Принц Хари официално прекъсна връзките си с Великобритания

Меган Маркъл пък се събра със стара колежка
23 апр 2024 21:45, Дарена Найденова
14
Принц Хари официално прекъсна връзките си с Великобритания
Снимка: Getty Images

Принц Хари официално промени държавата на пребиваване от Великобритания на САЩ в личните си документи, след като се премести в Калифорния заедно с Меган Маркъл през 2020 година.

39-годишният херцог на Съсекс е подал молба за смяна на документите в Камарата на компаниите на Обединеното кралство, свързано с Travalyst – неговата инициатива за екологичен туризъм. Въпреки че датата на промяната е посочена като 6 юни 2023 година, актуализацията е била направена съвсем скоро.

Промяната на държавата на пребиваване съвпада горе-долу със същото време, когато Пазачът на личния портфейл на монарха на Обединеното кралство обяви, че Хари и Меган са освободили Frogmore Cottage, която беше британската им резиденция в Уиндзор. Пет месеца по-рано говорител на фондацията Archewell на херцозите каза пред медиите, че двойката е била помолена да напусне резиденцията.

Цялата статия можете да прочетете в Тaloto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: принц хари
Още от Звезди
Риана позира с бретон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Алчните и дребнави български главици не могат да разберат защо някой се отказва от богатство и власт, дадени по рождение...
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Тоя вече не е и принц след като доброволно захвърли всичко
12
1
 
4
 
! Отговори
Афтура на статията преди 1 седмица
До До автора на статият ... Кух си като хралупа на кълвач. Ама ти е простено, къде във ваше село сред козички и кокошки ще знаете че ВСИЧКИ ОТ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ХаритУ също . Чехльото дължи данъци единствено в САЩ, тъй като само там развива бизнес. Ако поне това помниш, той се отказа публично от всички свои кралски задължения когато напусна страната си. Той дори няма вече и дом там и като им ходи на гости СПИ В ХОТЕЛ...
11
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чудесен пример как една посредствена актриса може да ти обърка живота. Жалко за човека,
10
3
 
8
 
! Отговори
тТт преди 1 седмица
Това момче въобще не ми съ вижда глупаво, значи жена му е само изкуствена "фасада", зад която се крият истинските, много по-дълбоки и скрити от обществото проблеми!!! Какви, само те си знаят???
9
2
 
8
 
! Отговори
До автора на статият преди 1 седмица
Нищо не е прекъснал.Тива се изисква от всеки отишъл в чужбина да живее, независимо от къде и къде. САЩ и Великобритания имат сложна данъчна система и за Хари е по добре да е гражданин на САЩ, защото иначе трябва да плаща данъци върху всичко и в двете държави.*** на фалшиви новини
8
20
 
6
 
! Отговори
Мухаха преди 1 седмица
Биологичния му баща - коняря на принцеса ДАяна, много би се гордял с него. Или беше градинаря... бодигарда... треньора и по езда... някой от синчетата на бизнесмени... Абе, голяма навалица е било покрай "целомъдрената" ДАяна. Някой казват че там в тунела в Париж, на романтичната ваканция на ДАяна и Доди Ал Файед всъщност шофйора се загледал какви ги върши принцесата на задната седалка и за това катастрофирал, не че някакви папараци са ги гонили в тунела където едва може да се кара с 30км/ч.
7
5
 
10
 
! Отговори
dsa преди 1 седмица
Къф е тоя бе? Що ни занимавате с някакви случайници?
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На този паднал принц не му е чиста работата.В списъка на извратеняка Хенри Епстейн е.На онзи остров освен извращения са правили и сатанински ритуали,а после Хенри ги е изнудвал с компромати.Техните жертви според 18:6 от Матей имат пълното право да им отмъстят за причиненото както тук на Земата така и отгоре.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Значи вече не е принц а г.алош :)))
4
6
 
30
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 седмица
Хараламби е КЕКАВ мъж,попаднал под властта на алчна и брутална жена.....Тежка съдба за всеки мъж..
3
20
 
12
 
! Отговори
до Алекс преди 1 седмица
Ти не можеш го стигна Хари никога,даже пигмеите в Конго са светлини години пред тебе,зависливо българче.
2
5
 
24
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
Сега дано му прекратят субсидията от Англия и този безделник най-накрая да се хване на работа.
1
25
 
11
 
! Отговори
Анализатор преди 1 седмица
Голяма новина,няма що.Ако някой си е мислил,че това момче ще остане в английския бърдак с Мегън която си е типична американка много се е лъгал.Никой амереканец не би заменил доброволно Америка за Англия.Евалата на момчето отърва се от ония британски еснафи.