Звездни разводи на 2022 г. - кои сложиха край на болезнените отношения?

Шакира вече живее без Пике и още....
29 дек 2022 20:25, Теодора Драгоева
6
Звездни разводи на 2022 г. - кои сложиха край на болезнените отношения?
Снимка: Getty

Няколко двойки - знаменитости се разделиха през 2022 г., а разводите им се оказаха истинска изненада за техните фенове,  тъй като отстрани браковете им изглеждаха щастливи и успешни.

През септември 2022 се разпространи новината, че куотърбекът на Tampa Bay Buccaneers Том Брейди и бразилският супермодел Жизел Бюндхен е в своя  край, след „епична битка“ между тях по време на семейната им почивка.
 
Бившата двойка изчака няколко седмици, за да наруши мълчанието си относно раздялата си, като двамата обявиха в отделни истории в Instagram профилите си през октомври, че вече са финализирали своя „болезнен“ и „труден“ развод.
 
"Стигнахме до това решение приятелски и с благодарност за времето, прекарано заедно“, написа 45-годишният играч от НФЛ в социалните медии. „Ще продължим да си сътрудничим като родители.“
 
Точно такава изненада поднесе актрисата Робин Райт. Звездата от „Къща от карти“ подаде молба за развод на 22 септември, позовавайки се на причината „непреодолими различия“. Тя иска да прекрати четиригодишния си брак с Клеман Жироде – изпълнителния директор на модна къща Saint Laurent.
 
Самият брак на Робин с 18 години по-младия от нея французин си беше изненада сам по себе си, но двамата изглеждаха много щастливи и влюбени, а възрастовата разлика сякаш не им пречеше..., поне до скоро. В миналото 56-годишната Робин беше омъжена за Шон Пен, от когото са двете й пораснали деца Дилън и Хопър. 37-годишният Жироде няма собствени деца. 
 
Още един сериозен романс приключи наскоро. Звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли потвърди, че се развежда с втората си съпруга - дизайнерката на бижута Инес де Рамон. Двамата бяха женени три години. Преди да се ожени за Инес, Пол излизаше с колежката си от "Дневниците на вампира" Фийби Тонкин в продължение на четири години, а преди това беше женен за актрисата от "Малки сладки лъжкини" Тори Де Вито от 2011 до 2013 г. Според последните слухове пък Инес вече има романтични отношения не с кого да е, ами с Брад Пит!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Животът е болезнен преди 1 година
Също и раждането. И смъртта. Кой както ги приеме.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз си пожелавам неженените/неомъжените, от посещаващите този сайт, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде се заби Шакира с този косматко на снимката да й върти номера и да хойка.