IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Взимат и такси "празна чиния" и "тирбушон" в кръчмите по морето


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

82
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
до 89 Не е все едно бе, Киро олигофренски! Яденето е от заведението. Ако е все едно...то да те пуснат над океана, понеже не си си платил и за мезета.
отговор Сигнализирай
81
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
В щатите абсолютно навсякъде има corcage fee ако си внесеш бутилка. В нашия ресторант е $15 .това е така защото нормално вино от 10$ в магазина струва 40$ в ресторант. Хората си го знаят и естествено никой няма първо да ти отвори бутилката и после да те изненада.Ако ти поискат пари за нещо, за което не си бил предварително предупреден спокойно можеш да откажеш да платиш. Никой няма да рискува имиджа на заведението за 20-30$. Ако има недоволни им даваме карта за отстъпка за следващия път ..
отговор Сигнализирай
80
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
до 85Не е добре- не четеш статията. Хората са казали че само ракия и вино ще си внесат, а мезетата и другите питиета ще са от заведението. Огромна е разликата. И аз да съм собственик на заведение и да знам че от тия ще имам поне 200 кинта чиста печалба изобщо няма да се замисля колко ще ми струва верото с което ще измия чашите от внесения им отвън алкохол. Що сте такива дребнави, бе? Колко веро ще изхабиш за тия чаши? Колко вода? Колко ще ти струва? 30 стотинки, 50? 1 лев? На фона на тоя оборот
отговор Сигнализирай
79
Киро кофражиста
преди 8 години
Харесвам 10 Не харесвам 5
Това да идеш на завдение и да си носиш пиячката е голяма ганьовщинаВсе едно да се качиш на самолета и да си носиш бензина и да искаш да пътуваш без пари
отговор Сигнализирай
78
Тъпак
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Длъжни са да уведомят предварително клиентите с колко ще ги прекарат. Иначе управителя да си носи таксите на гърба.
отговор Сигнализирай
77
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 7
и в Америка има ресторанти които позволяват внасяне на вино и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО взимат такса турбушон или - отваряне,,,но повечето хора тук само ходят по селски кръчми и тези неща не са им ясни ...не защитавам ресторантите, тва просто е факт
отговор Сигнализирай
76
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
И после се чудят защо хората ходят да почиват навън, и всеки път по-интервюта са като божикравички били много добри и професионални но видиш ли клиентът е проблемен не разбирал как да почива! Докато туризмът ни се води от хора които хал хабер си нямат от тази професия така ще е!
отговор Сигнализирай
75
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 10 Не харесвам 7
Добре де, представете си, че сте собственик на заведение и клиент Ви заяви, че ще си внесе алкохола, че даже и пъстърмата от Кауфланд, готова и нарязана. Вие за какво ще го обикаляте, ще миете чашите и подгъзувате? Да си наеме празна зала, и да си я обзаведе и зареди с напитки и да си празнува. Що е отишъл на ресторант? Или у дома си да я направи или в палатка като новобранските през соца по малките градчета! А ако няма пари за сватба, само да подписват и толкова!
отговор Сигнализирай
74
WTF
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Кракът ми няма да стъпи на нашето Черноморие. Срам ме е от сънародниците ми. Моите пари са спечелени с труд и не ги заслужават.
отговор Сигнализирай
73
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Това никога няма да стане в изискано заведение сериозно ви говоря .. Преди ходих по среден клас ресторанти но вече не го правя предпочитам да изляза 1 път в седмицата но на качестено с хубава храна малко по скъпо но качествено
отговор Сигнализирай
Новини