229

РАША ПОТЪВА

преди 1 година

Вече 1г и 4 месеца стават за смях пред целия свят. ''Специалната операция'' дотук им коства 200 000 войници и 3500 танка. За каква суперсила говорим изобщо... Не могат да се справят с една шепа украинци въоръжени с 0.5% от оръжието на САЩ.

228

Анонимен

преди 1 година

До 346Лекарствата определено не си ги пил. Толкова грешни изречения накуп обикновено само в диспансера може да се видят, да не си успял да вмъкнеш телефона вътре и да пишеш от стаята? Украйна досега е върнала около 65% от окупираните територии, руската армия е в пълен крах, рублата е смешка, изгубиха европазара, Г-7 са все по-силни икономики. На този етап Русия е Уганда със сняг.

227

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Фотосесия за милиони долари и десетки животи.

226

Fujizo

преди 1 година

Попов - слез на земята!!!!!!!!!!!!!!!!От къде Ви намират такива измислини журнуля незнам , само глупости пишите да си задържите аудиторията!

225

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Това не са никакви бойци, а държавни изменници. За подобно нещо единственото адекватно наказание е смъртната присъда. Какво да се прави, пред пари и облаги всеки се пречупва. Ако го хванат, както хората казват, после ще му мислим.

224

Анонимен

преди 1 година

Попов - пак ли глупости пишеш. Какво нахлуване , каква неподготвеност на Русия, какви пет лева.Украйна престана да съществува.Доларът престава да бъде дениствен.Г-7 приключва.Путин печели на всички фронтове - и на военния и на икономическия. кой сега е неподготвен.А Попов?

223

Анонимен

преди 1 година

Абе къде е Залужни? Нещо са му правили по главата след руска бомба се дочува...

222

Анонимен

преди 1 година

Да оставиш 70 убити и американска техника за няколко милиона...голям успех даааа...

221

ХХХ

преди 1 година

Ако това "нахлуване" и после бягство показало че Русия не е подговена .....то какво да кажем за нахлуването на Русия в Украйна ? :)

220

Анонимен

преди 1 година

Е, сега вече руснаците ще се подготвят за следващите ви посещения и няма така да се перчите.

219

Анонимен

преди 1 година

Първо искам отчет за великите успехи на западните танкове!

218

Христо До бонгобонго

преди 1 година

Абе пич уважавай се малко не се излагай с това да се правиш на *** не ставаш по умен нито по интересен .Излагаш и родителите си

217

До Укро феновете

преди 1 година

Показахте на целия свят че сте едни страхливци ! Обучени от ЦРУ терористи нахлуха във беззащитни селца в Русия и връзваха цивилни граждани убиваха старци...Въобще цялата тази PR акция беше за да се отклони вниманието от болезнената загуба на Бахмут вече Артьомовск !

216

Бонго Бонго

преди 1 година

Фронсето откачи за пенсионната реформа, ами ако увеличат хляба там и олиото...хо хо хо...Имат самосъзнание и идентичност, знаят кои са и си знаят цената.

215

Съвет

преди 1 година

Путин се лъже, ако мисли че Русия ще остана незасегната пряко от войната.Там ще стане един нов Афганистан и мир няма да има десетилетия напред. Путин да вкара съветниците се за войната в Сибир , а той да постъпи мъжки, като Хитлер.

214

Анонимен

преди 1 година

Това са онези "избитите до крак" според "възраждането".

213

Хахо

преди 1 година

ОМОН СА ГИ ИЗЛОВИЛИ КАТО ПИЛЦИ

212

Анонимен

преди 1 година

МИ ДАЙТЕ ИМ СНИМКИТЕ НА ТЕЗИ ХЕРОИ, ЧЕ ДА ИМ ДАДЕМ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА!!...

211

А важното е

преди 1 година

Бахмут падна, нема го... ако е останало нещо то вече е Артмовск!!!

210

Анонимен

преди 1 година

Денис Капустин превзе Русия!!! Само със 100- на души!!! Ура, ура, ура!!!