Playboy изрита порнозвездата Миа Халифа заради статуси в подкрепа на Хамас

Тя публикува снимка на терористите и я оприличава на "ренесансова картина"
10 окт 2023 21:07, Красимир Ангелов
265
Playboy изрита порнозвездата Миа Халифа заради статуси в подкрепа на Хамас
Снимка: Getty images

Една от най-популярните актриси във филмите за възрастни от близкото минало – Миа Халифа, повече няма да радва мъжките погледи от легендарното списание  Playboy.

Родената в Ливан актриса излезе с множество публикации, от които става ясно, че подкрепя извършеното от Хамас в Израел.

"Ако можете да погледнете на ситуацията в Палестина без да сте на страната на палестинците, много грешите и историята ще го докаже с времето", е написала Миа, която днес се изявява в Onlyfans.

В друг свой пост пък Халифа публикува снимка на терористите и я оприличава на "ренесансова картина".

"Миа направи няколко отвратителни коментара, докато празнуваше нападението на Хамас и убийствата на невинни жени, мъже и деца", заявиха в позиция от легендарното мъжко списание. Така цялото съдържание на Халифа и нейният канал бяха премахнати от сайта, а контрактът й - прекратен.

„В Playboy насърчаваме свободното изразяване и конструктивен политически дебат, но имаме политика на нулева толерантност към речта на омразата. Очакваме Миа да осъзнае силата на думите си и че действията й имат последствия“, се казва о изявлението на Playboy.

Това не е първият случай, в който Миа Халифа се забърква в сериозен скандал. През 2018 година тя получи смъртни заплахи от ИДИЛ, заради сцена в еротичен филм, в която е заснета с хиджаб. Като цяло заради ливанският ѝ произход тя предизвиква вълна от възмущение в родината ѝ и в целия Арабски свят заради филмите, в които участва.

След като скъса с порно индустрията, Халифа се превърна в популярна медийна личност и спортен коментатор, като е идна от най-известните фенки на английския Уест Хям. Тя има и близо 28 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
162 проблемът ти е че не осъзнаваш че сащ е гето и всичко което направено в щатите може да се направи дори и от арабите. За това твоите грантаджии бягат в Дубай, а не в америка. Никой не ще в гетото сащ.
112
1
 
2
 
! Отговори
До 161 преди 7 месеца
Бас че не си бял човек !
111
7
 
6
 
! Отговори
Факт преди 7 месеца
Всеки руснак мечтае за 2 неща ! Америка да бъде унищожена и да спечели зелена карта за да емигрира в Америка на хубавото
110
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Време е за нов кръстоносен поход! То,и път срещу ислямистка Русия!
109
6
 
2
 
! Отговори
Не могат ме убедят преди 7 месеца
Капейките че са бели хора като все правят сечено на бялата раса и все се захласват по муджихидини , азиадци и африканци без реални законови държави
108
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В Газа под земята има цяла система от тунели, там са Хамас, не в жилищните блокове които Израел разрушава. Когато Израел избие цивилното население, Хамас ще излязат и тогава няма да има милост за израелците.
107
3
 
0
 
! Отговори
истината преди 7 месеца
Никога не съм я гледал, жената ми е достатъчна и толко красива.Тази не съм я гледал,не.
106
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
151:няма откъде. Мъска е буквално свързан с бюджета и не е частник. Това се видя при локдауна на Трънп. Спейсекс не можа да стреля нищо от заплануваното докато наса беше в локдаун. Същото е положението и с другите. Освен това руските и китайските финанси не всички се листват по борсите. Това не ти са твоите грантове.
105
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Украинските терористи правиха укрепления в жилищни райони и не пускаха цивилното население да се евакуира, разполагаха артилерия и ракетни установки в жилищни райони. Русия можеше да ги размаже, заедно с целите градове както прави сега Израел с палестинците. В момента това тереористично образувание наречено Украйна съществува само благодарение на милостта и благородството на Русия и на Путин.
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
148 я пак? Евреите спазвали нещо си на оон? Ти изобщо не си в час. Има конвенция на оон за две държави и палестинската с половината йерусалим. Това крепеше мира там. Освен това Голанските възвишения са по оон *** Сирия а не на Израел.
103
2
 
2
 
! Отговори
Няма откъде ли преди 7 месеца
Хайде да видим ? Ти знаеш ли колко има един Мъск ? -трилион . А Зукерберг ? А Гейтс ? Знаеш ли коя е най богатата руска компания -Газпром със 60 милярда и е на 130 място . Около 80 компании са американски дето са преди това 130 място .
102
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
144 още не е. Но няма откъде. Ще го караш на фантазии по американски мечти те оръжията са ти стандарта на живот видиш ли. Гетостар.
101
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Интересно колко щеше да издържи Украйна, ако Русия беше отоговорила на украинските терористи които 8 години избиваха деца и цивилни в Донбас, както сега Израел - да ги обяви за хора-жиBотни и покрие с килимни бомбардировки Киев и Лвов и големите градове.
100
3
 
2
 
! Отговори
Копейката е копейка преди 7 месеца
Ти говори му обяснявай му то вика ляляляля и едно си знае ! Палячовци
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
140 няма откъде да ги вземе. Чака ти да му снесеш. Инфлацията от какво е?
98
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?
97
2
 
0
 
! Отговори
До 138 преди 7 месеца
И после одобри нов пакет от 24 милярда за Украйна май или не ?
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
САЩ повече не могат да си позволят да финансират проекта Украйна. От друга страна ако преустановят милиардите, наркомана държи много силни компромати срещу Байдън и сина му, и дори и да го застрелят (разбира се ще го застрелят Петров и Боширов, вие какво си помислихте, че американците ще го застрелят) дори и да го застрелят, тези компромати ще излязат по всички медии. Изобщо става интересно.
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
137 ти не определяш кой какви права и задължения има с глупашките си лъжи. Тръшкай се колкото искаш като второкласник с "няма пък", в сащ има медийни регулатори и са цензурирали по политически причини.
94
1
 
0
 
! Отговори
До 138 преди 7 месеца
И после одобри нов пакет от 24 милярда за Украйна май или не ?