Mрaзeн ли е Брад Пит от децата си?

Дъщеря му Захара не използва бащината фамилия, а синът му Пакс го нарече „задник“
26 ное 2023 09:00, Теодора Драгоева
21
Mрaзeн ли е Брад Пит от децата си?
Снимка: Getty Images

Пакс Джоли-Пит нарече с видимо презрение баща си Брад Пит „задник от световна класа“ в гневна тирада за Деня на бащата през 2020 г., публикувана в неговия личен акаунт в Instagram. Захара (осиновена от Етиопия) изглежда засенчи Пит миналата седмица, когато се представи като „Захара Марли Джоли“ и пропусна фамилното си име „Пит“ на церемонията на „Алфа Капа Алфа“ в колежа „Спелман“.

Факт е, че 59-годишният Брад Пит не е сниман с нито едно от шестте си деца от 2016 г. до днес. Именно тогава актрисата от „Томб Райдър“ подаде молбата си за развод след нашумелия им сблъсък в самолета, за който ФБР проведе разследване, но така и не повдигна наказателни обвинения срещу Брад.

През октомври 2022 г. Джоли заяви в нови съдебни документи, че децата ѝ са били „травмирани“ и „малтретирани“ от поведението на бившия ѝ съпруг, което се е случило, когато той е бил в нетрезво състояние. Тя дори поиска обяснения от ФБР защо не са повдигнали обвинения срещу бившия ѝ мъж.

Цялата статия за Брад и децата му четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Брад Пит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да би при Джен стояло, не би чудо видяло. Айде сега - оправяй се с тоя кукумицин, дето и собственият й баща не ще да чуе за нея. Което ме навежда на въпроса: Мразят ли децата на Джолито дядо си (Джон Войт)? И въобще познават ли го?
14
0
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 месеца
" Храни куче, да те лае" - българска народна поговорка. Това не са деца на Брат Пит, а осиновени деца, настроени срещу него от майка им. Пит е несравнимо по-симпатичен от Джоли. А децата са еничарчета. Отблагодаряват се по този начин на осиновителя си, дето ги е измъкнал от калта и мизерията. Мое виждане, не го натрапвам на никого!
13
6
 
2
 
! Отговори
Madox преди 4 месеца
И Джоли и Пит са кукувици и потресаващо неадекватни. Единственият печеливш от тази вакханалия е Анистън, въпреки че в началото не й се струваше така. От това "семейство насила" харесвам Мадокс.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма как да не е мразен, след като им е посягал неколкократно физически, включително и на майка им. Това е недопустимо, ако ще бащата да е Брат Пит, имащ се за световна знаменитост. Точно като такъв трябва да е пример за добър баща!
11
7
 
23
 
! Отговори
Иво преди 4 месеца
Брат изглежда свестен човек. Пиел бил, кой в Холивуд не пие? Тази жена, заради която заряза Анистън и приятелите си, не заслужава нищо. Тя самата има тежки отношения с баща си, Джон Войт, затова е обременена психически. Живей си живота Брат, гледай само напред!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Така става когато се гавриш с природата за да си осигуриш роля ,печалба.. слава
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А Мразени ли са Кирчо,Кокорчо и Тагаренко от българите ?
8
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ако майката наложи определен начин на общуване с децата, всеки опит на таткото за по-директни отношения се приема зле. Но пренебрегването не се прощава!
7
3
 
25
 
! Отговори
Г557дт преди 4 месеца
Кръвта вода не става, Шайло прилича потресаващо на баща си Брад Пит. А за Мадокс, Пакс и Захира на никой не пука, освен на Джоли, за да се прави на светица каквато не е. Никой не е идеален и тя не е, но изкарва черен бащата на децата си.
6
4
 
31
 
! Отговори
Реалист преди 4 месеца
Брад Пит след развода си няма нищо общо с осиновените деца от Джоли. Само трите биологични деца на Пит, Шайло и близнаци Нокс и Вивиен, все още го виждат според споразумението за попечителство, защого са и Негови деца. Другите не са негови и са озлобени.
5
5
 
7
 
! Отговори
Каракочев преди 4 месеца
През оная работа ми е за децата на Брад Пит!
4
3
 
27
 
! Отговори
Реалист преди 4 месеца
Пак и Захара са чужди деца, осиновени от Джоли и той ги приема заради нея, неговите са Шайло, Нокс и Вивиън.
3
4
 
13
 
! Отговори
Мнение преди 4 месеца
Те на са му родна кръв, Доли му ги натресе. Явно не ги е обичал както родните си деца и това си е личало и ги е озлобило срещу него!
2
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Mрaзeн ли е Брад Пит от децата си? Ако отговорът е да, следва нов въпрос: Коя безцицеста гнидa настройва децата му срещу него?
1
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Джоли кара свръхтежка критическа, усложнена от хормоналните препарати, които взима след операциите. Добре че Брад се спаси. Скоро и децата ще го последват.