IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Създателят на такса "стол": Сезонът е кратък, разходите са големи!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

347
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Какво им е виновен ресторантьора, като се правят на тарикати и резервират маса за 10човека, а се настаняват 6.Много е трудно след това да накараш клиенти, да се присламчат към тяхната компания.
отговор Сигнализирай
346
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
В разгара на сезона, това донякъде е нормално. Съвсем по различен начин стоят нещата през месеците май и юни и от 10септември до края на сезона, тогава и 1/един/клиент на маса за 10 е добре дошъл, но тогава ги няма медиите, да питат, как успяват да вържат разходите за месеца.
отговор Сигнализирай
345
Г
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
'Сезона бил кратък'.Защо не си станал тираджия,там сезона е целогодишен.За три месеца милионер ,ще става.Егати циничноста,егати наглостта.
отговор Сигнализирай
344
Клиент на Милоз
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Ходил съм в това заведение.Като визия е отлично но това се дължи не на Наемателите а на Собствениците които го отдават под наем.Високите цени са оправдани до някъде заради високия наем но качеството на храна е ужасно.Част от рибата е хубава защото се взима директно от рибарите на пристанището останалата е замразена от складовете и неструва.
отговор Сигнализирай
343
Мена
преди 7 години
Харесвам 6 Не харесвам 7
Аз бих направила абсолютно същото. Повечето , които сте коментирали против собственикът не сте се сблъсквали пряко с такова отношение. Повечето резервират и не идват ,другите държат много на "е тая маса къде гледа натам , ще си дойдем 10 човека, да" , след което редиш масата и е подготвена за тях , те се настаняват ,след тях още няколко такива и идва една компания от 10 човека , потенциални да ти направят хубава сметка , но уви , няма маса за тях , защото всички са си наседели по хубавите маси.
отговор Сигнализирай
342
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 4
Някой да ми каже повече за менюто им ?Арогантни са, но да видим, дали стават за нещо.
отговор Сигнализирай
341
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 6 Не харесвам 3
До беден работещ м.др.Не резервираш, купе, а направо си го наемаш и си плащаш предварително. Ресторантът, е можел да промени стратегията си, като е искал предварителни поръчки и заплащане. Виждал съм го в много ресторанти. Дават по 15 лева, ние ще ви приготвим нещата, точно, когато се настанявате, за да не чаката за първия курс. Така, ресторанта ограничава загубите си, тези, които са се появили от резервацията, не го отнасят, защото от компанията, някой го е блуъснала кола и всички са доволни!
отговор Сигнализирай
340
Дингилев
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 3
Много ми е интересно как този мазник на снимката ще ме накара да платя нещо такова, сигурен съм че и мн от вас не биха платили тази сметка
отговор Сигнализирай
339
беден работещ м.др.
преди 7 години
Харесвам 14 Не харесвам 24
За първи път да съм съгласен с хотелиер. Във влака ако искаш резервация на цяло купе, плащаш всички места. Като си тарикат и резервираш маса за 6 с 4 празни места, площаш всички. Не може хем да си тарикат, хем да си социален някакъв плачко. Браво на този хотелиер.
отговор Сигнализирай
338
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ
преди 7 години
Харесвам 20 Не харесвам 7
Много мазен и нахален тип,с кеф бих му натрошил китарата на такъв ''работодател''.
отговор Сигнализирай
Новини