Емили Ратайковски отпразнува Деня на майката с голи снимки

Зарадва феновете
16 май 2023 15:05, Ивета Иванова
19
Емили Ратайковски отпразнува Деня на майката с голи снимки
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски отбеляза Деня на майката с провокативни публикации в Instagram.

В САЩ Денят на майката се отбелязва през втората неделя на месец май. Моделката реши да постне стари снимки, на които позира гола с бременното коремче.
 
Тя стана майка за първи път през март 2021 г. Звездата дари Себастиан Беър-Макклард със син, който носи името Силвестър Аполо Беър. Емили и Себастиан се разделиха през лятото на 2022 г.
 
Сега моделката качи в социалната мрежа снимка, на която позира напълно гола в банята и показва наедрялото си коремче, както и снимка, на която е гола на стълбище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Македонската тротинетка е със същия акъл като българската
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От години публикувате само тази снимка. Не, че особено ме вълнува, но как да вярва човек на новините ви? Напълно логично може да се помисли, че написаното не е вярно. Вместо да си играете да описвате снимките, не беше ли по-лесно да ги покажете? И за какъв Ден на майката говорите? Понятието "майка" в Щатите отдавна не съществува.
11
0
 
5
 
! Отговори
сашо преди 11 месеца
EU/USA ценности,които и на на с натресоха-печели с дупе,а не с акъл
10
0
 
3
 
! Отговори
тТт преди 11 месеца
"- Едно яре, казваше дядо ми навремето, не се ли отбие да суче млеко овреме, цел живот ще суче!" Та и таз' буля е така, неотбита да суче навреме :)
9
2
 
4
 
! Отговори
Окчисвмебе преди 11 месеца
И кво и е хубаво на тая, има къде къде по красиви жени от тая... с дрехи без дрехи, те и грозните жени са красиви без дрехи ама .....
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Такси оборотни кифли като нея, просто използват всеки повод да се съблекат и да се рекламират, за да не я забравят клиентите... Ако не е деня на майката, може да е деня на бащата... Все тая
7
2
 
6
 
! Отговори
Професионанист преди 11 месеца
Колко стружки съм и пуснал.... и аз не знам.
6
2
 
2
 
! Отговори
преди 11 месеца
Денят на принудата. Животът е дар при който се заплаща за пломби коронки и импланти и това е само върхът на айсберга, и изискванията постоянно се качват, както и трудността и в един момент парният чук ни прави на кайма и кокали. И всичко това става по принуда. Принуден да се родиш принуден да умреш. Натрапени език и религия. Натрапени разбирания. И какво му е хубаво на Коремчето като ще си направи харакири за да излезе пришълеца или да стане като кофа. Уф
5
2
 
8
 
! Отговори
Напомняне преди 11 месеца
Какво искате от една кифла- да решава задачи ли? Научена, че може да почели пари, като се снима гола, не очаквайте от нея да хване мотика.
4
1
 
12
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 месеца
Евро ценности....как да празнуваш деня на майката, ако не гола??? Може клипче с някакви унижения да си качи примерно как се прави на куче или нещо от сорта
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
браво - а няма клипче как ражда и малкия разбойк=ник излиза от агината й и се нахлва с кървава усмихва, а една леля му избъсва устата и вика - "айде малкия"
2
0
 
6
 
! Отговори
Навитак преди 11 месеца
Тази ако ми е дома, всичките и снимки в следващите 10-20 години ще са такива!
1
0
 
12
 
! Отговори
Шегобиец преди 11 месеца
Милото момиче! Така я е учила мама от малка.