За кралицата, децата и жените: Меган Маркъл откровена в интервю

Съпругата на принц Хари пред Variety
21 окт 2022 21:55, Дарена Найденова
10
За кралицата, децата и жените: Меган Маркъл откровена в интервю
Снимка: Getty Images

 Меган Маркъл може би е най-обсъжданата кралска особа, напуснала семейството, след принцеса Даяна. Настоящата херцогиня на Съсекс влиза в двора на покойната кралица Елизабет II през 2018 година с потенциала да бъде новата принцеса на народа, поемайки ролята от майката на съпруга си. Жени се за принц Хари на церемония, наблюдавана по целия свят, която засенчва тази на Уилям и Кейт седем години по-рано.

Дали нарочно или не, Меган Маркъл започва все повече да попада в медийното пространство. Тя се опитва да е по-близка до народа, по примера на Даяна, не се облича по строгия кралски протокол, загърбва някои от важните и дългогодишни традиции, стремейки се да направи монархията една по-модерна и достъпна за обществото институция.
 
Тази институция обаче проваля Меган. Застава срещу нея и опитите ѝ за модернизация, явно показвайки привързаността си към Кейт Мидълтън. Макар в началото кралица Елизабет да проявява топли чувства към Маркъл, публичните им изяви са значително по-малко от тези на монарха и съпругата на принц Уилям. Меган няма толкова важни роли колкото Мидълтън, а като причина се изтъква, че принц Хари е доста назад в линията за наследяване на трона, докато брат му трябва да се подготвя за бъдещата си роля на крал.

Брак почти по учебник: Принц Хари с травма, Меган Маркъл използвала това, за да го спечели

Във Великобритания реагират с язвителен отговор на мемоарите на принц Хари

Феновете обаче бяха доволни от факта, че Уилям, Хари, Меган и Кейт са постоянно заедно и са като едно голямо, задружно семейство. Но и това не издържа дълго. Постепенно се зародиха слухове за вътрешни борби между двете съпруги, проблеми по време на сватбата на Маркъл и Хари, като дори се съобщаваше, че една от двете е плакала. Коя точно, все още не е ясно, като и двете посочват себе си.
 
Раждането на първородния син на семейството – Арчи – не подобри ситуацията. Момченцето пристига на бял свят през май 2019 година, а само шест месеца по-късно родителите му решават да напуснат Великобритания и да се установят в Америка. Ходът беше приет като предателство към короната и отношенията между двете семейства рязко се влошиха.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
2
 
! Отговори
Minkova преди 1 година
АЗ НЕ РАЗБИРАМ, КАКВО ЛОШО МЕЙГАН Е НАПРАВИЛА НА БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ Я ОПЛЮВАТЕ. ЗА БЪЛГАРИТЕ ДОБЪР ЧОВЕК НЯМА. МОМИЧЕТО СИ Е НА МЯСТО. БОРИ СЕ И КАЗВА ИСТИНАТА ЗА МОНАРХИЯТА И ЧЕ РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА ПО ЦВЕТОВЕ. НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАК СА СЕ РАЗВИВАЛИ СЪБИТИЯТА В МОНАРХИЯТА. МЕЙГАН И ХАРИ СА БОРБЕНИ.
7
2
 
1
 
! Отговори
ВАРНА преди 1 година
АЗ НЕ ВЯРВАМ НА КЕЙТ,ВЯРВАМ И ГИ ОБИЧАМ МЕГАН И ХАРИ ОТ ❤️❤️❤️.САМИ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ЗЛОБАТА И ЗАВИСТА НА КЕЙТ И СЕМЕЙСТВОТО И СЪЩО ЧАК ЧИЧО И СИ ПОЗВОЛЯВА И НАЛАГА МНЕНИЕ КОЕТО НИКОЙ НЕГО ПИТА.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, колко е откровена тая, ох...
5
4
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Черна и в душата...
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До кога ще ни натрапвате мнението на калната?????
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 2 Питай специалистите по вуду магии. Зомбирали са го.
2
2
 
6
 
! Отговори
Handel преди 1 година
Тарифата колко е?
1
2
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Който го интересуват тези,,,откровения да...мръдне лявото си...ухо.