IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Сирене ли? 60% от него на пазара – с растителни мазнини


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

40
Даола
преди 9 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
До 46 - напълно споделям позицията, че българинът трябва да се върне съм земята и да -произвежда качествени храни - срещат се млади хора с такива идеи, но ако нямат наследствена земя, трябва да купуват на страхотни цени и това се оказва непосилно.В района на Плана един декар земеделска земя се продава над 10 000 евро - и то без ток и вода и по кални пътища.
отговор Сигнализирай
39
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
Ами санкционирайте. Нали за да се нарича сирене трябва да е направено от мляко. Кой следи за тия неща ?
отговор Сигнализирай
38
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 25 Не харесвам 0
"През зимния сезон млеката са по-нискомаслени" - това е абсолютна глупост! Точно обратното е - през зимата млякото става по мазно(особено кравето).
отговор Сигнализирай
37
Даола
преди 9 години
Харесвам 5 Не харесвам 7
Има вакуумирани сирена, които са доста мазни и с лош вкус - това са сирена на Маджаров, Лакрима и др. , на които пише " По БДС". Напоследък дори традиционно добри марки като Роса и Сердика отстъпват от познатото качество и вкус. През зимния сезон млеката са по-нискомаслени и може би тогава им добавят мазнини. Жоси почти винаги е на ниво.
отговор Сигнализирай
36
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 21 Не харесвам 0
Който иска да яде качествена храна, ще трябва да си я произведе сам. Вместо народа да се тъпче в градовете, всички да се връщат обратно на село, да гледат животни и да работят земята! По хубаво от това няма. Ама как да го обясниш на днешния "модерен" човек?........това лакомията за пари е голяма работа. Друго си е да ядеш *** от супермаркета, да дишаш въглеродните газове и праха по улиците, и да бачкаш по 8 часа като плъх на изкуствено осветление под зоркото око на някой меринджей..
отговор Сигнализирай
35
Василев
преди 9 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
Всеки по веригата за едната печалба гледа да го натегли на другия и какво става!Краваря гледа животните и им рине ***, дои ги и продава за някакви смешни стотинки литър мляко,на цена по малка от тази на минералната вода!Мандраджията и той първеню бизнесмен гледа да не плаща на работниците и да вкарва палмово масло в грамажа на крайният продукт!Търговеца опъва сладичко всички по веригата и от него зависят производителите и прекупвачите на млякото!А пък големите търговски вериги всички
отговор Сигнализирай
34
Варна
преди 9 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
Ало до 33 .От 4 литра прясно мляко става 1 кг сирене .Така че при изкупна цена от 0,60 лв литърмляко килограм сирене струва 2,40 лв .Горницата над 2,40 лв за килограм сирене в магазина е печалба .От 6 литра мляко се прави 1 кг кашкавал .Така че цена над 3,60 лв за 1 кг кашкавал е печалба .Нищо че за по голяма печалба в сиренето ще добавя и изварата вътре .Така ти продавам извара на цената на сиренето .А за прясно мляко не ми говори .Само търся краве мляко да пише на кутията .
отговор Сигнализирай
33
До А
преди 9 години
Харесвам 9 Не харесвам 10
Да добре съм! А това което се продава в западна Европа е точно толкова фалшиво колкото и в България. Даже в по голямата си част храните в западна Европа със по ниско качество и от българските. Навсякъде производителите са шмекери. Всичко е евтини суровини, химия и консерванти. А зеленчуците нямат никакъв вкус и изглеждат като пластмасови.(особено испанските). Месата пък са пълни хормони и антибиотици. Не си мислете че чужбина всичко е качествено. Навсякъде хората ядат ***.
отговор Сигнализирай
32
от морето
преди 9 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Идвайте олинклузив туристи!Ядене и пиене на корем!
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
И за бедни и за богати все същите лайнa!
отговор Сигнализирай
Новини