Слави се връща в bTV с нов сезон на риалити

Маестрото седи зад "Бягство към победата"
27 мар 2024 14:37, Александър Попов
111
Слави се връща в bTV с нов сезон на риалити
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няколко години по-късно Слави Трифонов се връща в bTV, макар и индиректно. Това ще стане чрез нов сезон на риалитито "Бягство към победата".

Състезателното шоу се завръща в ефира на телевизията, за да предизвика участници и зрители да се впуснат заедно в динамична надпревара, чрез която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и култура и справяйки се с различни предизвикателства.

Реализацията на формата е поверена на "ЕМД Ентертеймънт" и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица успешни телевизионни предавания като "Гласът на България", Music Idol, Dancing Stars, Lord Of the Chefs, "България търси талант" и други.

Риалитито има състезателен характер. В него няколко двойки играчи, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, предприемат пътуване и преминават през разнообразни вълнуващи изпитания, за да стигнат до голямата награда, наричана „Съкровището“.

Пътят на двойките се движи през различни локации в страната, които включват природни, исторически и културни забележителности. Всички указания и задачи, които получават участниците, са свързани с България – исторически личности и обекти, обичаи, реалност, бит и нрави. Част от указанията са под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки. Двойките тръгват заедно от едно място и през решаване на различните задачи разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги отведе до финала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Бягство към победата
Още от Звезди
Актрисата Ашли Тисдейл отново е бременна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
8
 
! Отговори
Ами хубу... преди 4 седмици
Само че кой нормален здравомислещ човек гледа изобщо лЬжиTV?!?!?
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо една национална телевизия като бтв, макар и частна, на практика ще дава трибуна на една конкретна партия да се рекламира най-вероятно почти ежедневно? При условие че предстоят и изобори - доколко това е морално, справедливо... А дали изобщо е законно?
49
0
 
14
 
! Отговори
Ужас преди 4 седмици
Толкова ли са закъсали бТВ, че отново връщат слави и работниците му ?! Толкова ли няма млади талантливи българи, на които да се даде да Ръководят и водя един такъв формат?
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ще се възползва от родолюбието на хората и ще ни навира фалшивия си патриотизъм.Ще повърна. Въобще някой гледа ли го този мазен мутраген? Ужас! ГЕРП,ВЪЗРАЖДАНЕ ,ИТН -всички са предатели. Милеят за робовладелците руснаци повече,отколкото за България. Горките ни деца какво ги чака..
47
1
 
15
 
! Отговори
Дон Кикот преди 4 седмици
Слави няма пари за парцуца и кока и за това се връща.
46
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пак предъвкани формати. Както и Биг Брадър и т.н. И понеже се казва "Съкровището" ще го претупат с някоя друга легенда като съкровището на Вълчан Войвода. И като видя някъде Слави и се сещам за безумната му телевизия.. Да я беше кръстил Слави ТВ.. То навсякъде изскача тоя. То бива грандомания, ама то ВСИЧКО там е само с него. Та викам да го кръстят "Съкровището на Слави" направо... По-разбираемо е. "Някога през 90-те Слави шмъркан и пиян потопи една голф 2-ка в язовир!" Кой я нашъл - негова е!
45
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Най хубавото на България след 59 години ще бъде, че Трифонов, Борисов, Доганов, Пеевски, Цацаров и техните рецидиви ще са се разложили в земята
44
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ИТН в създаде Бойко и Пеевски!!!
43
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ИТН и Възраждане си свършиха работата и това е да премахнат ПП и ДБ. ДПС Ви управлява,чрез ГЕРБ, с помощта на ИТН и Възраждане. Ужасно наивен народ сме. ДПС е създадена от Бившата Държавна Сигурност. Всички основатели са агенти на Държавни Сигурност. Държавна Сигурност е свързана с КГБ!!! САЩ къде спят???
42
5
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 седмици
"Реализацията на формата е поверена на "ЕМД Ентертеймънт" и Евгени Димитров Маестрото, с чието име се свързват редица успешни телевизионни предавания като "Гласът на България", Music Idol, Dancing Stars, Lord Of the Chefs, "България търси талант === Всичко изброено са откраднати или с платени лицензи западни формати. Нищо не е измислено от яловия ганьoвски мозък
41
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кога ли ще Ви стане ясно , че ИТН и Възраждане са дъщерни дружества на ГЕРБ и ДПС? А телевизиите са зависими от партиите. Връщаме си старото добро време на на зависимостите. Българите бе разбират колко много си вредят сами на себе си.
40
4
 
22
 
! Отговори
Eдин Българин пита преди 4 седмици
Това човек ли е?
39
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Щом жълтoпaвetните пedали квичaт , Славчо е на прав път тогава.
38
8
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 седмици
Боко и Шиши благодарят на Чалгаря за подкрепата.
37
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
чалгар-про,стак
36
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя чалгар-*** , дето не може да запомни 2 реда и непрекъснато чете от тефтера си, тоя супер неприятен дългуч, само той ни липсваше, ъгхххх
35
3
 
14
 
! Отговори
До 35 преди 4 седмици
Стига бе,маке.Не е нужно да си чупиш телевизора.Славуца няма да ти купи нов.
34
4
 
18
 
! Отговори
Смях преди 4 седмици
Като си спомянм преди каква простотия беше това риалити...мога да си представя каква излагация ще е сега...
33
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Славчо,Славчооо,на хората даже им е досадно вече да те коментират.Мижав интерес.
32
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
и по 1ви канал да го дават по скоро ке си счупа ТВто отколкото да го гледам.