Модна икона на 60: Ел Макферсън празнува юбилей!

Как супермоделът запази впечатляващата си физика?
29 мар 2024 22:30, Теодора Драгоева
6
Модна икона на 60: Ел Макферсън празнува юбилей!
Снимка: Getty Images

Когато става въпрос за супермодели, няма как да не се преклоним пред вечната красота и класа на Ел Макферсън. Родената в Австралия модна икона, която навършва 60 години днес, на 29 март, се превърна в синоним на модната индустрия, след като работи с дизайнери гиганти, включително Calvin Klein, Donna Karan, Louis Vuitton и Thierry Mugler, за да назовем само няколко от тях. Кариерата ѝ стартира още в началото на 80-те години, като междувременно тя си спечели прозвището „Тялото“.

Ел продължи успеха си през „славните дни“ на супермоделите, ставайки част от отбора на легендарните красавици като Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста, Синди Крауфорд и други, които красяха кориците на лъскавите списания и се разхождаха по модните ревюта през 90-те, а и в началото на новото хилядолетие.

Откакто се изкачи до върха в своята професия, Ел направи нещо повече. Тя добави към своята автобиография актьорство, работа като телевизионен водещ и предприемачество. Да не говорим, че е източник на вдъхновение, когато става въпрос за фитнес, здраве и уелнес.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ел макферсън
Още от Звезди
Риана държи синовете ѝ да са с плитки
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 седмици
На 60 години може да бъде модна икона само в някое списание за мода трета възраст. Виждал съм и познавам такива жени. Много поддържани и с много пари. На пръв поглед изглеждат страхотно, чак започваш да се чудиш. Но като седнеш да приказваш с тях и се взреш и веднага си личат годинките. Не дай си боже пък да са уморени или недоспали. Тогава вече направо си им личи, че са на 60
4
0
 
5
 
! Отговори
нормален преди 4 седмици
Хубавата жена ,си е хубава!
3
0
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 4 седмици
Ами може би защото е слаба и не е плондер и изглежда по млада, останалите слонове с по 100 кила и на горе как да изглеждат млади
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Приятни сънища!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В "Приятели" беше много яка