IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

5 грешки, които допускаме със зехтина


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

3
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 10
Нямате ли си друга работа, че пишете такива глупост.
отговор Сигнализирай
2
До 1
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Малко си прекалил. Под 0.8% значи че е правен от пресни и качествени маслини. На зехтина в България този показател липсва. Вое си правете извод.
отговор Сигнализирай
1
Потрес
преди 5 години
Харесвам 22 Не харесвам 4
Най-важното нещо свързани със зехтина е киселинността! 0.3 е най-добрата киселинност за директна консумация. 0,5-0,6 е за готвене. Над 1 е за сапуни и шампоани. Когато на бутилката не пише киселинност, товс означава, че е над 1%. Над 1% не е за консумация! Само бедняците и смотаните държави консумират над 1%. Няма да видите грък да яде зехтин над 0,6%! Запомнете го от мен!
отговор Сигнализирай
Новини