Най-изненадващите звездни двойки в Холивуд

Никой не очакваше тези знаменитости да останат заедно
28 дек 2022 21:51, Теодора Драгоева
1
Най-изненадващите звездни двойки в Холивуд
Снимка: Getty

Представяме ви някои от двойките в Холивуд, към които е имало доста предразсъдъци и много хора са се съмнявали в продължителността на връзките им. Те обаче са доказали във времето, че любовта им е по-силна и истинска дори и от романтичен филм. Може спокойно да се каже, че любовта на някои от тези двойки е толкова впечатляваща и вдъхновяваща, че е достойна за създаване на филм.

А ето и кои са 13 от най-емблематичните двойки знаменитости, за които хората смятаха, че не си пасват или, че не си отиват, но те опровергаха критиците:

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Красивата актриса от Уелс - Катрин Зита-Джоунс е с 25 години по-млада от съпруга си, холивудският ветран Майкъл Дъглас, но това не им пречи да бъдат щастливо женени повече от две десетилетия. Когато Майкъл и 30-годишната Катрин се запознават тя е на върха на кариерата си и може да има всеки мъж, но тя избира 55-годишния Дъглас за свой съпруг и баща на децата си. Двамата са се сблъсквали с известна турбуленция по пътя си, като по едно време дори се бяха разделили за шест месеца. По време на брака си те прежияха заедно и различни здравословни проблеми – той с рак на гърлото, тя – с биполярно разстройство. Факт е обаче, че двамата устояха на бурите и дори след като децата им Карис и илън пораснаха – двамата са щастливи в брака си.

Джей Ло и Бен Афлек

Бен Афлек и Дженифър Лопес се сгодиха отново и се ожениха не един, а цели два пъти през изминалата година. Звездната двойка определено изненада и вдъхнови своите фенове, когато преоткри любовта си през 2021 г. Двамата бяха заедно в началото на 2000-те, но възобновиха романса си, след като вече имаха по един развод зад гърба си и по няколко деца. Джей Ло и Бен сключиха брак в параклис в Лас Вегас на 16 юли, а после вдигнаха по-голяма втора сватба в неговото имение в Джорджия (в края на август). Когато двамата развалиха годежа си преди 20 години, всички говореха, че те са твърде несъвместими – тя е латина от Бронкс, с родители емигранти от Пуерто Рико, а той е израстнал в съвсем друга среда в Масачузетс– с баща алкохолик и майка, завършила Харвард.

Джордж и Амал Клуни

Джордж и Амал Клуни изглеждаха доста нехарактерна двойка в началото на връзката си и никой не вярваше, че холивудския заклет ерген ще свие гнездо именно с елегантната британка от ливански произход. Амал работи като адвокат по международно право и се занимава с дела, свързани с правата на човека, докато Джордж е... просто актьор. Много хора изглеждаха озадачени от любовта им, но явно тя е истинска. Джордж дори се съгласи да стане баща в зряла възраст (на 56 години), въпреки че в миналото е заявявал, че не иска деца. Към днешна той и Амал се радват на 5-годишните си близнаци Ела и Александър.

Кои са другите 10 най-изненадващи двойки в Холивуд, разберете от Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации