Най-стилните звездни двойки на наградите БАФТА

Новите двойки – Дуа Липа и Калъм Търнър и Рами Малек и Ема Корин също не скриха чувствата си
19 фев 2024 20:00, Теодора Драгоева
2
Най-стилните звездни двойки на наградите БАФТА
Снимка: Getty Images

Романтика в Лондон: Най-стилните звездни двойки на наградите БАФТА19 февруари 2024 12 30Новите влюбени двойки – Дуа Липа и Калъм Търнър и Рами Малек и Ема Корин също не скриха чувствата сиСнимка: Getty ImagesСнимка: Getty Images
Раздаването на британските филмови награди БАФТА за 2024 г. събра голяма част от холивудския елит, който пристигна в лондонската Royal Festival Hall за звездната церемония в неделя. Но какво е бляскава вечер в столицата на Обединеното кралство без да има проява на истинска любов? Някои от най-големите имена във филмовата индустрия доведоха своите съпрузи и партньори на събитието, като избраха да превърнат тази важна вечер в перфектен повод за романтична среща.

Много сладки двойки-знаменитости позираха заедно на червения килим и бяха картината на романтиката, подходяща за дните след Деня на свети Валентин.

Такива бяха Марго Роби и нейният съпруг Том Акърли, Кери Мълиган и Маркъс Мъмфорд, както и Робърт Дауни-младши и Сюзън Дауни и др. Имаше и други нови и доста готини влюбени птички сред звездите, които не минаха заедно по червения килим, но после цяла вечер не се отделиха един от друг, като Рами Малек и Ема Корин и Дуа Липа и Калъм Търнър.

А ето и кои бяха най-омагьосващите и романтични звездни двойки на наградите БАФТА тази година:

Марго Роби и Том Акърли
Това бяха истинските Барби и Кен на вечерта! Марго и съпругът ѝ Том Акърли изглеждаха прекрасни и влюбени, както винаги, на червения килим. Том избра смокинг, който допълваше зашеметяващата розово-черна рокля без презрамки на Марго.

Вижте кои бяха другите стилни и влюбени двойки на наградите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: БАФТА 2024
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
Да, да... преди 2 месеца
Дуа Липите най ми Ареса , най-арна между другите и изглежда най-уместна в това общество на....
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бay