Никълъс Кейдж: С буболечките ще преборим световния глад

Според него само трябва да се отървем от фобията
19 апр 2023 08:39, Александър Попов
88
Никълъс Кейдж: С буболечките ще преборим световния глад
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският актьор Никълъс Кейдж вярва, че храната от насекоми може да реши проблема с глада в световен мащаб, и призова да се ядат насекоми в името на всеобщото благо. Той сподели мислите си за яденето на буболечки пред „Yahoo Entertainment” по време на съвместно интервю с колегата си от "Ренфийлд" Никълъс Холт.

"Ако се отървете от страха и фобията от насекоми, можете да решите проблема със световния глад. Тези храни са с високо съдържание на белтъчини, без мазнини, с чудесни хранителни вещества. И най-важното, те са навсякъде!", коментира артистът ползите от буболечките. Самият той обаче признава, че това едва ли някога ще се случи.

Необичайната тема за интервюто възникна по време на обсъждането на филма "Ренфийлд", чиято световна премиера се състоя през март 2023 г. Според сценария главният актьор Никълъс Холт трябваше да яде буболечки - щурци и колорадски бръмбари.

На снимачната площадка Холт се храни с насекомите, приготвени с масло, подправки и карамел. Той сподели, че не одобрява вкуса на колорадския бръмбар, но харесал щурците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: Никълъс Кейдж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И..брат като додеш на себе си..като слезеш от черешата - ай тогава да ги говорим тия работи...ам преди всичко като си себе си...и спри са малко толкоз екстри - не ти се отразяват добре..Сития на гладния - вярва ли ?
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си ги яде.
19
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Световния глад, г-н Кейдж е не заради липса на храна, а заради ояли се cв.ини като теб. Я сметни само ти с месечния ти бюджет за бело, на колко гладуващи можеш да купиш прясна и здравословна храна?
18
0
 
27
 
! Отговори
358 преди 1 година
А иначе го харесвам, като актьор, но явно и той е изтряскал. Не знам с какво ги облъчват тези хамериканци?!
17
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Праисторическите хора са се хвърляли с подострени пръти да се борят и да повалят мамут, за да имат храна... Странно как не са се сетили да си събират бръмбари и да не се занимават с подобни трудни и опасни неща... Може би ПОНЕЖЕ БРЪМБАРИТЕ НЕ СА ЧОВЕШКА ХРАНА? Накъде ни водят, към някакви безполови бръмбарояди... И то преднамерено и енергично ни теглят в тая посока...
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой иска да печели от производство на буболечки и да ни накара да му ги ядем. Няма да стане. Ние сме по-нагоре в хранителната верига.
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ... да си ги ядат бе, значи няма проблем с изхранването, щом в най-многобройните и гладни населения се оправят с бръмбари, да си се хранят с тях, защо трябва аз да ям бръмбари в името на всеобщото благо? Буболечки НИКОГА НЕ СМЕ ЯЛИ И НИКОГА НЯМА ДА ЯДЕМ, това е гнусно, вредно и с нищожна до нулева реална хранителна стойност за нас! Понеже не сме лястовици! Както лястовица не може и не иска да яде домати, така и аз не мога и не искам да ям щурци!
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съжалявам, но тоя изпадна от списъка...
13
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не беше ли пропаднал алкохолик с много парични задължения ?
12
34
 
1
 
! Отговори
... преди 1 година
ми, милиарди хора, повече от половината население на земята яде буболечки! Китай Индия южна америка дори и в части от северна америка африка бе повече от половината население на земята яде насекоми в един или друг вид! Така, че ние, хората от край време си го правим това! Но сега когато някой ни казва, че трябва да правим нещо което вече правим и се вижда, че почваме да лъжем, както винаги и да казваме ааа не ние буболечки никога не сме яли и няма да ядем! Еми ....
11
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да кажа на податливите, на хората, вярващи на подобни манипулации, готови да " пробват" - мине ли това, склонят ли част от хората да ядат тази гaдост, много скоро след това следва "с храна от преработени изпpaжнeния ще преборим световния глад". Просто гарантирано до една-две години след като проядете бръмбари, ще чуете за това. А на света има пре-пре-предостатъчно храна, както и възможност да се хранят хората с нормална, човешка храна. Бръмбарите нямат за цел да "преборват" никакъв глад.
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
и тоз е тръгнал по пътя на Брус Уилис...
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като одъртеят почват да рекламират какво ли не за пари.
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами да станем всички вегани и няма да ядем нито насекоми нито животни...
7
0
 
12
 
! Отговори
украинско жито преди 1 година
Я, ама и той знае за буболечките.
6
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Силно се съмнявам че някога ще яде буболечки, но е важно да прибере хонорара си от НПО-то.
5
0
 
36
 
! Отговори
Майстора преди 1 година
Новата злокобна, античовешка, извратена, безсмислена "адженда"! Сега трябва да ни хранят с бръмбари! Което по никакъв начин не е човешка храна и не може да бъде! Отвратителни, побъркани неща се случват!
4
1
 
41
 
! Отговори
хм преди 1 година
Какъв глад бре? Къде го този глад? Що за глупости пишат? 50% от населението е със сериозно наднормено тегло, те за глад , че и световен пишат. Отделно, че се изхвърлят милиарди тонове храна. 30% от произведената храна се изхвърля под различна форма. До буболечките опряхме. Газовете от кравите са проблем, а милиардите тонове CO2 от танкерите превозващи американски втечнен газ не е проблем. Ще си затворим тецовете, за да има за емисии на американските танкери. Спираме мусаката, почваме буболечки.
3
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле-мале, ако само в САЩ спрат да разхищават храната света ще може да се изхранва. Да не говорим за всички богати държави в света. Иначе яжте насекоми и бабалюги. Поредната зарибявка на корпорациите.
2
0
 
40
 
! Отговори
Ghost rider преди 1 година
ГМО кръстоската между прасе и стоножка, ще реши някои от проблемите със световния глад на първо време.