Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното

В Instagram тя разказа, че не е пострадала сериозно
24 авг 2022 12:20, Нели Христова
623
Емили, която лети с тротинетката, се преби със 100 км/ч на Околовръстното
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Емили, която стана популярна с безразсъдното си каране на тротинетка по магистрали и скоростни пътища, е претърпяла инцидент на Околовръстното шосе в София. За случката съобщи самата тя в Instagram, а в социалните мрежи веднага се появиха видеа на очевидци.

"За щастие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред", пише в пост в Instagram Емили. Тя е паднала от превозното средство, докато се е движела със 100 км/ч.

В публикацията си Емили обяснява, че времето е било ужасно, но тя носила необходимите протектори за тяло.

"Всичко беше наред, карах си по правилата, спазвах нужната дистанция от автомобилите и управлявах ел.тротинетката внимателно! Но по едно време докато си карам в средната лента на градската магистрала, настигам автомобил, който видимо се движи по бавно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се готвя за изпреварване! В същото време започвам да правя трагичната маневра! След което, поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!", обяснява трансджендър момичето.

Още по темата

В Instagram Емили е публикувала схема на инцидента според която, след падането от тротинетката, тя се е пързаляла около 50 м по асфалта, а превозното средство - 100 метра.

"За миг от секундата, забравям къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзкам със огромна скорост по платното! След което започнах да се въргалям и спрях в мантинелата в района на OMW! Тоест аз се влачих около 50 метра по пътя докато спра от 100 км/ч! А тротинетката продължи още толкова и спря на средната лента 50 метра от мен!", разказва още Емили.

"Автомобилите спряха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха как съм след това падане, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията преместиха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е състоянието на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се само със ожулване на дупето!", пише тя.

Във видео, публикувано от очевидци на инцидента, Емили обяснява, че е била излъгана, че гумите на тротинетката ставали за дъжд.

"Карах със 100 км/ч, защото ми бяха казали, че гумите са устойчиви и могат да си карат в дъжд. Но явно са ме излъгали", казва Емили, а един от мъжете, заснемащи видео, отбелязва, че тя кара в дъжда с джапанки.

Преди няколко седмици МВР глоби Емили, която не просто управлява тротинетка на места, неподходящи за това, а и нарушава ограниченията на скоростта. На Околовръстното шосе ограничението е 80 км/ч.

Очевидно глобите не спират "летящата Емили", нито пък дъжда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
2
 
27
 
! Отговори
П.дал.ска му работа преди 1 година
МВР застрашава живота на гражданите като допуска това хахво нещо да прави магарии по улици и магистрали. Имат достатъчно материал за да го идентифицират, то не се и крие, да си го прибират и прокурорът да поиска да бъде въдворен Емилито в психиатрия и да се приключва тази драма
368
3
 
15
 
! Отговори
тити преди 1 година
Докога ще ни занимавате с това нищожество. Прекалено много внимание и обръщате.
367
2
 
26
 
! Отговори
КАТ къде блеят? преди 1 година
Скоро ще четем "разярен шофьор навря на Емили тротинетката у дупето"
366
2
 
11
 
! Отговори
Епизод - пореден преди 1 година
Медиите помагат на Емили да си търси гадже, вместо от Курило да си го приберат, а КАТ да му конфискуват тротинетката
365
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На това трябва да му се направи първо екзорцизъм след което да се затвори задълго време без право на обжалване.
364
2
 
8
 
! Отговори
anon преди 1 година
Ти си недоразумение на приподата, няма какво повече да се коментира, добре че заради теб не го е отнесъл някой съвестен гражданин :l
363
2
 
4
 
! Отговори
притеснен преди 1 година
Абе тя ожулила най хубавата си част. Какво ще прави сега, как ще я кара? Ужас!
362
0
 
8
 
! Отговори
трансжендъра се преб преди 1 година
Помислих че е приключено. Язък.Сега да видим повторно нарушение поне 1000 лв, Кой им дава пари, какво работи това? Иначе ако имаше някакъв сппрт с тротинетки, да ходи там и да прославя страната.
361
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
божкее, думи нямам, карал съм тротинетка, това чудо едвам се управлява при 20км/ч камо ли 100, туй чудо на снимката си търси късмета, гарантирано ще го открие скоро.
360
1
 
18
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
Смятай за какво самосъзнание става въпрос. Щом един най-обикновен ***.е. рас. без връзки, при положение, че го глобиха, че стана медиен скандал, продължава да си кара по същия начин, представям си как разсъждава някой, който познава тоя, оня или има повече пари...
359
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То е смахнато това момище бе.
358
13
 
6
 
! Отговори
Шабан преди 1 година
Ето на това се казва ,,жена с топки",а не като другите кифли.
357
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емили е мъжко момиче ще се оправи.
356
2
 
18
 
! Отговори
бай онзи преди 1 година
надявам се следваАко имахме здравомислещо общество, следващото показване по телевизията на това същество щеше да бъде в криминална хроника и би било анонсирано по следния начин:" Група скинари пребиха травестит,, направиха го труден за рисуване и му навряха тротинетка в ануса. При изваждането на тротинетката доктори от пирогов откриха и други предмети"Спрете да ни занимавате с ***.... благодаря!шото интерв
355
0
 
24
 
! Отговори
Замислен преди 1 година
Така, както я кара този, нещата може да стигнат и до затвор. И възниква сакралният въпрос - ама в кой затвор? Няма как да е в сливенският. Щото по лична карта говорим за Даниел Йорданов, пол мъжки. А Емили ще му викат галено съкилийниците му.
354
0
 
12
 
! Отговори
Препатил преди 1 година
До От ВселенатаНа законодателите не им е хрумнало , че такава глупост е възможна - тротинетка да се движи със 110 км/ч. по магистрала. Но какво му е толкова чудното, като България е една отмалкото страни в света, където ако се движиш в насрещното могат да те ударят отзад...
353
1
 
21
 
! Отговори
Препатил преди 1 година
Тоя да внимава, че някой ги остъргват от асвалта след ПТП със 100+ км/ч
352
1
 
27
 
! Отговори
Затворникът Мангсс преди 1 година
Емулиии,обичам та!Всички тука у Софийския се надяваме да те осъдят на ефективен затвор.Влезнеш ли тука веднага ще се оженим по затворническа традиция,на другата вечер ще се ожениш за Хасан ог факултета,после за фончо големия от Абисинията,и така ще те въртим докато припаднеш от щастие.Ти си нашта звезда,имаш ли някакво порно клипче да позагреем преди да дойдеш?
351
2
 
20
 
! Отговори
DAWEDA преди 1 година
другия път ще ГО събират от асфалта
350
0
 
30
 
! Отговори
Otkachalka преди 1 година
Тя е предпоставка за ПТП. Откачени са и тези ,които ѝ позволяват да кара по автомобилен път.И тя не е сензация ,а голям нарушител.Моля напишете опровержение за да не мислят хората ,че е позволено, а тя да си получи наказанието.