Вдовицата на Хю Хефнър се жалва: Всичко беше илюзия

Мухъл в имението я разболял
25 яну 2024 20:15, Нели Христова
14
Вдовицата на Хю Хефнър се жалва: Всичко беше илюзия
Снимка: БГНЕС

Вдовицата на създателя на списанието Плейбой Хю Хефнър Кристъл Хефнър разкри, че имението, в което са се провеждали известните партита, всъщност е било покрито в мухъл. Моделката, страдаща от лаймска болест, сподели, че кръвните й изследвания сочат, че именно приемът на мухъл се е отразил на здравето й.

Кристъл разказва, че когато за първи път посетила имението, била впечатлена от мястото, но много бързо започнала да открива недостатъци, както в имението, което въплащавало духа на Плейбой, така и в мъжа, създал империята върху сексуална фантазия.

След първата й нощ, тя направила обиколка из имението и започнала да вижда пукнатините, предава People.

Кристъл описва хлътналите всекидневни с техните кадифени дивани, пухени килими, стъклени полилеи и стени с дървена ламперия. "Всичко изглеждаше скъпо, но малко износено. Беше като капсула на времето от 70-те", пише тя в мемоарите си.

"В началото не изглеждаше толкова лошо да живееш в имение. Това беше красив английски дом на Тюдорите", посочва Кристъл. "Но с течение на времето разбрах, че мястото не се почиства и има мухъл. Имението започна да ми изглежда занемарено и мърляво."

След това в дома се е появил зоопарк, в който хората могли да видят екзотични животни. "Беше пълно с маймуни в клетки и пауни, които скитаха наоколо", споделя Кристъл. По думите й от стаята си е чувала звуците им, които наподобявали умиращи котки или крещящи жени. „"Дори със затворен прозорец, можех да чуя тъжните им гласове", разказва тя.

Мъжът й дори е държал клетка за птици в банята си, в която винаги е имало две влюбени птици. "Не същите влюбени птици, защото продължаваха да умират и да бъдат заменени.", уточнява Хефнър.

"Всичко беше илюзия", заключва вдовицата. "Честно казано, дори не знам дали някога съм била щастлива там."

Кристъл се опитала да изчисти имението след като Хефнър й позволил. „Всичко беше мухлясало и прашно - имението приличаше на сметище", казва тя.

Кристъл вече не била младата жена, която се възхищавала на картините и сувенирите, които видяла при първото си посещение. Тя разбрала, че всичко е само фасада.

„Оригиналните картини на Пикасо и Джаксън Полък, на които бях толкова възхитена от първата си нощ, всъщност не бяха истински", пише тя. „Къщата беше продадена и на Хеф просто му беше позволено да живее там до края на живота си."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Жалва се ,но остана в имението вместо да отиде в Макдоналдс и да пържи картофи.Празноглава,но претенции.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами наъУи си жената? Що не организира едно чистене!
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това е от най доброто в САЩ .. от какво недоволства
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гат яди кифтетата ни рива
9
1
 
3
 
! Отговори
Британски учЕн преди 3 месеца
Не се разбира за кое имение става дума, ако е това от полицая в Бевърли Хилс 2 - няма как в слънчева Калифорния да има мухъл, особенно в Лос Анжелос.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хахахах а в затънтената провинция, където си израстнала, без образование и приспектива, по-добре ли беше ? Късмет, че си провинциална хубавелка, а Хю застаряващ, та да не е много претенциозен...
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пръскай са с Астониш против мухал :)))
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Па трите не са илюзия
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичко е пари.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като и е било зле що е седяла там ? Най-вероятно наследниците на дядката са и оставили едно нищо а той дори не я е споменал в завещанието си.Поредната изиграна "тарикатка" мислеща си че с полов орган ще стане приказно богата.
3
3
 
12
 
! Отговори
Иви преди 3 месеца
...приемът на мухъл се е отразил на здравето й..... Мдаааа , не е лесно да си кашон... Кой разбрал - разбрал :)
2
13
 
15
 
! Отговори
Най-правилно преди 3 месеца
Не се женете! Угодия на жената, ако ще й милиони звезди да й свалиш, няма да й доставиш. Моят вуйчо е на 80 г, ама е ерген, живее си, пет пари не дава, взима висока пенсия и всичко си е за него. Па ние се набутахме със семейства
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Горното е ярко доказателство, че и с милиони и милиарди читава жена не можеш да си купиш. Затова казват, че парите щастие не носят. За други неща служат.

Спонсорирани публикации