Скарлет Йохансон споделя за първите години от своята кариера

Бях хиперсексуализирана, призна актрисата
20 окт 2022 01:30, Дарена Найденова
2
Скарлет Йохансон споделя за първите години от своята кариера
БГНЕС

Скарлет Йохансон споделя, че е била „хиперсексуализирана“ още от ранна възраст.

 
Актрисата се появи в юбилейния 500-ен епизод на подкаста Armchair Expert с водещ Дакс Шепърд, където говори повече за козметичната си линия и началните си години в Холивуд. Самият Шепърд призна, че е бил доста изненадан от действителните години на Йохансон в част от ролите ѝ, които е играла в началото на кариерата си. По думите му, актрисата веднага е била обявена като един от секссимволите на киното, което е било едновременно благословия и проклятие.
 
Въпреки че се появява на екран на 9 години, Скарлет започва снимките на първия си филм едва на седемгодишна възраст. След това тя започва да играе все възрастни персонажи във филми като Ghost World и Lost in Translation, независимо че по това време е била съответно на 15 и 17 години. Шепърд попита колежката си дали понякога си е мислила, че може да бъде надценявана за това какво може да прави на определена възраст и това да е донесло повече тежест заради опита ѝ да срещне очакванията на останалите.
 
Скарлет признава, че е прекарала доста време около възрастни, когато е била дете, което отдава на детството си в Манхатън и ранното стартиране на кариерата ѝ в Холивуд. Обяснява, че със сигурност е била в множество ситуации, които не са били подходящи за нейната възраст.
 
„За щастие майка ми беше много добра в това да ме защитава от повечето неща, но не се справяше с всичко“, разказва Йохансон.
 
Актрисата допълва, че ранното израстване е вървяло ръка за ръка с „хиперсексуализацията“, въпреки че казва, че сексът никога не е бил голяма част от истинската ѝ същност. 
 
Звездата коментира още, че ранното израстване е вървяло ръка за ръка с „хиперсексуализацията“, въпреки че казва, че сексът никога не е бил голяма част от истинската ѝ същност.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се замисли може да изскочи някои насилствен сексуален контакт без нейно знание.
1
1
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 година
ДА е все така УСПЕШНА АКТРИСА