Ален Делон гасне, а семейството му се разпада

Назряват конфликти за наследство
6 яну 2024 14:23, Нели Христова
40
Ален Делон гасне, а семейството му се разпада
Снимка: БГНЕС

Ален Делон, чието семейство се разпада, обожава дъщеря си, но има бурни отношения със синовете си, които са тръгнали по стъпките му, решени да създадат свое собствено име в сянката на легендата, предадоха АФП и БТА.

Актьорът, който е измъчван от нещастно и самотно детство, налага на двамата си сина особено строго възпитание, както разказва първородният Антони в книгата "Между куче и вълк", публикувана през март 2023 г.: "Можех да си направя извода, че този човек, моят баща, не ме обича, и така да му позволя да унищожи част от мен", пише той.

Тази конфликтна връзка контрастира с любовта, която актьорът изпитва към дъщеря си Анушка, родена през 1990 г. и редовно наричана "жената на живота му". Близостта между тях бе причината тя да връчи на баща си "Златната палма" на филмовия фестивал в Кан през 2019 г. Тя е единственото му дете, поканено от Ален Делон на церемонията, преди да бъде определена за изпълнител на завещанието му.

"Баща им никога не е криел предпочитанията си към дъщеря си", казва биографът на актьора Бернар Виолет в интервю за в. "Паризиен", публикувано в четвъртък.

Според Антони Делон актьорът вече е предприел стъпки, които са много благоприятни за дъщеря му.

"Сестра ми получава 50% от цялото състояние на баща ми. Брат ми (Ален-Фабиан) и аз получаваме запазения дял - 25%", обясни Антони Делон в петък пред телевизия Се Нюз. "Бих постъпил по различен начин", каза той след това пред BFMTV.

Въпреки това, "брат ми и аз искаме да уважим желанието на баща ни", като го оставим в дома му в Души (Лоаре), каза той и обвини сестра си, която живее в Швейцария, че иска да "върне" звездата при себе си по данъчни причини.

Ален Делон не е криел трудностите си като родител. "Не съм сигурен, че съм бил добър баща за тях или добър дядо. Дали бях на ниво? Не мисля", казва той, имайки предвид синовете си, през 2018 г. пред "Пари мач".

Първият син на Ален Делон - Антони, е роден през 1964 г. Той е плод на любовта му с Натали, единствената жена, с която Делон сключва брак. Момчето има трудно детство, белязано от развод и отсъствие на родителите му.

Антони има същите сини очи, гъвкава походка и вид на бандит... След престой в поправително училище, а след това и в затвор за притежание на оръжие, Антони започва да се занимава с кино, но трудно се отърсва от етикета "син на"... и предпочита да се посвети на модата чрез линия кожени якета.

Три десетилетия по-късно, през 1994 г., в двойката, която Ален Делон сформира с нидерландския модел Розали ван Бримен, се ражда Ален-Фабиан. Той е четири години по-малък от сестра си Анушка и за първи път попада в светлината на прожекторите заради стрелба на парти, което организира като непълнолетен. Получава условна присъда и излива проблемите си в книгата "От расата на господарите" (2019). Тя е за начинаещ актьор, "преследван от демоните си", който мечтае да постигне славата на баща си, известен актьор.

Привидно по-спокоен, тридесетгодишният мъж публикува в интернет снимки от Бъдни вечер в Души в края на декември, на които се вижда как е на масата с баща си, Антони и двете си дъщери. Анушка отсъства.

Освен тези три деца, Ален Делон се грижи за Ари Булон, син на певицата от "Велвет ъндърграунд", с която е имал връзка през 60-те години на миналия век, макар и да не признава бащинството. Ари е фотограф и е отгледан от майката на Ален Делон. Той се лекува няколко пъти в психиатрични клиники и рехабилитационни центрове за наркотици. Умира през май 2023 г. на 60-годишна възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
АЛЕН ДЕЛОН преди 3 месеца
Може би ме смятате за тираничен, самовлюбен, лош. Може би дори ме смятате за непоносим. Наричайте ме с каквито си искате прилагателни. Но едно е сигурно никой на тая земя не би могъл да каже за мен, че съм бил обикновен.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За Ари Булон никога не се е грижил,дори не е говорил на майка си 20 години защото тя е осиновила момчето с втория си съпруг и са му дали неговата фамилия Булон.Ален Делон вижда се е тежък характер и не е в добри отношения с цялата си рода.В едно интевю на сина му Ален-Фабиен той споделя:Ние не сме истинско семейство,казва той.Не се разбирам с баща ми,защото той е ужасно ревнив.На 80 години е и това,че приличам на него и върша това, което той е правил на младини го превръща в непоносим човек''.
33
3
 
1
 
! Отговори
Политкоректен преди 3 месеца
Същото като при Джони Холидей. Хиените вече се подготвят да изгризат останките. Толкова по въпроса за съвременното френско общество.
32
8
 
1
 
! Отговори
Стикс преди 3 месеца
Не му се умира на дъртия.Страх го е от червеите.Това е.Страх от смъртта.Не може да се стегне и да умре достойно.От три години хленчи.
31
3
 
7
 
! Отговори
Един от народа преди 3 месеца
Проблемите на богатите и известните са извън полезрението ми!
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Понякога татковците си падат и се грижат повече за снахата отколкото за щерката. Така едната се сдобива с двама татковците, а другата се превръща в сираче.
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да си на 60г. и да чакаш наследство си е доста тъпо, да са харчили както трябва татковите парички преди 1990г. нормално е щекрата да се мазни на татето и да заграби половината!
28
3
 
5
 
! Отговори
Но преди 3 месеца
Ален Делон е искал да изпробва свободно всички, а не да се жени.
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 28 - Ха ха, виж я ти Бриджитката! Значи още в младите си години е налитала и на по-млади от нея? Браво! Каквото вземеш от живота, това ти остава. Но за съжаление добрите момичета много късно разбират това. И проумяват, че като са били добрички са правили услуга на други хора, ощетявайки себе си.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не знаех, че Ален Делон е имал любовен романс с Брижит Бордо някъде в зората на кариерата им , но скоро попаднах на едно видео в Инстаграм, където имаше поредица от техни снимки на различни места и изглеждаха наистина щастливи и влюбени един в друг...И си пасваха. Ако бяха се омъжили, може би семейството им щеше да е щастливо.
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 6 - Джейн Бъркин ли имаш предвид? Те са и творческо дуо, освен любовна двойка. Още приживе и сравнително млади, вече бяха станали легенда. Светла им памет и на двамата. А Делон си е Делон. Колкото и да плюят по него разни дребни душици, той си остава това, което се характеризира с една дума - ВЕЛИК !
24
22
 
8
 
! Отговори
Големи лайна е преди 3 месеца
Забъркал стария содомит! Е, и ? Сички ядахти от кифтетата съга сички ривети.!.
23
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Делон е виновен на себе си че е направил толко рончета са сега няма пари.
22
3
 
32
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 месеца
Много тенденциозно заглавие. Типични клюки. в които половината е лъжа и измама. Животът ни бързо се американизира. Оставете този голям артист на мира.
21
10
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 месеца
До 20 А , ти си вече жив труп , ама още не го знаеш ! Евразийски *** !
20
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Говори се, че е обичал фашистките идеи. Както и да е, беше велик!
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Моят баща е на 88 години, но е здрав като бик!
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 9Скачай през прозореца защото и ти ще станеш старче...бастунпрооооозтаман ще си красив труп а не старче....а еваевроимбецилите Ви
17
5
 
4
 
! Отговори
Хххх преди 3 месеца
елементарно Watson....прехвърля всичко на когото си иска и оставя всичкихиени с пръствануса
16
3
 
24
 
! Отговори
егати терлика преди 3 месеца
"Остаряването е единствения начин да живееш по-дълго!"-Олдъс Хъксли!!!