Никълъс Кейдж: С буболечките ще преборим световния глад

Според него само трябва да се отървем от фобията
19 апр 2023 08:39, Александър Попов
88
Никълъс Кейдж: С буболечките ще преборим световния глад
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският актьор Никълъс Кейдж вярва, че храната от насекоми може да реши проблема с глада в световен мащаб, и призова да се ядат насекоми в името на всеобщото благо. Той сподели мислите си за яденето на буболечки пред „Yahoo Entertainment” по време на съвместно интервю с колегата си от "Ренфийлд" Никълъс Холт.

"Ако се отървете от страха и фобията от насекоми, можете да решите проблема със световния глад. Тези храни са с високо съдържание на белтъчини, без мазнини, с чудесни хранителни вещества. И най-важното, те са навсякъде!", коментира артистът ползите от буболечките. Самият той обаче признава, че това едва ли някога ще се случи.

Необичайната тема за интервюто възникна по време на обсъждането на филма "Ренфийлд", чиято световна премиера се състоя през март 2023 г. Според сценария главният актьор Никълъс Холт трябваше да яде буболечки - щурци и колорадски бръмбари.

На снимачната площадка Холт се храни с насекомите, приготвени с масло, подправки и карамел. Той сподели, че не одобрява вкуса на колорадския бръмбар, но харесал щурците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Никълъс Кейдж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По круизите се изхвърлят тонове храна, тонове...от корабите направо в океана. Ако отиде тази храна в Африка. Готово.
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Световен глад? Просто благата са неправилно разпределени. Едни изхвърлят храна, други не си дояждат. И как ако се ядат буболечки се преборва световния глад?
39
0
 
24
 
! Отговори
Мравчо преди 1 година
Това беше либимият ми актоьр.....за съжаление и той е от педофилите....
38
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно общество се счита за провалено когато хората започнат да вземат акъл от актьори, танцьори, комедианти, циркаджии и подобни индивиди, занимаващи се със забавление на тълпата
37
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото го преборихме с ГМОто. Нали и там първоначалната мантра беше такава? Сатанисти!!!!
36
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Т. Петков абе ако ще да видя всички холивудски продажници наредени около масата, с папата начело, да ядат с голяма лъжица гювеч от бръмбари, пак няма да ям бръмбари! Какво общо има кой изкривеняк каква дивотия е направил, с това какво ние ще правим! Ако насекомите бяха човешка храна, отдавна щеше да е станало ясно! Не е случайно че не ги ядем! Не е случайно, че изпитваш отвращение като видиш бyболечка в храната! Понеже не е човешка храна!
35
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Холандия е (беше поне) основен производител и износител на земеделска продукция в Европа! Правителството в Холандия е категорично решено да унищожи една трета от фермите! Въпреки едногодишни масови протести! Пък вие вярвайте на някакви смешки, че "нещо си световен глад"! Нищо общо няма с никакъв световен глад! ИСКАТ да ни хранят с бръмбари и това е! Дали понеже е доходоносно, дали понеже ще сме слаби и болни, дали просто от психопатска извратеност, но е целенасочено, въпреки че е ненужно!
34
0
 
21
 
! Отговори
SS преди 1 година
Да си ги яде той буболечките !
33
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всъщност световния глад ще го преборим след като консуматорските общества, най-вече САЩ и Европа, спрат да изхвърлят колосални количества храна!!! В САЩ се изхвърлят над 30% от достъпната храна...за ЕС положението не е по-различно! Въпросът е тук, а не в буболечките. Т.е. как консуматорските общества да използват по-малко за да не се изхвърля и да има за повече хора. Но това е ясно защо не се повдига на въпрос-защото консуматорските общества не искат да се разделят с привилегиите си!
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами гладните да ги ядат. Тук не искаме.
31
0
 
14
 
! Отговори
Т. Петков преди 1 година
Искам да видя Никълъс Кейдж реално да яде храна приготвена от буболечки и тогава и аз ще я ям.
30
0
 
15
 
! Отговори
марги - християнка преди 1 година
Този, винаги ми е бил противен, така че, не мога да се отърва от фобията си...
29
1
 
3
 
! Отговори
до 18 преди 1 година
Хъм интересно! явно ти като човек се мислиш за много повече от половината от човечеството!? Така ли? А колкото до това дали ти си ял буболечки или не! то може да се каже, че е мнооого съмнително, че не си ял! даже и случайно да е било!
28
0
 
25
 
! Отговори
Ами преди 1 година
То храна си има, не е необходимо да се ядат буболечки. Глад има, защото няма баланс при разпределението на храната. Богатите хвърлят тонове храна и имат в изобилие. Само като влезеш с магазина има 20 видя хляб, 30 вида сирене и не знам си какво още, докато в бедните страни, населението няма възможност да си купува, та гладува. Ако някой високостоящ досега искаше да се реши този проблем, той щеше да е решен.
27
0
 
14
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Мани насекомите, давайте като в класиката Soylent Green- хапчета- сутрин, обед и вечер :)"Soylent Green are people!" Един от най-великите филми, които съм гледал, жалко, че сега вече не се правят такива стойностни и хубави филми, днес ми се ходи на кино и няма какво да се гледа- бълвооч до бълвооча...
26
0
 
17
 
! Отговори
мда преди 1 година
китайците ядат буболечки откакто съществуват и пак са гладни , така че ,,,,
25
1
 
44
 
! Отговори
накратко преди 1 година
Тоя свят го управляват луди хора!
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и Уорън Бъфет нон стоп яде Макдонладс ,но в крайна сметка налива милиради в акции именно в Макдоналдс,не гледайте какво Ви казват ,гледайте къде наливат пари за да Ви превърнат после в техните дойни крави ,а Вие да си умирате от всякакви болести свързани с новата извратена храна под всякаква форма
23
0
 
19
 
! Отговори
това е бял кахър преди 1 година
До Анонимен 14 Виж,когато започнат да ни карат да ядем и умрели хора,тогава вече ще стане страшно!Ама за тях,не за нас!
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 358 - с пари. С пари ги облъчват. Да произвеждаш гнусна, вредна храна от насекоми е по-лесно и по-евтино, отколкото истинската храна. Затова има напън да се пробута, и съответно ще видим кои са най-жалките и евтини и безсъвестни "звезди", които ще вземат някай цент за да промотират това извращение.