Лео ди Каприо не излиза с жени под 25 - ето защо

Източник близък до холивудската звезда разказва за неговите предпочитания
19 юни 2023 17:23, Екип на Tialoto.bg
49
Лео ди Каприо не излиза с жени под 25 - ето защо
БГНЕС

 Леонардо ди Каприо е сред най-одумваните звезди и причината не са неговите роли. 48-годишният актьор все още упорито отказва да се задоми и сменя половинките си като носни кърпички, а те почти винаги са на половината на годините му. Възрастовата разлика често е обект на клюки и източник разкри пред New York Post какво мотивира звездата да се среща с толкова по-млади жени.

 
„Когато момичетата навършат 25 години, те търсят нещо повече – искат да се омъжат и да се установят. Лео не иска това. Той не иска семейство и не иска да бъде около жени, които могат да го притиснат за това. В момента, в който някое момиче го срещне, часовникът започва да тиктака. Ако тя стане твърде стара, след няколко години – си отива. Ако се сближи твърде много, след няколко години – вече я няма. Той остарява, но вкусът му не остарява“, обясни източникът.
 
Ди Каприо е обсъждан и осъждан не само от безименни „почитатели“, но и от колеги. Улрика Йонсон заяви, че връзките му я карат да „настръхва“, а бившата звезда за възрастни Миа Халифа също заклейми актьора от „Великият Гетсби“, като го нарече „мъжко дете“. 

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Тая Па преди 10 месеца
До Жена: ти пък - намери по какви да си падаш. Ако не може да се уредиш със спортист - опитай с плочкаджия. Програмистите са дъното - за какво ти е офисен плъх? Но за всеки влак си има пътници - не всяка може да е достатъчно добра за спортист или поне за строителен работник.
45
0
 
5
 
! Отговори
Лицемер преди 10 месеца
Нека всички се направим на учудени, и че не знаем защо!
44
2
 
3
 
! Отговори
Жена преди 10 месеца
И аз си имам твърди изисквания. Падам си само по програмисти под 35 г. Да спортува редовно и да няма шкембе:-) Други да не ме занимават....
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Той дали си прави пластични операции?
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защото може и аз да можех и аз вх да излизам с жени до 30.
41
1
 
5
 
! Отговори
Открита Тайна преди 10 месеца
Първият му пулбицит наДикаприо като актъор дете в сериал е бил осъждан за блудство с дете Боб Виллард . Също и учителя му по актъорство Браян Пек .Лео , Тоби Магуайър Дрю Баримор ,Скарлет Йохансон и други като малки в Холивуд са били насилвани и дрогирани .Тези статии ги пишат дасе прикрие и запази реномето им на нормални уж . Това са повредени емоционално и физически от детска възраст хора! Открита тайна е в Холивуд.
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всеки луд с номера си ...
39
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Има хора говорят за младостта все едно е важна просто заради годините. Хич сметка не правят, че истината е, че просто младите които не са били в много връзки все още не са станали кошчета за семки. Има пари - угажда си. Никой нормален мъж не иска жена дето са му я употребили цял футболен отбор юнаци и на всяка улица среща "баджанаци".
38
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И мъж и жена след 40 години вече са си старички. Да, жената трябва да роди до 35, но мъжът като създаде дете на 50 може да не може да го види когато то е на 20. Земята се върти и мъж или жена , всички стареят. И с много пари няма да го харесат заради мачкания му лак, а заради парите и ще го зарежат
37
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А, бе не го ли виждате, че е хомо? Какви жени, какви 25 годишни?
36
3
 
17
 
! Отговори
Муахаха преди 10 месеца
те Съвременните 25 годишни са вече 100на Употреба, това да не е Маайка му на Лео, дето на 25 още е била Девствена преди да се Омъжи за баща му! ЮдеюСемитите и Кексуалната им Революция - доведо до Демографски Срив на Бялата Раса - каквато беше и Целта им!!
35
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Накрая ще остане сам . Дете няма още . Поне деца да имаше .Толкова ли не може да си хареса една от всички . То не е само визия и тяло , толкова ли не може да изпитва привързаност и чувства към тези жени .За мен е нормално като си на 30 да си падаш по 20годишни , като си на 40 да са 30 годишните , но да си на 50 и да харесваш 20 г не е много нормално .
34
5
 
18
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 10 месеца
25 годишна си е доста Дърта!
33
8
 
15
 
! Отговори
Морския преди 10 месеца
Жените са много надценена работа. Обикновено не могат да готвят, трябват им 5 години да се настроят за сех и после още 5 години за да стигнат до оргазъм.
32
9
 
14
 
! Отговори
30 годишен преди 10 месеца
Не знам защо но и аз като бях 20-25 годишен си падах по какички 30-37, че даже и по лелички 40-43, но колкото повече навъртам километража на годините си, толкова повече харесвам вече млади птаранки на по 23-27 годишни!
31
5
 
8
 
! Отговори
Пешев преди 10 месеца
Завиждайте последователи на Онан!
30
4
 
16
 
! Отговори
Митьо Пумата преди 10 месеца
Е че кой не иска да тръти млади сл,ивки? С неговите възможности е нормално! Няма да вдига крачката на застаряващи звезди като Скарлет Йохансон, Джесика Алба, Селена Гомез и тн... я...
29
0
 
7
 
! Отговори
снайпера преди 10 месеца
Хората са казали- С трици не може да ловиш ..мaймyни
28
4
 
13
 
! Отговори
Гери преди 10 месеца
Блъскай Леоооооооооо !
27
0
 
2
 
! Отговори
снайпера преди 10 месеца
Да ама никъде я нема