Алек не се церомони, изрита четири дами от "Ергенът"

Те се разделиха с мечтата да му пристанат ефирно
48
Алек не се церомони, изрита четири дами от "Ергенът"
Кадър: bTV

Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, Шермин Метушева, пожарникарката Габи Найденова и психологът Ивелина Георгиева отпаднаха от надпреварата за сърцето на ергена Алек Младенов. Напред в надпреварата продължават 21 дами.

„Желая ти късмет!“, бяха думите на Шермин преди сбогуването ѝ с Алек, с когото, по нейни думи, не са успели да се усетят на енергийно ниво. „Чао, Алек! Беше ми много приятно! Пожелавам ти да намериш това, което търсиш“, заяви Мартина на Младенов преди да напусне имението на любовта завинаги.

Във вчерашния епизод бизнесменът избра да даде последното си цвете на стюардесата Йоана и трябваше да се раздели с Ивелина.

„Съжалявам, че нямахме възможност да се опознаем. Пожелавам ти късмет!“, каза Алек на раздяла с психоложката. „Може би има малко тъга заради това, че си тръгвам. И то единствено заради липсата на възможност Алек да ме опознае повече. Връщам се при хората, които ме обичат. Надявам се да намеря моя мъж. Той си ме чака някъде. А пък Алек да намери жената, която иска да бъде до него“, бяха последните думи на Ивелина в романтичното риалити.

Тази седмица участничките в „Ергенът“ бяха изправени пред вълнуващи предизвикателства. За да се впуснат в ожесточена битка за ценната снежнобяла роза, даваща им право да си „откраднат“ романтична среща с Алек, когато пожелаят, те бяха разделени в два отбора – „Русалки Юнайтед“ и „Родоски Колоси“. На пръв поглед забавното предизвикателство стана повод за невиждана досега „спортна злоба“ от страна на по-младите претендентки към тези с повече житейски опит, а това определено успя да нажежи обстановката в имението до краен предел. „Русалките“ успяха да извоюват победата, а трите победоносни рози отидоха в ръцете на „най-вражеските снайперистки“ в „лабиринта на любовта“ – Барбара, Мартина и Теа. На следващия ден участничките бяха поканени на първата си групова среща с Алек, който им бе подготвил същинска олимпиада. Триумфалната победа на „Розовите музи“ им осигури незабравима парти вечер с Алек, на която той засвидетелства своя интерес към Габриела със специална роза.

Зрителите станаха свидетели и на първата индивидуална среща. Алек отведе избраницата си – Екатерина, на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, а усамотението им продължи необичайно дълго – цели 48 часа. „Ергенът“ успя да „скъси дистанцията“ и с още една от претендентките за неговото сърце – Маги, с която споделиха изключително чувствен момент в градината на имението. Силно впечатление на Алек направи и борбената Милена, която намери сили да му се разкрие душевно и да му сподели своята емоционална история. Зрителите научиха и голямата тайна, която пазят две от участничките – Габриела и Памела, а именно, че са сестри. Те обаче не смятат да разкриват истината, поне засега.

Имението на любовта пък бе разтърсено от грандиозен скандал, след като Християна открито обвини Силви във „вещерство“. Юристката бе отлъчена от вечерния коктейл, а това стана повод по време на Церемонията на Розата тя открито да разкрие на Алек, че почти всички в къщата са се настроили срещу нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ергенътАлек Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лошо, гледам ги тие вуйни и не може да ми стане. Не знам, от възрастта ли е (гоня 40-ка) или някакъв друг проблем имам. От колежките ми ходи на север, от тие сочи чист юг. А си мислех, че поне секси мадами ще подберат. А то нито интелект някакъв, нито сексапил, едни грозни простовати мърли.
39
0
 
0
 
! Отговори
15022 преди 1 месец
"Церомони"???
38
2
 
5
 
! Отговори
Проф.Кучков преди 1 месец
Когато видях Валерия да плаче, фразата "крокодилски сълзи" придоби ново значение.
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това пошло предаване не го гледам, не бих изгубила и минута с подобна глупост, но тук просто се натъкнах на тази снимка, която е повече от отвратителна - тая жена що за тоалет е /о/съблякла? Горната му част е грозна и натрапваща се като на евтина труженичка.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Усмихнатият, жлебнест, ерген-клоун, само как ги целува по устните с Тея надути джуки и червило, една по- една , без да го е гнус, не е истина....тц тц Господ гледа и събира.....ха ха
35
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко ли трябва да го е закъсал човек, че да участва в това нещо...
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този тип предавания са абсолютна пошлост. Незнам за България, но в Германия има(ше) и както са казали "Момата", дори ЛГБТ вариянтите. Не са моите предавания, но съм се заглеждал колкото да преценя участниците. Сред тах има и (явно) интелигентни, което винаги ме учудва как са се навили да участват в такава глупост?! Освен за пари, но колко да си "заксал" че да се "продадеш"? защото всичко е дирижирано шоу!
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
*** тва не са дами тея са някви му(е)треси в най-добрия случай, ако ги беше оставил кой знае какво куче щяха да го задължат да вземе... да продължава да ги пъди тия нелицепприятните иначе може да му се наложи да ла ш ка някоя с торба на главата.
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива предавания не трябва да се гледат от деца и тийнейджъри,защото са лош пример,но трябва да се гледат от техните родители,за да знаят как не трябва да възпитават дъщерите си.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Набирам кандидати за "Момата".Не се шегувам.Има и такова предаване.Трябва да влезе и у нас,за да няма дискриминация.И ще бъде дори по-интересно.Да гледаме как 25 мъжаги се точат на една жена,без право на своеволия.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама навъртяхте коментари...
29
0
 
14
 
! Отговори
До Анонимен 34 преди 1 месец
Има го, навсякъде по света е. Лошото е, че у нас се толерира и дава като положителен пример. Погледни какви дават по телевизиите, разни гани джулиани, марии отварачки и подобни. Все едно свършиха нормалните жени. дето вика един колега, ако съм умрял за силикон, ще си купя надуваема кукла, поне е сигурно, че няма да ми надува главата с простотии.
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такава ли е днешната представа за красотата на българката?Ама то е страшно,бе!За каква красота говорим?Такова извращение към природата го няма никъде!
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Днешните български момичета(е,голяма част от тях)смятат,че като надуят устните си до плашещ размер и сложат 700 кубика силикон в бюста,вече са мечта за всеки мъж.Не,това не привлича,а отблъсква мъжете,освен някой нацепен батка с 2 грама мозък в главата.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това предаване е МНОГО НУЖНО И ПОУЧИТЕЛНО. Добре щеше да е да има и психологически коментар извън епизодите. Прави се разрез на цялото ни модерно общество.
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При социализма един път седмично даваха телевизионен театър с най-големите артисти. Сега дават предавания за чифтосване, сделка или не, бягане, тичане, скачане, семейни войни, Андрея Банда (това е име на журналист)
24
6
 
4
 
! Отговори
Политкоректен преди 1 месец
"Съжалявам, че нямахме възможност да се опознаем." Тоест, този пич е разкарал някои от мадамите без изобщо да се е срещал с тях или да е разговарял поне 10мин? Пък после ще се чуди, че от толкова столове е останал на земята? Без коментар.
23
1
 
7
 
! Отговори
Хейт преди 1 месец
Тоя ерген не е много умен. Започна още от първите епизоди да изхвърля жените с образование и професии? Но пък плеймейтките и простакесите си останаха. Сериозно ли ще се жени за такава и ще я остави да възпитава децата му? Въпросът разбира се е риторичен.
22
0
 
1
 
! Отговори
Хммм преди 1 месец
Това е жена ми Барбара...по-добре да ми отрежат езика, отколкото да кажа такава измишльотита...Барбара...
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не го гльодам