Брендън Фрейзър се завръща в Холивуд

Бойкотира „Златен глобус“, появи се на корицата на GQ,
18 ное 2022 21:14, Дарена Найденова
8
Брендън Фрейзър се завръща в Холивуд
БГНЕС

Брендън Фрейзър бавно и славно се завръща към Холивуд, като филмът му „Китът“ получава множество добри отзиви и е гласен за един от постоянните претенденти за големите награди следващата година. Говори се, че актьорът ще бъде сред борещите се за „Златен глобус“ и „Оскар“, но най-вероятно няма да присъства на една от бляскавите церемонии.

В интервю за GQ, на чиято корица застава като част от колекцията „Мъж на годината“, Фрейзър бе категоричен, че ще бойкотира наградите „Златен глобус“, ако той или филмът му получат каквато и да е номинация. Събитието е насрочено за 10 януари и дава официален старт на наградния сезон в Холивуд, завършващ с „Оскарите“ през март.
 
Фрейзър заяви, че има повече негативна история с Холивудската асоциация за чуждестранна преса, отколкото има уважение към нея. Неправителствената организация връчва наградите „Златен глобус“, но очевидно е попаднала в черния списък на актьора. „Именно заради историята ми с тях няма да се появя на церемонията. Майка ми не е отгледала лицемер. Можете да ме наричате с много имена, но не и това“, каза още Фрейзър.
 
Звездата от „Мумията“ твърди, че бившият президент на Асоциацията Филип Бърк го е тормозил сексуално през лятото на 2003 година по време на обяд в хотел в Бевърли Хилс. 89-годишният Бърк обаче категорично отрича за случилото се. Според Фрейзър, звездата му в Холивуд залязва именно заради последиците от предполагаемия инцидент.
 
Актьорът разказва, че нападението се случило, когато Бърк посегнал да сграбчи ръката на Фрейзър по пътя им към хотела.
 
 
„Лявата му ръка се пресегна от другата страна, грабна задните ми части и един от пръстите му започна да се движи навсякъде“, твърди той още през 2018 година пред GQ. Категоричен е, че веднага е премахнал ръката на Бърк и се е опитал да напусне мястото възможно най-бързо, защото се почувствал погнусен и уплашен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ко ши прай там?
5
0
 
7
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
Напълнял е човека , но имайте предвид, че за последния си проект е качил съзнателно не-зная-си-колко-десетки килограма !!! дано му потръгне на човека и дано си заслужава! Гледала съм го в един единствен стойностен филм- другото беше Мумията и някакъв несндерталец във филм от 90тте но във филма за бащата на Франкенщайн прави супер добра роля и рядко смела за онази епоха
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 - И на тебе, жена ти да ти вземе половинат от което си изкарал (не от това, което имаш, а което си изкарал ... демек изхарченото несе брои) и после съда да ти набие ... 50 000 (педесет хиляди) долара на месец издръжка, в продължение на 20 години, и ти ще си зле.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е новина от поне 2 месеца ...
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв пич беше, а сега прилича на Шкембе войвода!
1
6
 
4
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Ким Чен Ун да хвърли една атомна бомба на Холивуд и да го приключи този баpдaк. Очевидно има повече кураж от Путин.