Кендъл и Кайли Дженър впечатлиха с визиите си за Коледа

Позираха с модерни и празнични рокли
2 яну 2024 23:00, Ивета Иванова
9
Кендъл и Кайли Дженър впечатлиха с визиите си за Коледа
Снимка: Getty Images

По време на празниците много звезди показаха забележителната си коледна украса, богатите трапези, подаръците, както и невероятните си тоалети, грим, аксесоари.

Сестрите Кайли Дженър и Кендъл Дженър бяха сред знаменитостите, които най-много впечатлиха с визия. Те омаяха почитателите си с тоалетите си за Коледа. Моделката Кендъл Дженър съчета традициите и новаторското.
Тя позира по елегантна дълга черна рокля с бял пух. Белият пух е над гърдите на звездата - около рамената, шията и т.н, както и в долната част на роклята - над стъпалата. 
 
Този бял пух много прилича на белия пух от костюма на Дядо Коледа. Но роклята на Кендъл не е в червено, а в черно и феновете коментират, че това е много интересен избор. Манекенката позира с роклята пред камина, край библиотека, в банята и т.н. На някои от снимките тя държи чаша в ръка.
 
По-малката ѝ сестра Кайли Дженър също очарова с избора си на тоалет. Риалити звездата заложи на нещо много хитово в последните години - блестяща рокля.
 
Кайли е облечена с дълга официална рокля с дълъг ръкав в златисто, която блести. Роклята е цвят шампанско и така звездата е в тон с празниците - искрящата напитка е много популярна по Коледа и Нова година.
 
Освен това, знаем, че блестящите рокли и блузи са топ тенденция в последните 2 години и винаги са актуални за празниците.
 
Кайли Дженър напомня и друго - през 2024 г. златистите тоалети ще са голям хит, защото в началото на февруари започва годината на Зеления дървен дракон. Това значи, че дрехи в зелено, жълто, златисто и червено ще са най-модерни през следващите месеци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Байо преди 3 месеца
И на двете съм им пръскал халките!
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Яко ще им фърчи перошината ако ги добара някой като 1 и 2 !
3
1
 
3
 
! Отговори
Who Cares преди 3 месеца
Визията тези я мерят по диаметъра на задниците - друго няма! Не знам коя за кой път се разведе. Ама то, кой каквото го впечатлява...
2
1
 
5
 
! Отговори
Речник преди 3 месеца
Визия в превод от английски е зрение или идея за бъдещето. Има чичко Google и журналистите могат да си направят справка. Нито българският, нито английският им е на ниво. А дали някой се интересува от тези две особи на които са посветили дописката?
1
0
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
До Оооохххх И двете ще помогнат.