Парис Хилтън разкри името на бебето

Ето как се казва синът ѝ
25 фев 2023 06:05, Ивета Иванова
15
Парис Хилтън разкри името на бебето
Снимка: БГНЕС

 Парис Хилтън най-накрая разкри името на сина си.

42-годишната богата наследница и съпругът ѝ Картър Реум се сдобиха с момченце през януари. Бебето беше износено от сурогатна майка.
Сега става ясно, че то носи името Феникс Барън Хилтън Реум.
 
Парис е избрала това име още преди десетилетие.
 
Звездата направи разкритието в подкаста си "This Is Paris". Там тя прочете абзац от мемоарите си "Paris", които скоро ще излязат на пазара.
 
"Ако всичко мине добре, до времето, в което ще четете това, Картър и аз ще имаме момченце. Ние планираме да го кръстим Феникс, име, което избрах преди години, когато търсих градове, държави и щати на картата, търсейки нещо, което да си отива с Парис и Лондон. Феникс има няколко добри отправни точки, свързани с поп културата; но по-важното е, че това е птицата, която изгаря и после се ражда отново от пепелта, за да лети пак. Искам моят син да расте, знаейки, че бедствията и триумфите идват и си отиват през живота ни. И това трябва да ни дава голяма надежда за бъдещето", обяснява Хилтън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама на какъв фон се е снимала само... Парис Хилтън...ака.. хах
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кучето й го изядоха койоти наскоро.. Явно госпожичката се е съвзела от травмата и си е поръчала нов домашен любимец от сурогатка... Дано то поне да оцелее физически и психически с такава майка и такива пари...
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А името на сурогатната му майка няма ли да разкрие, или тя е пратена далеч и задължена да мълчи с-у много пари? Няма начин да роди на тази възраст и след толкова пиене, секс и аборти.. Замразила си е яицеклетики като е била млада..
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пази се, ако беше го родила лично, хората можеше да помислят че е правила секс с цел забременяване - нещо което "религията" която изповядва не й позволява
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Американска КА :)))
4
4
 
3
 
! Отговори
Anon преди 1 година
Уви да, стана модерно с цената на физически и душевни страдания на бедни жени, богаташите да се сдобиват с деца. Нито е етично, нито трябва да е законно, освен ако близка роднина не го направи, примерно за сестра си.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как се е "сдобила" тая с бебето си защо не уточните? Купила го е на промоция от някоя бедна жена, т,. е то не е нейно. Стана вече мода при богатите безделнички да ползват така наречената утроба под наем..
2
1
 
4
 
! Отговори
Чекиджията преди 1 година
Малее колко ръкоделие съм правил с Уан Найт ин Парис
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Финалното имe трябваше да бъде - The Great !!!

Спонсорирани публикации