IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Върнахме истинския вкус на сиренето, хвали се Найденов


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

99
набабаимфърчилото
преди 13 години
Харесвам 12 Не харесвам 4
върнали стария вкус .ТРЪНКИсъщия ***
отговор Сигнализирай
98
Червената помия
преди 13 години
Харесвам 19 Не харесвам 1
В бившия млекозавод в нашия град влизаше на ден 250 ТОНА мляко, и сиренето и киселото мляко по магазините не достигаше.Сетга от години е затворен, кравите-изклани, останалите-мачкани финансово и институционално както си искат, и на рафтовете е пълно с мляко и сирене, от "Български производители".Интересно, как пък всички градове успяхте да задоволите с Българско мляко и сирене с традиционен вкус?Да не би да се е родил нов Христос, който превръща водата в Българско сирене и мляко?
отговор Сигнализирай
97
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 9 Не харесвам 6
Тоз министър е министър на дегустацията.Ама си му личи,я кви бузки има мушмурока му с мушмурок!
отговор Сигнализирай
96
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
AA TVA S BG STANDARTA DETO GO IZMISLIHA MNOGO MI HARESA , PROSTO NA4IN DA KA4AT CENITE .... MAM...SI E... V NA6TA DARJAVA
отговор Сигнализирай
95
до всички
преди 13 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Не разбрахте ли че още лапаме тебешир вместо сирене ?????Не се чудете ако имате проблем в ...тоалетната...
отговор Сигнализирай
94
мандраджия
преди 13 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
Върнал си вкуса на българското сирене ама на куково лято Българското сирене се режеше с нож а това сега трябва да го ядеш с лъжица. Направено е от млеко ама част от масленоста е взета. За да е качествено сиренето трябва най малко 3-4 месеца да отлежи в хладилници през това време минават три ферментации през него и тогава да се пуща на пазара Не както сега го гъкат със закваска и след три дена е на пазара.
отговор Сигнализирай
93
пю
преди 13 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Браво, така е хубаво! Но мисля че е късно? тук вече навлязоха всякакви отрови от цял свят, включително и местно производство и много хора сме болни и змряха от тия неща? Е, ако сме живи ще ядем от него. Хляба по БДС не е никак лоша идея, макар и малко по-скъп, но някои казват, че не долавяли разлика с другия, заводски? И все пак не зная защо вярвам повече на заводския, отколкото на някои частници, макар че има и страхотно съвестни хора? Но... парен, каша духа! Но е хубаво, че нещо се контролира.
отговор Сигнализирай
92
Фен от Село
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
В България вече има много малко крави а в магазините изобилства от сирене...?Вече се знае за добавки който придават вкус на виното ,че е отлежало в дъбови бъчви и аромат на подбрани лози ...малко разбират че пият разреден евтин спирт с амортизатори. Така е и със сиренето може да се подобри до неузнаваемост... Аз примерно ядох моцарела от 1лв и се чудя какво и слагат ,че прилича на моцарела?Най-вероятно отработени петролни продукти защото и растителните мазнини са скъпи!
отговор Сигнализирай
91
ГЛУПОСТИ ,МИРО...
преди 13 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ТЪПОТИИТЕ НА ДВСК, ВЗЕМИ И СЕ ПОГРИЖИ ДА ИМА ПРОИЗВОДСТВО НА МЛЯКО В БЪЛГАРИЯ!ОТ СУХА СУРОВАТКА ЗА ЖИВОТНИ --СИРЕНЕ, НЕ СТАВА!..ТО СТАВА ---АМА ,НЕ Е СИРЕНЕ!МЛЕКО , СИ ТРЕБВА ,МЛЕКОООООО......КУЧКАРИНО...А ,ТИ НАБЛЕГАШ НА ИМИТАЦИЯТА ,ПАК......ХА,ХА,ХА,ААА...!
отговор Сигнализирай
90
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Може и да слагат свинска мас за масленост,това е напълно постижимо!!!!!,аз не вярвам,че скъпото сирене е истинско,макар на вкус да е добре!!!!!!.....не знаем какво ядем!!!!
отговор Сигнализирай
Новини