IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Нова наредба: Палмата в шоколада да е до 5%, какаото - поне 35%


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

15
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Одобрявам. Да бъде както със сиренето и *** изрично да се обозначават като "шоколадоподобен продукт"
отговор Сигнализирай
14
do 16
преди 3 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Не знам доколко си саркастичен, но всъщност си буквално прав. Псевдо-сиренето вече не се казва "сирене", крайно време е и псевдо-шоколадът да спре да се казва "шоколад".
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 13
Магистрали няма, но ще има шоколад с малко палма. ФИГУРАНТИИИИИИИ!!!!!
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Тия с наредбите оправиха млякото ,сирене и кашкавала ,сега започват с шоколада
отговор Сигнализирай
11
Бял Мъж
преди 3 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
185см висок, само мускули, но единствената Мазнина, която ям е Масло и Свинска Мас! Най-опасното е, Соев Лецитин, защото е пълен с Естрогени, Лецитина е Супер полезен, но от Слънчоглед примерно, където няма естрогени! Рапица, Палма, Соя, Шия, Памучено олио и всички тия *** - Не Близвам храни, в които са вложени!
отговор Сигнализирай
10
до 11
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 4
Подаграта е Генетично Заболяване на тия дето с Хилядолетия се КръвоСмешават с Братовчедите си - аз не съм от тях, защото съм Бял Мъж, не ме мисли!!
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 12 Не харесвам 4
Боко Тиквата кажа да ручате Фафли с палмово масло и да не се оплаквате!
отговор Сигнализирай
8
МесоЯд
преди 3 години
Харесвам 10 Не харесвам 3
по 1 кило печено месо на ден, това ми е дажбата!
отговор Сигнализирай
7
до 4
преди 3 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
че Милка са най-химическите - прочети им съдържанието, дори шоколад от най-пропадналата и нечувана от никой компания има по-малко химия от Милка! Винаги четете съдържанието, а не гледайте марка или цена, по-скъпо не значи, по-здравословно!!
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
Палмовото масло няма място в шоколада! Това просто е евтин продукт с какао. Нищо че тук са на цени като истински. Значи вместо 10%, слагаме 4% отрова и това вече е дар божии, сме отрова. Като прибавим и палмовите масла от сирена, кашкавали, и други продукти, пак получаваме палмово масло в храната. Реално не правите нищо за здравето.
отговор Сигнализирай
Новини