Поредна жалба за сексуален тормоз срещу Жерар Депардийо

Актьорът е направил няколко вулгарни забележки
26 фев 2024 07:50, Нели Христова
12
Поредна жалба за сексуален тормоз срещу Жерар Депардийо
Снимка: БГНЕС

Дизайнерка на декори е подала жалба срещу френската екранна легенда Жерар Депардийо за предполагаемо сексуално посегателство по време на снимките на филм от 2021 г., съобщи адвокатът й пред АФП.

75-годишният Депардийо е обвинен в изнасилване по друго дело и е обвиняван в сексуален тормоз и посегателство от повече от дузина жени. Той отрича обвиненията.

Адвокатът на жалбоподателката Карин Дюрие-Диболт потвърди, че тя е предала тази нова жалба на парижката прокуратура на 23 февруари, в която се твърди за сексуално посегателство, тормоз и злоупотреба.

Парижката прокуратура не можа да потвърди, че жалбата е била подадена, а адвокатите на Депардийо не коментираха.

53-годишната Амели разказва пред онлайн вестника Mediapart, че на 10 септември 2021 г. Депардийо е направил няколко вулгарни забележки, а по-късно я е "сграбчи бруталнол" и "опипвал талията и корема ѝ до гърдите".

Инцидентите са били прекъснати от бодигард на снимачната площадка на филма "Les volets verts" в Париж, се казва в съобщението до АФП.

Според Mediapart друга жена обвинява Депардийо, че през август 2021 г. на същата снимачна площадка два пъти е докосвал "гърдите и задните ѝ части".

Повтарящите се обвинения срещу Депардийо се превърнаха във фронтова линия на културната война във Франция, разделяйки света на киното и противопоставяйки феминистки групи на защитниците на актьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Феминизма трябва да се забрани със закон и по - изявените трябва да бъдат осъдени на смърт. Тези психопатки одавна треябнваше да пълнят затворите. Тея са по - опасни от Алкайда и всякакви други терористични организации, понеже дори успяват да прокарват собствени закони в цивилизованите държави.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Предварително организирана атака на феминистките срещу известен актьор, с цел да се даде трубина на социопатската им секта. Човека на 70 година го изкара някакъв хиперсексуален хищник налитащ на лелки - тотален абсурд.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докато не заклейми Русия публично извергите няма да го оставят на мира
7
0
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
НАЙ-ГРОЗНОТО Е, ЧЕ ВСЕ СЕ ПРИСЕЩАТ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ , ЧЕ СА БИЛИ ИЗНАСИЛЕНИ ОТ ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ С ПАРИ :D А ОЩЕ ПО ГРОЗНОТО Е, ЧЕ СЪДА БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА ОСЪЖДА САМО НА СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ БЕЗ ЯВЯВАНЕ ДОРИ НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА :D
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Обвинения ще има за всички (с изключение на сина на Байдън, Тагарев, Плевнята и някои други)!!
5
2
 
22
 
! Отговори
Ха ха преди 2 месеца
Седи си една бабка на пейката пред къщата си и вика: Изнасилиха меее. Притичват съседи: кой, кога, на къде избяга. Бабата отвръща: преди 30 години. А защо чак сега викаш. Толкова ми е приятно като си спомня.
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само Урсула още не е подала жалба за сексуален тормоз от дъртия Жозеп Борел на 76 години :)))
3
5
 
16
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 месеца
Смешно е.Последното ,за което може да се сети нормален човек ,гледайки Депардийо е секс. Лично аз не виждам коя е тази жена,която би приела за сексапилен този дебел и грозен човек.Да,добър актьор е,но това не го прави секс-символ. Повече от смешно, блокиращо диханието е.
2
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този е страшен коцкар. Ако не приличаше на Джаба Хътянина, женорята щяха да са малко по-благосклонни към набезите му.
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И тоя е като Байдън,разликата че тоя му смучат парите ,като Тръмп някакви грозни стари баби ,били изнасилени преди 30 г.а съда им вярва !!