IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Рецептата Dnes: Френска лучена супа с пармезан и ементал


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

4
Ася Аксентиева
преди 5 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Ако нямате книгата на Раймонд Вагенщайн с рецепти, потърсете в интернет прекрасната и многократно проверена негова рецепта за запечена френска лучена супа. Няма да съжалявате!
отговор Сигнализирай
3
Korean soup
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Само не разбрах, ако човек няма мулти кукър няма ли как да си сготви тази супа? И второ, необходимо ли е докато се задушава лукът да загаря, та да се налага да го изстъргваме от дъното? А ако *** ни са с незалепващо покритие, ще можем ли да си сготвим тази супичка или ще се наложи да си купим такива ***, на които ще ни залепне всичко по дъното и ще можем да си го стържем, както е по настоящата рецепта? И последно: защо се налага да варим 4 часа лука и чесъна!?!
отговор Сигнализирай
2
Хем :(, хем :)
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Всякакви ястия с лук, ако са приготвени майсторски, са много вкусни.Но има един проблем. Час-два след консумирането им човек има много газове, пръцка се.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Толкова осакатена рецепта за френска лучена супа на бях чел.Браво. Дано да ви сготвят такава.
отговор Сигнализирай
Новини