Виктория за изневярата на Дейвид Бекъм: По-нещастна не съм била никога

Документалната поредица за бившия футболист излезе в Netflix
18
Виктория за изневярата на Дейвид Бекъм: По-нещастна не съм била никога
Снимка: Getty

Виктория Бекъм проговори за първи път за болката, която е изпитала след твърденията за предполагаемата афера на съпруга ѝ Дейвид с Ребека Лус.

Почти 20 години след като се твърдеше, че бившият футболист и личната му асистентка са се сближили твърде много, докато той играеше в Реал Мадрид, г-жа Бекъм разкри, че месеците след това са били най-трудните в живота ѝ и че не е чувствала Дейвид като своята половинка. Междувременно той признава, че все още не знае как двамата са успели да преминат през кризата от 2003 година, но са били наясно, че е трябвало да се борят заради семейството си.

Бившият капитан на Англия също разказа как се е чувствал физически болен всеки ден, докато той и съпругата му са били изправени в битка за спасяване на брака си. Снощи двойката присъства на премиерата в Лондон на документалния филм от четири части, озаглавен Beckham, който вече може да се гледа в Netflix. Проектът обхваща живота на Дейвид – от детството му до последната му роля като съсобственик на американския Интер Маями.

Бекъм и Виктория, която носеше бял костюм с панталон от собствената си марка, бяха допълнени от четирите им деца – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, както и от съпругата на Бруклин – Никола Пелц, и приятелката на Ромео – Миа Регън. Сред гостите бяха още Джеймс Кордън, Тана Рамзи, Гари Невил, Алекса Чънг и Стив Брус, а след това Бекъм организираха пищно парти в нощен клуб в Мейфеър.

Настроението изглеждаше коренно различно от трудните дни в Мадрид, за които приятели на двойката разказват във филма. По думите им, най-накрая тази история излиза наяве, защото Бекъм и близките им искали да покажат на зрителите нещо истинско, а и вече смятат, че няма какво да доказват относно любовта си.

Цялата статия за семейство Бекъм, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Мария преди 7 месеца
Защо тук пишат само опростачени ***-комплексари ??Май знаем отговора
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сама си е виновна, сама се е заблуждавала, това е изневярата, заблуда и отказ да приемеш живота такъв какъвто е!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ох драма, чудо голяма да не са на 18 та ревнуват, чивек ревнува докато е млад и има сили. Като мине 40те му дреме на шмайзема тя с кой си ляга или обратното.
9
6
 
4
 
! Отговори
Додо преди 7 месеца
Иска да капитализира утрепката *** дърта, затова си е продала душата на Нетфликс - разбирай, устата на Сатаната! Не знае тази *** май, какви истински страдания има по света, та реве, че мъжът и бил излизал с некаква си. Страшно нещастие! Баси и гнасната, ненаситна, алчна па4авра!
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Боднал е неква па голяма работа станала.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ходили ли са на медитация, докато са спасявали брака си?
6
4
 
4
 
! Отговори
майор Деянски преди 7 месеца
Долларите на Флорентино Перес са успокоили г/жа Бекъм и тя не се е сърдила много
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нима?
4
0
 
14
 
! Отговори
И преди 7 месеца
въпреки всичко са се справили. Имат си семейство за чудо и приказ.
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хищна хиена кат Лена :)))
2
9
 
8
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 7 месеца
Ми то само ярешко да ядеш с години,ми то омръзва. Друго си е от време на време да похапва човек зайченце,пиленце,гълъбче.... Пък и госпожа Бекъм къде е дремала та не се е забавлявала на "групова любов"
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Върни му го