Лео ди Каприо на 49 г., вдигна голям купон

Приятелката му е била там
Обновена: 14 ное 2023 16:20 | 14 ное 2023 15:08, Ивета Иванова
5
Лео ди Каприо на 49 г., вдигна голям купон
Снимка: БГНЕС

Леонардо ди Каприо навърши 49 години на 11-и ноември. Актьорът вдигна голям купон по повод своя рожден ден през уикенда. Партито се състояло в имението на звездата в Бевърли Хилс и на него присъствали много знаменитости, пишат от "People".

Сред тях били Ким Кардашян, Салма Хайек, Лейди Гага, Бионсе, Джей Зи, Кейт Бекинсейл, Рита Ора, Снуп Дог, Крис Рок, Оливия Уайлд. Според изданието, в един момент Лео бил вдигнат и носен из стаята. Актьорът явно много се е забавлявал, но избягвал да бъде сниман.

Там била новата приятелка на Леонардо - моделката Витория Черети. Двамата изглеждали влюбени и показали близост пред гостите.

Още за партито четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
AAA преди 5 месеца
живот си живее човека, а ***. ите фенове и прочие на '' звезди '' седят и ги дебнат пред къщите за автограф, или чакат седмица пред стадиона за концерт да не изтърват, тъжна действителност.
3
1
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 5 месеца
И този Леонардо одъртя, вече е почти на половин век. А какъв хубавец беше на времето ееееййй!
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя страда от някакъв комплекс за недооцененост и малоценност като се опитва да подхранва егото си с веселби и напивания. Изобщо артист ли е не е добре с главата. В древността тази работа са вършели клоуни и зевзеци като Шкумбата но с появата на киното спектъра се разшири. А пък с появата на интернет и социалките съвсем отекохме.Сега и такива като Пердашян ли е Кардашян ли е, се вземат насериозно.Абе пълна бълвоч.
1
7
 
5
 
! Отговори
Глей са цирк преди 5 месеца
Приятелката му дано е била с родителите си, че 13 годишните и е забранено да ходят по купони.