IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Какъв шоколад ядем? Бюджетен, сглобен от полуфабрикати


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

110
Само припомням
преди 5 години
Харесвам 22 Не харесвам 6
Българският шоколад, произвеждан по царско време, е конкурирал швейцарскияпо качество.
отговор Сигнализирай
109
И друго важно
преди 5 години
Харесвам 26 Не харесвам 1
Преди 6-7 години българка беше изпратила снимка, направена лично от нея на щанд с шоколади в Холандия. Ясно се виждаше, че цената на един български шоколад "Своге", 100 гр, е 35 цента. Знаете колко струва у нас!С други думи, хем е направен от евтини заместители, хем тук струва по-скъпо, отколкото в чужбина!
отговор Сигнализирай
108
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
До друг анономенЦ. Прави се основно от соево масло. Лецитин се прави също от соево масло, но също така от слънчогледово, рапично масло и яйчен жълтък. Коректно е че МОЖЕ да се прави от семената на рицина, но соята е много по-евтина и се прави главно от нея, тъй че, да, нарочно са написали само рицин с цел да излезе че е опасно. Продукта е безопасен за употреба в хранителн продукти, поради което е и допуснат за употреба в храни.
отговор Сигнализирай
107
the Ghost
преди 5 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
Стига рИвахте кои са маркитеХората ви КАЗВАТ: НЕ СЕ ПРОДАВА ШОКОЛАД произведен поред нормите !За неразбраните, това значи ВСИЧКИ МАРКИ
отговор Сигнализирай
106
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 16 Не харесвам 3
До ЕнгелсВсъщност, в истинските каиталистически страни качеството се контролира строго, затова и има реване тук за разликите между тукашния и тамошния шоколад. Тукашния е такъв какъвто е защото бившите комунисти се облякоха в костюми на капиталисти и продължиха това което могат най-добре - да гледат само за себе си докато разкават на "матрЯла" колко нормално е това
отговор Сигнализирай
105
друг анономен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
Е476 СЕ прави от семената на растенето рицин и е по-евтин заместител на лецитина( най-често соев). Така че няма нищо грешно. Полиглицерола( Е476) и лецитина са две различни неща май.
отговор Сигнализирай
104
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
понеже в българия всичко е прозрачноособено ако става дума да смажеш някой който казва истината и е неудабензатова няма спомената нито една марка-голяма постижениеда се скриват имената на отровителите на народа и най-вече на децатапо тв-то пълно с едни тлйсти борци за демокрация дето не обелват и дума завсичките убиващи нацията храни
отговор Сигнализирай
103
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 24 Не харесвам 4
Обаче еврогейския съюз не дава да се разгласят марките.
отговор Сигнализирай
102
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 4
аааа верно ливиеми кажете коя храна за българина не е ментесъщо като "демокрацията""свобозния пазар" и други свободни съчинения за наивни народиама да знаете има банани - това е най-голямаото постижение на българия в последните 30 годиниайде със здраве и честито на печелившите
отговор Сигнализирай
101
Енгелс
преди 5 години
Харесвам 23 Не харесвам 5
Това е капиталистическият шоколад :)) важното е кинти да правят капиталистите, кой го интересува какво яде пролетариата :)
отговор Сигнализирай
Новини