IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Взимат и такси "празна чиния" и "тирбушон" в кръчмите по морето


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

102
сминдух енд чесън
преди 8 години
Харесвам 12 Не харесвам 2
В страната на Андрешко сигурно е нормално да идеш на бръснар и да си носиш машинката от къщи
отговор Сигнализирай
101
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
И после се оплакват, че ядат бой... ами не само шефовете ще ги бием ами и персонала... Връщал съм менте вино, което се опитах да ми го сложат в сметката, обърнах масата и повиках полиция, за да не ги пребия целият персонал, такава наглост няма никъде. Преди време българина разбираше от глоби и от бой, сега вече само от бой разбира...
отговор Сигнализирай
100
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
В БГ на (почти)никой не му пука за имиджа на бизнеса му..мисли се само за прецакване и бърза печалба.Това е трагедията.Правилото е,че 20% от доволните клиенти ще те препоръчат в нета, пред приятели..НО 99% от недоволните ще намерят начин да те очернят.затова ресторантите на запад са напринципа никой да не излезе недоволен..подаряват се бутилки с вино, правят се отстъпки.Естествено има Американци които се оплакват само заради авантата..на такива им даваме отстъпка за СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ като се върнат
отговор Сигнализирай
99
Византиец
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Зарежете ги тия,идвайте при нас !
отговор Сигнализирай
98
юбералес
преди 8 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Всички такси, като празен стол, чиния, тирбушон, чаша и т.н., трябва да бъдат обявени в менюто. Клиентът да решава дали да ползва услугата. Всяка услуга, всеки труд трябва да се заплаща. Просто е.
отговор Сигнализирай
97
До 103
преди 8 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Това за което говориш е съвсем различно и не се прави с цел спестявка. А за въпросната сватба няма да се учудя ако този е внесъл 100 литра буре с вино и 100 литров бидон ракия.И въобще не се е стигнало до консумация от заведението!
отговор Сигнализирай
96
Митака
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 8
Мразя мутрите, но тук пишат доста хора, които май никога не са пробвали да правят някакъв бизнес в България. Вие знаете ли, че само месечната такса за пускане на музика към Мюзикаутор е 3-4000 лв ?!?
отговор Сигнализирай
95
Циник
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Преди мен колега много точно го написа - серяндурниците ресторантьори, за които интернет все още е САМО нескончаем извор на порно, и чалгия ....служи и за споделяне впечатленията на клиентите им от сървиса..чистотата...качеството на предлагания продукт или услуга...в Германия важи за почти всичко - лекари...зъболекари...хирурзи...особено за ресторанти, и хотели - ДОБРОТО ИМЕ е фактора за бизнесбъдещето на такива заведения!
отговор Сигнализирай
94
До 93
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Нали и аз това казвам.на всяка страница на винения лист пише че има 15$ такса.ако няма написано хората ще питат. не е задължително да си *** да си внесеш вино, например наскоро дойде човек с компания който държеше да му отворим 3 бутилки(каквито при нас няма) каза че 45$ такса не са никакъв проблем ,направи добра сметка и остави към 80$ типс. Такси за празни чинии например са пълни глупости
отговор Сигнализирай
93
Генади
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 15
После да не се чудите защо в България са малки заплатите в хотелиерския и ресторантьорски бизнес по морето.Защото българина е тарикатотиде на ресторант, носи си пиенето - плаща наполовинаотиде на хотел, носи си чаршафите - иска да мине тънко, пари не даваа откъде заплати, осигуровки, за обслужващия персонал, като обслужват само тарикати
отговор Сигнализирай
Новини