на места, неподходящи за това, а и нарушава ограниченията на скоростта. На Околовръстното шосе ограничението е 80 км/ч.

Очевидно глобите не спират "летящата Емили", нито пък дъжда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
389
2
 
36
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Не че нещо, но на околовръстното ограничението не е ли 80 км/ч?
388
2
 
42
 
! Отговори
Анонимно преди 1 година
Безмозъчно и безотговорно!! Това не е писта, на която сама се упражнява, там има водачи, които трябва да се съобразяват с това, че е абсолютно незащитена...
387
2
 
52
 
! Отговори
Шофьор преди 1 година
А ако нкоя кола беше минала отгоре и , какво щеше да прави невинния шофьор в затвора заради това нагло ид.иот.че ???
386
7
 
32
 
! Отговори
Силно съжаление! преди 1 година
Ама много силно съжаление , че въпросната кифла не се е натрошила ! Такива из.ро.дчета трябва да се мачкат докато са малки ! Като големи могат само да причинят беля на друг ,невинен човек ! Пожелавам и следващото падане да и осигури инвалидна количка !
385
4
 
34
 
! Отговори
Без думи преди 1 година
За това същество (вече никой не може да ме убеди, че е човек) не трябва да се обръща никакво внимание. От броя на коментарите се вижда, че на хората им пука повече за едното лудо, отколкото за предстоящите избори. Сами си направете изводите.
384
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз се обърках какъв му е пола на това последно. Май е жена, защото беше писало за некви приключения с неква лелка, ама знам ли.
383
2
 
29
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
със 100 км в дъжда, с тротинетка и по джапанки ... ахахаахах - тоя/тая/то няма да го бъде дълго, главата не слуша
382
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По паспорт мъж или жена е? Мисля, че целенасочено иска да влезе в мъжкия затвор?
381
3
 
28
 
! Отговори
Недоразумение преди 1 година
Защо ни занимавате с това недуразумение,пишете нещо смислено.Някой ден ще се усмихне на някой стърб.
380
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Сърбия преди години приеха заради българите специално закон, защото масово се ходеше през уикенда да се пие там. Та ако караш с алкохол или наркотици ти се конфискува и превозното средство. Защо и в БГ не се въведат подобни крути мерки. Това нещо ако беше паднало пред колата на майка с деца в колата, щеше да й съсипе живота, без шофьора да има вина. Щом глобите не помагат конфискация на превозното средство и това е...
379
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще цитирам един чичка моторист - на към 55 години. Всички завои в дефилето го взех добре само на 1 паднах. Тази като не е ментално полово определена - аз лично я определям на чичка моторист.
378
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При джендерите личностното разстройство е непрекъснатия стремеж да са в медиите, да ти набутват под носа половите си особености и да четат трескаво коментарите дали са станали известни и как са привлякли вниманието. Тези отклонения не са нормалност и опита на либерали и прочие манипулатори да ги изкарат в нормата са гротескни.
377
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надявам се да си добре и да си се насладила на двуминутната ти слава пълноценно
376
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Летящата Емили" накрая ще я спрат Законите та физиката, ама карай. Тях няма как да ги заобиколиш или да ги почерпиш.
375
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се беше изпотрошила! Хем малко да и дойде акълът, въпреки че едва ли, хем поне временно шофьорите да си отдъхнат, че няма да им излети тая с тротинетката.Карала ки по правилата... в тротинетка, в средна лента, с над 100?! Е...ти правилата, честно! Това не го помня от Правилника за движение, ама щом тя/той/то или какъвто там пол е, смята, че това е по правилата, коя съм аз да я спирам в опита и за самоубийство? Жалко само за шофьорът, който неволно ще помогне.
374
3
 
14
 
! Отговори
Бончо преди 1 година
Малко й е - да кара още по-бързо та да не пишат повече за нея...
373
1
 
16
 
! Отговори
Ваахти тъппото преди 1 година
същество. То всъщност ако му беше наред CPU-то нямаше да си мисли че е жена де. Малоумно-сбъркан човешки разходен материал. Пълнеж.
372
2
 
11
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Емиле, много си самонадеян, но това не е добре.
371
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано не съм лош пророк, но от това непрекъснато навиране на това "нещо" в очите и ушите на хората, много е вероятно да изяде някой тупаник. Все на някой ще му кипне супата. А за бездействието на държавните органи - без думи!
370
25
 
2
 
! Отговори
ХХЛ преди 1 година
Борбен дух и воля, браво момиче. Дори мъжете нямат тази смелост