Актрисата Диана Димитрова е дала показания в СДВР

Тя твърди, че преди пет години е била жертва на побой
20 дек 2022 16:15, Нели Христова
92
Актрисата Диана Димитрова е дала показания в СДВР
Снимка: БГНЕС

Актрисата Диана Димитрова, която твърди, че преди пет години е била жертва на насилие, днес е дала показания в полицията. Това съобщи самата тя.

"Тази сутрин дадох показания в СДВР - криминална полиция, придружена от моя адвокат г-н Антон Станков. Апелирам да подбирате източниците си на информация, анализите им на база едно интервю и да ги подлагате на съмнение. Високият морал е моята религия и аз съм човек, който държи на думата си. Днес е голям празник - Игнажден. Внимавайте кой ще ви ''полази'' и бъдете честити", написа още Димитрова.

На 28-ме ноември актрисата разпространи снимки от преди 5 години, на които се виждат следи от физическо насилие по лицето и ръцете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Не е мой тип преди 1 година
Но за сама в живота се е справила добре. Всяка професия има обратна страна. Някои стават известни преди да са поумнели. Желая и да не е сама.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо се е сетила след ПЕТ ГОДИНИ? Така е модерно ли сега?
3
2
 
6
 
! Отговори
Лена Гугълката преди 1 година
И аз ще взема да дам показания в полицията! На парапета, Киро Мастията ми надигна полата и яката нащипа хубавата ми дупа...Още имам синини..Орезили ме тоя харвардски ненормалник..
2
3
 
7
 
! Отговори
Д-р Исня преди 1 година
Очите не са подути, само са тонирани. Май я е напсувал и тя сега му го връща, ама много аматьорско. Да си беше ударила поне един шамар за достоверност.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
стига сте ни занимавали с тази актриса, търсеща публично внимание. сега се сетила да се прави на жертва след 5 г давност. няма дори и медицинско освидетелстване. много артистично е пуснала снимки с тъмно-сини гримирани очи, търсейки съчувстие от публиката. безбройните й публични изяви по случая с обяснения и оправдания ни дойдоха в повече. това младо момиче наистина има нужда от занимания с психотерапевт, за да намери баланса в себе си.