Playboy изрита порнозвездата Миа Халифа заради статуси в подкрепа на Хамас

Тя публикува снимка на терористите и я оприличава на "ренесансова картина"
10 окт 2023 21:07, Красимир Ангелов
265
Playboy изрита порнозвездата Миа Халифа заради статуси в подкрепа на Хамас
Снимка: Getty images

Една от най-популярните актриси във филмите за възрастни от близкото минало – Миа Халифа, повече няма да радва мъжките погледи от легендарното списание  Playboy.

Родената в Ливан актриса излезе с множество публикации, от които става ясно, че подкрепя извършеното от Хамас в Израел.

"Ако можете да погледнете на ситуацията в Палестина без да сте на страната на палестинците, много грешите и историята ще го докаже с времето", е написала Миа, която днес се изявява в Onlyfans.

В друг свой пост пък Халифа публикува снимка на терористите и я оприличава на "ренесансова картина".

"Миа направи няколко отвратителни коментара, докато празнуваше нападението на Хамас и убийствата на невинни жени, мъже и деца", заявиха в позиция от легендарното мъжко списание. Така цялото съдържание на Халифа и нейният канал бяха премахнати от сайта, а контрактът й - прекратен.

„В Playboy насърчаваме свободното изразяване и конструктивен политически дебат, но имаме политика на нулева толерантност към речта на омразата. Очакваме Миа да осъзнае силата на думите си и че действията й имат последствия“, се казва о изявлението на Playboy.

Това не е първият случай, в който Миа Халифа се забърква в сериозен скандал. През 2018 година тя получи смъртни заплахи от ИДИЛ, заради сцена в еротичен филм, в която е заснета с хиджаб. Като цяло заради ливанският ѝ произход тя предизвиква вълна от възмущение в родината ѝ и в целия Арабски свят заради филмите, в които участва.

След като скъса с порно индустрията, Халифа се превърна в популярна медийна личност и спортен коментатор, като е идна от най-известните фенки на английския Уест Хям. Тя има и близо 28 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
9
 
! Отговори
Байчеп преди 7 месеца
Че кой го чете това слисание при налиието на PHub?
152
1
 
7
 
! Отговори
Чарли Чапл Булгар преди 7 месеца
И като чета коментарите на много от коментиращите вдига самолета.
151
1
 
3
 
! Отговори
Чарли Чапл Булгар преди 7 месеца
Три месеца и порнозвезда.Оправна е иначе.
150
4
 
6
 
! Отговори
КаскетЯ преди 7 месеца
"Родената в Ливан актриса" айде сега и актриса я изкараха тази!
149
9
 
9
 
! Отговори
Игор Конашенко преди 7 месеца
ЕВРЕИТЕ СА УБИЛИ ВЕЧЕ НАД 1600 БОИЦИ НА ХАМАС..И НАД 850 ЦИВИЛНИ НЕВИННИ ПАЛЕСТИНЦИ В ГАЗА ...ДАНО ЕГИПЕТ СЕ НАМЕСИ И РАЗПОРИ ДО ДЪНО ЕВРЕИСКИТЕ САТАНИ , КОЙТО УПРАВЛЯВАТ ОТ УОЛЛСТРИЙТ И САТАНИНСКИ САЩ !
148
4
 
4
 
! Отговори
Shaafi преди 7 месеца
Няма значение каква е била преди, вратата за покаяние при Аллах субханехууетеаля е винаги отворена. Пророкът сав казва: Аллах е по-щастлив да те види върнал се с покаяние, отколкото този, който е загубил камилата си с всички провизии в пустинята като я види отново! Аллах да напъти сестрата и да стане пример за още да се покаят.
147
8
 
17
 
! Отговори
Дилър преди 7 месеца
Как върви контранастъплението?
146
11
 
10
 
! Отговори
€€€@@@ преди 7 месеца
Добре са направили Playboy!Харесва ми и подкрепям това.Тази мацка е направила милиони долари от тези филми за възрастни.Просто си харчи парите и остави политиката на политиците.Не се бъркай там където не ти е работата.
145
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Соросляк, млъкна, но виждам че още си тук и цъкаш сам оценки в един и половина няма кой друг да е. И да цъкаш и да не цъкаш бандерия приключи, но това не е темата тук. Тук става въпрос за провала на американското "общество".
144
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Чакаме поредната масова стрелба - араби срещу евреи в америка. И между другото още убийства в гетата между групировките блъдс и крипс.
143
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Соросляк, темата е американското списание и политическата цензура в него. Не някъде другаде а в щатите. Никакви русофибски опорки няма да ти помогнат в случая.
142
6
 
7
 
! Отговори
Хайде соросляк преди 7 месеца
Та питам соросляк още не си отговорил , а клинчиш в други посоки да изместваш темата, кво стана със свободата на словото, плурализма и ония ми ти ценности. Тоест идва умния красвец и почва - тая съм я таковал, а нея я цензурират. Масата соросен електорат на байдъновци сега ще се дели на про миа и анти миа по еврейско блумбъргски признак. Американската цивилизация с масови стрелби заради мнение хахаха
141
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
198 хапове пиеш халюцогени транквиланти за да можеш да си вярваш на спросоидните тротинеткаджийски глупости и сутринта да си пак тук и да дрискаш антируска пропаганда под провалите на америка. Казах ти, страх те е висиш нон стоп в сайта.
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
196 ти ако си отговорил сто пъти значи тъпият си ти. Реално всъщност казваш че нямаш отговор защото сащ се провали във всичко.
139
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
По гетата в сащ има графити Gaza да показват какво им е положението.
138
0
 
2
 
! Отговори
До 193 преди 7 месеца
Ти си много кухо парче ! Хахах . Проблеми с психиката ли имаш ?
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
192 е значи не можеш да отговориш. Да беше мълчал поне. Пък то ставаш за резил.
136
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
190 съвсем се оплете в лъжите си. В Русия има десетки хиляди българи. Под над с такива тъпашки условности не си оправдан. И не навън няма 2 милиона. Който ти спуска опорките да ходи да се прегледа
135
5
 
5
 
! Отговори
До 191 преди 7 месеца
За теб няма отговор ти си зомбирана капейка . Няма интелект у главата ти
134
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
188 това не е отговор, това е бягане от отговор. Видиш ли какво съм знаел за живота в други галактики. Темата е американското списание и политическата цензура в него. Не някъде другаде а в щатите.