IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Суджуци, пастърма онлайн, но има ли гаранция за качеството?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

38
Х
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
По безопасно е от 500-те тона пилешко от Полша,което е уж под контрола на държавата.
отговор Сигнализирай
37
до 40
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
затова цяла София е на банкети, 8 декмври , коледни партита , нова година в Сърбия защото храната им е качествена
отговор Сигнализирай
36
до 38
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 16
Защото, драги ми смехурко, Сърбия е една бананова република 50 години назад от нас. Ама какво да го обяснявам на човек, който се интересува само от ядене.
отговор Сигнализирай
35
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 5
Смешките за Сърбия. Абе ходете там да живеете.
отговор Сигнализирай
34
бай х
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 5
Защо в Сърбия всеки кой каквото произведе / сирене ,луканки , мед, ракия ,домати ... / може да си го продаде на пазара , без да го проверяват разни държавни мошенници и всички ядат истинка храна .
отговор Сигнализирай
33
В.
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
Така...изчетох всичко. Много верни неща са написани но и много лъжи. Искам да ви светна за една ямболска фирма Тагара... опитайте, и си припомнете какво значи суджук и луканка. Повече няма да пиша..вие сами ще разберете какво означава качество.. Имат фирмен магазин в Гео Милев. Истински наситен и прекрасен вкус на телешко месо. Опитайте после няма да искате да опитате друго. Лично познавам собственичката, жената е морална,честна и трудолюбива!
отговор Сигнализирай
32
ha
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
Още една действителна случка, със същият приятел. После стана тираджия. Товарят хо от Хермания с дървено брашно и му дават адрес в България. Няма да казвам в кой град. Пристига човека на адреса, и търси някаква фабрика за нещо което се прави от дърво или мебелна фирма някаква. А навигацията го е довела пред месокомбинат. Пита на портала за мебелна фирма, че карал дървено брашно от Германия. Пазача му казал "Влизай, влизай, за тука си." Сами преценете какви са саламите които ни продават.
отговор Сигнализирай
31
ha
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
Та по този повод, една действителна случка.Преди години, с един мой приятел. Същият, работеше в колбасарска фирма. Бяхме в нас на по бира и аз тогава извадих шпеков салам и нарязах, за мезе. Като го занесох на масата, човека ме погледна и каза "Тези червените неща виждаш ли ги?" Викам "Да". "Това е месо, другото няма да ти казвам какво е"
отговор Сигнализирай
30
ha
преди 5 години
Харесвам 12 Не харесвам 2
Навремето дядо като колеше прасе за Нова година и хвърляше главата в снега. После вкъщи с баба правеха наденици, бахур, *** и какво ли не. И беше вкусно. А сега от магазина какво вземам? Та те дори и подправки не слагат, на замразеното 20 годишно месо. И ядеш, ама кво ядеш и ти не знаеш. Затова аз винаги съм предпочитал домашното. И не само месото. И ракията да ми е домашна и виното. Колкото до хигиената - имам познати които са работили в колбасарски фирми. Те не ядат шпек, кремвирши и др.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 13
Внимавайте с тези домашни... храни и напитки!!! Аз с домашна ракия се опарих и повече не купувам. Предпочитам продуктите от големите вериги(колкото и да има скептично настроени към тях). Помня празните и голи щандове, така че не се оплаквам от храната, която ми се предлага.
отговор Сигнализирай
Новини