Голият Дейвид Бекъм показа супер тяло във фитнеса

Футболистът демонстрира как поддържа форма
29 мар 2024 19:45, Дарена Найденова
8
Голият Дейвид Бекъм показа супер тяло във фитнеса
Снимка: Getty Images

„Колене към гърдите! Млъкни, Боб. Косата ми е хаос, но това не е толкова важно сега“, написа шеговито Бекъм под видеото от сряда, отбелязвайки и личния си треньор.

Това не е първото видео, което Дейвид публикува от фитнеса. Той и съпругата му Виктория често споделят спортната си рутина с феновете, особено когато тренират заедно.

В момента обаче 49-годишната дизайнерка стои далеч от залата заради контузия, която получи именно по време на фитнес през февруари. Тогава тя нарани стъпалото си и трябваше да ѝ бъде поставена шина, която ѝ пречи за момента да следва стриктния си режим.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Дейвид Бекъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 7 Посредствен футболист ли бил Бекъм? Той беше най-великото дясно крило на Манчестър Юнайтед до момента в историята на този клуб, смеееешник! Другият по лявото крило беше великия Райън Гигс във великия отбор на Съра. Аре у лево. От фен на Барселона.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Какво нещо е западната пропаганда! От един посредствен спортист направиха легенда, а *** му особено. И вече откога не играе, а още ни го навират в очите. Ту облечен, ту гол. Квой туй нящо?
5
2
 
0
 
! Отговори
Иван преди 4 седмици
Имам много по-красиво тяло от това на Бекъм. На 49 години съм.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дейвид Бекъм ще остане единственият футболист в историята с най- прецизното центриране от десния фланг. Слагаше от 30 метра топката на главата на нападателите на 90%. Беше Красота! От фен на Барселона.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Замислих се, тоо що се е надраскал като ритнитопковец, па после се сетих, че си е такъв.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А ве, Дейвид...когато преди 32 години започна да играеш в Манчестър Юн, беше едно красиво момче без татуировки, а сега както казваше Краси Радков нашарил си се с тия татуировки като селска спирка с некролози..... Краси Радков бъзика един път Дългия: Слави за к'во ти трябваха тия татуировки? Нашарил си се като селска спирка с некролози. Цялата зала в бурен смях.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И ний ся кво да прайм ?