Джеки Чан изоставил дъщеря си заради хомофобия

Той не одобрявал нейната сексуална ориентация
Обновена: 8 юли 2023 19:14 | 8 юли 2023 19:06, Теодора Драгоева
62
Джеки Чан изоставил дъщеря си заради хомофобия
БГНЕС

Дъщерята на Джеки Чан твърди, че сладкият клип, който стана популярен из социалните медии, е „фалшив“ и че всъщност актьорът я е „изоставил“. Видеото на Джеки Чан, в което той прекарва много сладък момент с дъщеря си, всъщност е част от негов филм, а момичето изобщо не е истинската му дъщеря, която се казва Ета Нг Чок Лам.

 
Отчуждената Ета твърди, че баща ѝ е хомофоб и я е изоставил, след като е разбрал и не е приел сексуалната ѝ ориентация.
 
По-рано тази седмица феновете похвалиха 69-годишния Чан, когато изгледаха видео, на което той се държи сладко с дъщеря си, преглеждайки старите си известни каскади. Те си мислеха, че целият момент е напълно възхитителен, но обратът е, че това не е дъщеря му, а просто млада актриса, която се прави на негова дъщеря. Клипът всъщност е момент от новия му филм Ride On.
 
В лентата Чан играе каскадьор, много приличащ на самия себе си в реалния живот. Но истинската му дъщеря реши, че сега е точният момент да проговори за разбитата им връзка.
 
Лесбийката Ета Нг Чок Лам твърди, че Джеки е хомофоб и че тя е останала бездомна в резултат на неговите чувства към сексуалността ѝ. 
 
Ета и съпругата ѝ всъщност се борят сами с живота и им е трудно да се издържат. Ета дори твърди, че двете с любимата ѝ е трябвало да спят под мост. Тя казва още, че е правила и няколко опита за самоубийство в миналото.
 
Сайтът PinkNews съобщи, че когато роденият в Хонконг Чан бил попитан за сексуалността на дъщеря си, той казал: „Ако тя е щастлива, това е добре.“

 
 

 

 
Ета е родена през 1999 г. от извънбрачната връзка на Чан с майка ѝ Илейн Нг И-Лей.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
5
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 9 месеца
Джеки Чан е постъпил правилно...
55
1
 
3
 
! Отговори
просто не разбирам преди 9 месеца
Тая за какво го обвинява!?Нито е живяла с него,нито някога са били заедно!След като е пораснала би трябвало сама да се погрижи за себе си!Защо трябва да се завира под мостовете и да го обвинява!?Защо си мисля,че става дума за заболяване,което се нарича "мързел"!?
54
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На стари години и той се орезили - първо започна да целува подметките на ккп, сега и хомофоб. Но така е - парите не миришат - жалкото е, че ги е избрал пред морала и детето си.
53
0
 
0
 
! Отговори
Сър Стенли преди 9 месеца
До Може ли съвет?Не уточни мъж или жена си? Защото съветът ми ще е различен .
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако следим статистиката и начертаем една парва през годините, за броя на LGBTQ, до 30 години, всички ще сме гей на 100% - цялата популация!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Баща - Зависи ... ако ти кара некви секси мадами ...
50
3
 
23
 
! Отговори
Мдааа преди 9 месеца
По-възрастни обратни търсят слабохарактерни, наивни, отчаяни, самотни жертви и им пълнят главите с манипулации, лъжи и измами! Тази "приятелка" на дъщерята на Джеки Чан се е впила в нея като пиявица, защото се надява да я използва и баща й да ги съжали и да им дава пъри, а тя да паразитира на неин гръб!
49
2
 
23
 
! Отговори
Дедо Поп преди 9 месеца
Ами тя не му е законна дъщеря. Родена е от кратка и еднократна извънбрачна връзка на Джеки Чан с някаква миска преди години и нито е живял с тая миска, нито е имал някаква връзка след това. Единственото което ги свързва е че Джеки Чан я е признал за своя дъщеря , но майката е нямала никави претенции за издръжки или нещо друго. Джеки Чан не поддържа връзка нито с майката, нито с дъщерята.Какви са тия драми? На това отгоре и е пълнолетна. Какъв е проблема да си намери работа и да не спо под мост?
48
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прав е човека, иска внуци.
47
1
 
30
 
! Отговори
Баааго... преди 9 месеца
Колкото и трогателни истории на леззбийки да съм чел по медиите ВСИЧКИТЕ да правили опит за самоубийство ... и винаги неуспешен. А тая за какво мрънка ? Че баща и е богат и до сега не я е затрупал с пари ли ? С любимата си спели под мост... *** и клишето . А "нещастната" не е ли чувала за една СПЕЦИФИЧНА ДЕЙНОСТ НАРЕЧЕНА " РАБОТА " която ти носи доходи, без да се налага да просиш от роднини и непознати ?
46
2
 
6
 
! Отговори
Извод преди 9 месеца
Парите Не водят до щастие, а само до още Пари.
45
2
 
15
 
! Отговори
До 44 преди 9 месеца
И това, че се движите заедно, обучавате се, храните се ..и т.н. заедно е просто Приятелство!!! Любовта е нещо друго. Приятелството е чудесно, но то Не може да води до секс. При еднополовите връзки винаги има един доминиращ, който се прави на мъж или в обратния случай - на жена. Прави се. Но Не е. И става съвсем объркващо за психиката.
44
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Източните ценности са за източните хора,те и кучета ядът..и ние ся кво да направим.Да си живеят там както им харесва така.Абе въобще на кой му пука за тези,да бъдем честни. Ние западняците сме друга "бира"
43
14
 
2
 
! Отговори
Може ли съвет? преди 9 месеца
Живеем със семейството ми в чужбина. И ходя на курс за учене на езика. И там срещнах едно момиче азиатка по-точно японка. Обядваме заедно, излизаме, пишим си и тн. Но семейство ми малко е по-консервативно и не знам как биха приели тази връзка ако стане сериозна... Вие как гледате на тези връзки?
42
30
 
5
 
! Отговори
преди 9 месеца
Родителите са длъжни на децата си затова че са ги създали. Децата не са се създали от самосебе си и не са поискали да бъдат създавани, следователно грижата за издръжката е изцяло на този който си е заврял члена и е заплодил майката. Елементарно, но за съжаление не може да достигне до кратуните на повечето хора. Дъщерята има правото да извади зъбите му на този голям ебaч един по един ако пожелае, защото той я е обрекъл на смърт чрез старост нерадост съпроводено с остеопороза рак и паркинсон и т.н
41
2
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 9 месеца
Преди да си съставяте мнение за Джеки, трябва първо да се запознаете със мисленето и ценностите на традиционните китайци. Там не се ли почита уважава родителя си аут. Това не са западните *** драми. Татко ама аз сгреших прости и после плач и сълзи.
40
3
 
3
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 9 месеца
Да и хвърли там 2-3 милиона за да спре да вряска а китайската комунистическа партия ще я отлъчи от редиците си за назидание.
39
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Омразата ви "изяжда",но ще го разберете по-късно.Препоръчвам да забелязвате само нещата които ви харесват.И наистина няма нужда се вторачвате в нещата които не ви харесват,просто подминавайте и карайте нататък .
38
1
 
28
 
! Отговори
Възмутен преди 9 месеца
Дъщеря му на Джеки Чан го манипулира, нарочно играе роля на жертва, да я съжаляват и да й съчувстват. Обратните са опасни, когато вербуват изгубини души!
37
4
 
32
 
! Отговори
Истината преди 9 месеца
Обратни пълнят главите да слабохарактерни и лесно манипулируеми тинейджъри с глупости да станат като тях! Лично с моята дъщеря така я атакуваха. Внушаваха й тези простотии в момент, когато бяхме в обтегнати отношения. Родители, пазете децата си!!!

Спонсорирани публикации