Диона пила нурофен и колдрекс, не била дрогирана

Полицаите можело да потвърдят, че била адекватна
Обновена: 25 яну 2024 13:20 | 25 яну 2024 12:27, Нели Христова
100
Диона пила нурофен и колдрекс, не била дрогирана
Снимка: Instagram

"Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици! Полицаите, които ме спряха, могат да го потвърдят, състоянието ми беше напълно адекватно!“

Това разкри пред HotArena фолк певицата Диона, която във вторник сутринта бе задържана при рутинна проверка. Според органите на реда, изпълнителката е шофирала след употребата на наркотици и е дала положителна проба за кокаин. В последствие й е взета и кръвна проба.

Още по темата
"Бях на снимки на клип до 1 ч през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха снимките. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние“, категорична е Диона.

Певицата подчертава, че доброволно е дала кръвна проба – нещо, което никой употребил наркотици не би направил.

По думите й няма нищо вярно и в твърденията в някои жълти медии, че е оказала съпротива при съдържането и е отправяла заплахи към униформените.

"Бях дружелюбно настроена към тях и те към мен. Съдействах им с каквото можах", допълва Диона.

Разследването по случая продължава, като се очакват резултатите от кръвните проби. Доказано е, че някои от най-масовите лекарства могат да дадат фалшиво положителен резултат, тъй като полевите тестове за наркотици са доста чувствителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
littlefish преди 3 месеца
Диона доливай до максимума.
83
0
 
3
 
! Отговори
Това е нелепо... преди 3 месеца
Денислава Сашова, ромка от Койнаре , Бивша хип-хоп звиздъ... раперка а сега попфолк певица дето се самоопределя с прякора Диона ... Дори пластичните и поерации, силикона и фотошоп филтри не могат да прикрият конската физиономия на тая биг Брадър наркуманка .... В огромно блато мръ сотия нагазих докато и преглеждам биографията .... Кой дава трибина и медийно време на такива пар цали ? Съвършенната тотал щета . Друсалка .
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой ли сиеизцапал гащите с жълто?
81
0
 
7
 
! Отговори
Чиста кат' сАлз преди 3 месеца
Не знаех че козметични операции за да ти изправят селлската физиономия и татуировки могат да направят от някоя киффла - певица ... Не е шмъркала бело и не е пила алкохол . Вервам и . С тая честна физиономия, момата дори следи срока на годност на детските сокчета дето пие да не са с изтекъл срок на годност... Иначе стандартна "оправдателна" реакция. След издънката мълчание... дават се пари на когото трябва .. подменият се и се прикриват доказателствата... после хвалиш полицията ...и готооово.
80
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая ли си личи от километри че е пила Нурофен
79
0
 
6
 
! Отговори
До тТт 81 преди 3 месеца
За корасаните вероятно е защото в пълнежа има алкохол (вижте съставките на опаковката), но за пръв път чета, че може да даде толкова високи стойности на алкохол при проверка.
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябва да задължат МВР да издава резултата от теста в рамките на една работна седмица и ако не ти го издаде в кратък срок, съд и парично обещетение за всеки един ден закъснение. Само да поискат веднага може да направят договори с всички частни лаборатории и веднага да имат резултати. Според мен такова дълго чакане на резултати е нарушение на човешките ти права, за хората с фалшиви резултати.
77
0
 
0
 
! Отговори
преди карамански не преди 3 месеца
падаше под грам кока на ден . гребец, женкар , та ако го питат да духне или тест , нагло поглеждаше - моето момче искаш ли да изчезнеш и никой да не те види повече . полицай , неполицай свива опашката и се извинява и мазни . та навремето карамански избиха 7-8 борчета , пречеха им а при нощни срещи по бизнес незнаеш кой къв е .
76
4
 
3
 
! Отговори
тТт преди 3 месеца
Вие повечето се е*авате по-долу, ама знаете ли, че от 2 кроасана с шоколад малко след хапване ви отчита над 0.5 промила алкохол? Не знам каква е причината, но лично приятел-полицай ми го каза, че са го тествали това и че е вярно на 100%. Другото е за обезолязащите лекарства внос от Турция - понеже са с по-голяма концентрация, при тест ти се отчитат като наркотични субстанции. После доказваш само с кръвна картина, която излиза след година... Демек 1 година без книжка.
75
4
 
0
 
! Отговори
една докторица преди 3 месеца
обясни че е нормално в лекарствата съдържащи неща за главоболие, обезболяващи, да излизат положителни резултати за амфетамини . купуваш 5-6 друг чека и пробваш . така ще е сигурно . максгрип смъква температура , за главобол . Като му е зле на някой го спират за проверка и в ареста . хахаха без ядене, чай, кафе, топла вода , цигари . Не е здравословен ареста на 6 . Неандерталски постмодернизъм .
74
0
 
7
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 3 месеца
Утре и аз ще погълна необходимата доза колдрекс и онова другото (к'во беше там...) и отивам да ме тестват. Да видим какво ще излезе. Аман от шмандрахулски п,и,н,и,з,и, 'баси!... Надрусала се е та две не види, ама - колдрекс било. То, и оня с 5-те и кусур промила къркане + наркотици не бил вземал нищо.
73
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
МОЖЕ,МОЖЕ АМА ПО СИГУРНО Е ДА КАЖЕ,ЧЕ Е ПИЛА ОТ ЧУЧУРА МИ...
72
0
 
8
 
! Отговори
хм преди 3 месеца
Ивелин Попов след онази изтървана дузпа нали се хвалише, че е изпил бутилка уиски с 3 аулина. Ако го бяха тествали кво ли щеше да покаже теста? Може би, че е бременен!
71
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз съм чул, че мъжко семе реагирало на кокаин... Ами така говорят!
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едно уточнение колдрекса с лимон ли е бил?
69
3
 
20
 
! Отговори
До Ива преди 3 месеца
С такъв тест изкараха 70 годишният ми съсед наркоман. После разбира се се оказа се ,че това е пълна глупост ама кой ще ти върне времето и парите. Само не случиха на човек, понеже дъщеря му е сътрудник в кантора. Сега през ден разни мишоци му звънят да му се молят да не ги съди. Смешна и жалка прокуратура.Още по-жалка полиция.
68
0
 
15
 
! Отговори
аа преди 3 месеца
диона миона, даже не е и високоплатена, по скоро е под средна цена за ползване
67
2
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 71 преди 3 месеца
Жена ти - и тя ли?
66
1
 
18
 
! Отговори
До Ива преди 3 месеца
Абе я се ходи се гръмни. Куките като искаха да ги тестват със същите тестове ореваха света. За простолюдието обаче може....Пушил си трева преди седмица-взимат ти колата. Блъснал си някого обаче понеже теста ти е отрицателен те пускат. Абе държавата на нелепиците.
65
3
 
10
 
! Отговори
Ива преди 3 месеца
При наркоманите и алкохолиците характерното оправдание е отрицане, че те не са наркомани и алкохолици... Работила съм в център по зависимости. Виновно е хапчето нурофен, но е и тя и дрогата. Пускайте ги за 5000 лв .Взимане на книжки....